LaRedoute.fr - 65 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 47 518
  • 849
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Някой по-запознат с чековете ако може да помогне. Имам чек, но с %пакетаж надвишавам с 20евроцента сумата от чека. Мога ли да им сложа в писмото с чека и разпечатаната кошница и 50евроцента вместо да си пиша номера на картата  в писмото. Или някоя хитринка да намаля доставката от 6 на 5 евра. Имам 1 рокля от Les Aubaines и 2 блузки с намаление от зелените. Като сложа роклята доставата е 5, като добавя някоя от блузите става 6. Не ми се иска да ползвам код, защото не са за мен и ще е кофти ако откажат поръчката.

# 226
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-v1-08-trainer- … e&pagesize=12  днес ги получихме и трябва да ви кажа че са невероятни много по хубави от снимката,в черно са нашите  Grinning   щях да пусна реални снимки но не знам как  Rolling Eyes

# 227
Kora,кой номер са детските сандалки и ,ако е удобно да премериш колко см. са,моля.

# 228
Пуснах на 07.05.Тези дънки ги бях сложила в трите акаунта. Пуснах поръчката и реших да ги изтрия от другите два акаунта, но там ги даваше с удивителна , и че ще са налични след 12 седмици. Сега се притеснявам дали заради тях поръчката не се бави толкова време.Имал ли е някой като моя проблем?Не може ли да се проследи какво става с поръчката, а имам потвърждение но e-mal.В suivi пише,че е в процес на обработка, но това го има и на вече пристигналите ми поръчки.Моля ви за съвет

# 229
  • София
Kora,кой номер са детските сандалки и ,ако е удобно да премериш колко см. са,моля.
№ 28 са, стелката е около 18см, но леглото за крачето е приблизително 17см.

# 230
И аз днес взех поръчка от 23.05. за пощата.
Предимно момчешки детски тениски ,харесват ми-всички са обсъждани.
Момчешките сандалки за 12Е
Тези са страхотни,много леки и удобни ми изглеждат №25
И за мен форумските сандали в черно ,много ме яд.39 са ми големи,ако някой има 38 и иска да ги сменим да ми пише,pls.

# 231
  • DE
Момичета, искам да се оплача от тези обувки. Три пъти ги обух и подметката се разлепи напълно. #Cussing out
http://images26.snimka.bg/006011735.jpg

# 232
аз го порьчах,не е много дебело,според мен не става за най-голямите студове.иначе на мен ми харесва,ако искаш мога да го снимам.

Ще съм много благодарна, ако можеш да пуснеш реална снимка.   Peace Ти какъв размер поръча?

# 233
  • Горна Оряховица

И аз много исках да поръчам за 2-те ми момичета такива,но техните размери ги няма налични.Ако някой е поръчвал р-р 102 или 126 и са му излишни ,моля да ми пише Peace

# 234
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

И аз много исках да поръчам за 2-те ми момичета такива,но техните размери ги няма налични.Ако някой е поръчвал р-р 102 или 126 и са му излишни ,моля да ми пише Peace

102 има оранжево и зелено в момента

# 235
  • Горна Оряховица
ДейзиГ, благодаря ти много,незнам защо ,но преди ми излизаше че липсват в момента.

Kora,моля те ,ако ти е възможно да дадеш някакви размери и да пишеш ти кой р-р си поръчала за да се ориентирам за нашия дали съм го избрала правилно Praynig

# 236
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ДейзиГ, благодаря ти много,незнам защо ,но преди ми излизаше че липсват в момента.

Kora,моля те ,ако ти е възможно да дадеш някакви размери и да пишеш ти кой р-р си поръчала за да се ориентирам за нашия дали съм го избрала правилно Praynig

102, но не иска да я пробва за да кажа дали и става

# 237
  • София

Поръчах № 108. Дължина - 59см, шир. в раменете - 28см.

# 238
  • Горна Оряховица
благодаря ви много  bouquet

# 239
  • В Голямото село
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-okaou.aspx?pr … e&pagesize=16
поръчах в оранжево, като материя ми харесва, но цвета не е толкова ярък като на снимката, стои леко избеляло
И мен този избелял цвят ме отказа от гащеризончето:
това е снимката с хубавия оранжев цвят
а това е всъщност цвета

И за мен форумските сандали в черно
Моля ви да споделят впечатление тези, които вече са ги пробвали - интересува ме дали не са за много слаб крак и не се ли плъзга крака много напред?

Общи условия

Активация на акаунт