LaRedoute.fr - 65 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 47 518
  • 849
  •   1
Отговори
# 105
А как стоеше въпроса с поръчки под 10 Е ?Стана една грешка и сумата е под 10 Е , та да я чакам ли поръчката или не? Иначе в суивито всичко си е наред само дето на поръчката пише "ливразион'.Иначе си има фактура с номер.

Ако банката ти отказва превод за сума под 10 евро, най-вероятно няма да си получиш нещата.

И аз съм в това положение. В ПИБ. Проверих си наличността и там сумата я няма. Това означава ли, че са я превели и да не се безпокоя newsm78

Може да е само блокирана, а не изтеглена. Обади се на телефона за работа с клиенти и питай дали парите са изтеглени или само блокирани.

# 106
  • Варна
Кредитната карта , която е посочена е на Първа инвестиционна банка.
Значи ли , че има банки, които правят преводи и под 10Е?
А сумата ти може само да е блокирана.

# 107
взех си нещата  Hug
всички са супер, после ще напиша някои коментари  Peace
обаче сандалките ми ги няма
виждам че фактурата е поправена с химикал, приспаднати са
пише avon10.46 - което какво ще рече?
благодаря ви, за 1ви път ми е  Hug

# 108
взех си нещата  Hug
всички са супер, после ще напиша някои коментари  Peace
обаче сандалките ми ги няма
виждам че фактурата е поправена с химикал, приспаднати са
пише avon10.46 - което какво ще рече?
благодаря ви, за 1ви път ми е  Hug

Ще рече да провериш в Mes rembourcements дали имаш върната сума, най - вероятно имаш. И тъй като сумата е малка, най - вероятно ще ти я върнат под формата на ваучер, който ще получиш в писмо в стандартен вид.

# 109
Момичета, знам че тези дънки са обсъждане, ако може да ме насочите само в коя от темите и долу горе в началото, средата или края и да търся, че ме заболяха очите от четене  Praynig Praynig Praynig - тези

Ако може размери за 156 и 162, ако някой има такива също ще съм благодарна   bouquet

# 110
Момичета, и аз чакам поръчка от 22.05. Миналата седмица взех от 15 и 19.05.
Получих няколко блузки от намаленията и един спортен панталон от детската номерация размер 162, който ми стана и е тънък и удобен за лятото, за тези пари е супер. Иначе нося 38 номер от френската номерация. Ето го: http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-un-look-en-plus.aspx?p … e&pagesize=16
Може ли да дадеш размерите на панталончето? Щото аз се чудя за 168 р-р дали ще ми стане  newsm78.

# 111
  • Перник
Момичета, знам че тези дънки са обсъждане, ако може да ме насочите само в коя от темите и долу горе в началото, средата или края и да търся, че ме заболяха очите от четене  Praynig Praynig Praynig - тези

Ако може размери за 156 и 162, ако някой има такива също ще съм благодарна   bouquet
Виж в предишната тема около 24 - 26 стр. За 168 - Обещаните мерки за детските дънки на Актив, 168 размер: http://www.laredoute.fr/vente-jean-ado-fille-large-taille-basse- … &numberpage=1
Талия- 40, ханш- 50, крачол горе- 30, дълбочина отпред- 21, дължина крачол от чатала- 80, дължина на панталона- 101. Смимка не мога да пусна, апаратът е у брат ми. Денимът е от най- тънкия, не е обработван, цвят- като на снимката в сайта.

# 112
  • varna
Момичета,искам да поръчам тези кърпи http://www.laredoute.fr/vente-10-pieces-en-eponge-unie-ou-rayee- … e&pagesize=16
Моля ви,ако някоя е поръчвала от тях,да даде отзиви! Praynig
малък им е пълнежа-ще са рехави-хубавите са с пълнеж над 450м

# 113
  • sofia
А как стоеше въпроса с поръчки под 10 Е ?Стана една грешка и сумата е под 10 Е , та да я чакам ли поръчката или не? Иначе в суивито всичко си е наред само дето на поръчката пише "ливразион'.Иначе си има фактура с номер.

Ако банката ти отказва превод за сума под 10 евро, най-вероятно няма да си получиш нещата.

И аз съм в това положение. В ПИБ. Проверих си наличността и там сумата я няма. В суивито пише, че стоката пътува към мен. Това означава ли, че са я превели и да не се безпокоя newsm78
Аз съм получавала пратки под 10Е,други момичета не са-в една и съща банка ПИБ,така,че не е въпрос на банка

# 114
nadiad79   bouquet
Този размер определено ще ми е доста голям  Confused Освен ще се доверя на размерите на сайта, дано са точни  Praynig

# 115
  • у нас
И аз имах една поръчка под 10 Евро.От Редута получих мейл че е отказано плащане.Звънях в централата на банката в София,казаха ми че сумата е блокирана,но може да се отблокира,само че трябва да отида до техен клон.Отивам днес и онази лелка ми вика--не може да се разблокира,ще чакаш.Ами добре че не е голяма сумата,ако беше по-сериозна щях да ги  #2gunfire
Сега парите си ги виждам като налична сума във виртуалния им клон,но на банкомат не излизат.

# 116
  • sofia
на много от нас са блокирали доста по-големи суми,и не можеш да направиш нищо освен да изчакаш срока,който е различен за банките и картите Peace

# 117

Тази жилетка размер 34/36 точно по мярка ми е. Супер е.
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe.aspx?productid=3240946 … e&pagesize=16

mamaminion,може ли размери на жилетката  bouquet

# 118
  • Пловдив
Момичета, и аз чакам поръчка от 22.05. Миналата седмица взех от 15 и 19.05.
Получих няколко блузки от намаленията и един спортен панталон от детската номерация размер 162, който ми стана и е тънък и удобен за лятото, за тези пари е супер. Иначе нося 38 номер от френската номерация. Ето го: http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-un-look-en-plus.aspx?p … e&pagesize=16
Може ли да дадеш размерите на панталончето? Щото аз се чудя за 168 р-р дали ще ми стане  newsm78.

Този панталон аз го имам, но размер 168, но кройката му нещо не ми допада, прекалено широки са крачолите.

# 119
Как се наточих на жилетката, пък то все малки номера  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт