Месец Май отмина вече всяка мама има си човече! (3)

• 19 381
  • 272
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Запис и от мен, браво на Маги за хубавата темичка  bouquet
Ние се приспиваме днес на балкона  Hug, и имаме едни пъпчици по лицето та неще се притеснявам дали е нормално newsm78
Камелия, аз за разходка го обличам с боди, понякога с къс, понякога с дълъг ръкав и отгоре или гащеризон или с ританки и блузка, слагам му шапка и отгоре едно одеалце Peace
Мария и ние сме така всяка вечер и само таткото засега успява да го успокои и приспи, за което съм много благодарна Heart Eyes

# 16
  • София
Здравейте  Hug

Маги,   bouquet   

От доста време не съм се появявала, но като ви чета се успокоявам, че проблемите които ме мъчат не са само при моето дете. Миналата седмица горката така се беше изринала по лицето. Цялото и беше и станало червено и грапаво. Водих я на лекар и той ми изреди няколко възможни причини като една от тях беше алергия към белтъка на кравето мляко (веднъж дневно яде АМ), което доста ме притесни. Но добре, че вече почва да се изчиства, поне не е червена. Не знам, но същия обрив имам и аз по гърдите и почвам да се чудя какво е - сигурно не е такава алергия, но доста ме притеснява това предаване една на друга. Утре ще я водя на контролен преглед и дано доктора да ме успокои   Praynig.

Прчетох, че доста от бебчетата ги мъчат колики. Моето за сега няма и се надявам да не се появят.
Но моя близка е казала на майка ми рецепта против тях, която била изпитана от дъщеря й и била много ефективна - преди всяко хранене да се дават на бебето по 2 капки зехтин. Ако някоя от вас иска може да опита и дано помогне, за да не се мъчат дечицата. Hug

Искам и да ви попитам нещо. Водихте ли вече децата при ортопед? И ще ми препоръчате ли някого, защото трябва в най-скоро време и аз да си заведа детенцето.

Гери, честита радост на приятелката ти!   bouquet

Камелия, зависи по кое време излизаме. Ако е по-рано или подухва - боди с дълъг ръкав и гащеризон или панталон с дълги крачоли. В останалото времи - боди или блузка с къс ръкав и къси панталонки. И ако навън ми се стори по хладно я покривам с тънка памучна пелена, но в повечето случаи си стои с боси крачета.

# 17
запис и от мен  Wink
абе ,майчета моят Гошко много ръмжи като спи-в съня си просто прави като баба Меца.Може смешно да ви се стори,ама нз какво става...
На какво може да се дължи!? newsm78

# 18
Привет и от нас със Наталия

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 14:06 от meyz

# 19
Ох, Мейз, много е красива, да се кандидатираме за зет  Heart Eyes

# 20
здравейте и от нас
Маги благодарим за хубавата тема Hug
slyn4o bebe и мойто бебе прави така ,сякаш ръмжи докато спи,напъва се ,целия се свива   това е от коликите  почти не плачи ...по скоро се напъва
Гери,Честито на приятелката ти!!!!  bouquet
Мrs Jan и ние сме с едни ужасни пъпки  Cry...чакам да минат..нали уж се чистило детето..незнам вече 1седмица е с тях и не минават ..тази седмица сме на консултация и ще видим  Thinking
За ортопед смятам другата седмица да го водя
Днес и ние си изрязахме ноктите че се дере до кръв
А от днес нашия татко е на работа ,свърши отпуската    Flutter и за капак и баткото е вкъщи че има шарка в неговата група в ДГ и го спрях...та циркът е голям.  #Crazy...трудничко сие с две малки деца...

# 21
meyz невероятна е Наталия!  bouquet  bouquet  bouquet

# 22
Има ли някой, който се разхожда в южния парк?
Търсим си компания, че ми писна да обикалям сама като кукувица Thinking

# 23
Хайде запис и от нас на новата темичка
Меги прекрастна е благодаря   bouquet Hug
Майз госпожицата е истински бонбон да ти е жива и здрава  Hug
Ние днес бяхме на първата си разходка и тя продължи около 2 часа
малката се държа много добре през цялото време си спа детето
значи трябва да са по честички  Flutter Flutter Flutter

# 24
Здравейте мами,

при нас малкият сности имаше колики и беше доста неспокоен.

А ТереЗка състо има пъпчици по брадичката, Забелязах, че се белят и имаха гнойно връхче. Предполагам, че е от млякото, тя яде доста, а вода не обича да пие особено.
veni_04, съчувствам ти, много съм благодарна, че майка осте е при нас. Дава ми сигурност и двете сме си създали стройна организация.

Лек и прохладен ден   bouquet

# 25
то много грозно така ама аз ще кажа само едно -ЗАПИС че малката ме зове.
успях само да мерна една малка принцеса на първа страница-Злати страхотна е .пу да не са и уроки много радост да ви носи.айде оставям ви сега и после ще ви чета и ще пиша  Hug

# 26
Нати благодари на всички,  и ска да види и други бебоци в страницата ни

# 27
  • ул. "Мечтание"
Ние преди малко се завърнахме от първата консултация. Всичко е наред с мъника. Наддал е с цели 200 гр.
Днес от сутринта ми е много неспокоен. като се нахрани в 5 и неще да спи. Спи на пресекулки на няколко пъти. Добре че вече му свършиха батериите и заспа, та и аз да си починта малко. По едно време нещо се стресна и се разрева насън. Но май е нормално да се стряска така. Поне бързо се успокоява де.

Маги, благодаря за хубавата темичка!   bouquet

Злати, мънинката е супер красавица! Пу да ви оакат гаргите!

# 28
  • Варна
Здравейте мацки, как сте с бебоците?
Аз днес ходих до социалните и подадох документи за еднократната помощ Peace
Малката през това време побъркала баща си, още като съм излязла се събудила и я разнасял, сменял памперси, а няма да ви казвам как се справя с обличането  hahaha
Като се върнах ми се оплаква, че яла акала, повърнала и пак мрънкала- незнаел защо Joy
Той замина на работа и тя заспа та още спинка Heart Eyes
Аз още не съм почнала разходките, защото не съм си взела количката  Embarassed
И в тази връзка да попитам мамите от Варна дали знаят къде да намеря ей тая количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /1256/language/bg
Все не остава време но скоро сме на консултацция и ще поправим грешката.Но и да бях взела щях да изчакам за изкарването, че нещо има сополки , но не са мокри или сухи ами едни такива лепкави ги вади Rolling Eyes
Хайде лек ден

# 29
  • София
Честита ни нова темичка,бравос  на  МАГИ,
Злати,малката  е голяма сладурка  Hug
на нашето тати днес са му казали за някакви правени капки за колики ,и той поръча да ни направят  и на  нас,
дано ни помогнат,ако има  ефект ще  пиша  от  къде  се взимат,за  да  си вземете  и вие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт