"Лято вече тук дойде, шляпа босо ПАЗАРДЖИШКОТО дете!"(23)

• 11 884
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Gwen, да са ти живи и здрави юнаците!Много са сладки, а за бебчето Жорко - много усмихнато и чаровно сладурче още от сега!
Ще покорява женските сърца след години!

Поздрави баща ти от семейство Радеви!Сори просто го познахме човекът!

Благодаря!  bouquet
Ще поздравя татко. Ама колеги ли са? Прати снимки,де,наистина светът е много малък. Grinning

Mother-of-Pearl,
всички сме с теб. Лили правилно ти е казала!
Много прегръдки и стискам палци!
 Hug Hug Hug

# 211
  • Пазарджик
Гери , честито и тук  newsm44  newsm68. Мен ме разчуства още рано-рано . А сега пък каква съм ревла  newsm45... да не говорим  Heart Eyes . Силно стискам палци, ама много-много силно   newsm17.
И аз в началото се чудех да казвам ли, да не казвам /виках на Нелката - Нели, да не сложих много рано лентичка  Thinking /, ама според мен си е Божа работа, не до казването. Заслужаваш един голям подарък за това чакане  Hug . Само хубави неща да чуваме  от теб newsm10!!!
  bouquet   bouquet   bouquet

Жанааа, Викито на тази снимка много сладка  Heart Eyes . Ама и ти все я обличаш с едни такива сладки полички - бонбонче   Simple Smile .

Молба към Борянка: Борянка, искам маймунка за малкия маймуняк, че моята я подарих на едно момиченце /което е малко болничко, ама дано да се оправи всичко/.

# 212
Ей, страхотна новина!  bouquet  bouquet  bouquet
mother-of-pearl, честито, стискам палци всичко да е наред!
Пипилота рано рано те разконспирира! Laughing

Видеозона не лови толкова рано бременност, или поне не тези в Пз.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 15:57 от Луда Яна

# 213
  • ПАЗАРДЖИК
Честито mother-of-pearl!!!  bouquet Дано всичко е наред и бъди изпълнена с повече положителни мисли. Доброто винаги привлича още добро.

# 214
  • Бургас
Здравейте мами и бъдещи такива! Hug Поздравления за добрите новини!Gwen, извини ме, но много харесах количката синята на бебето, каква и е цената и откъде сте я взели? Да сте живи и здрави цялото семейство. Насладих се на мъничкото бебешорче. Цунки за него!

# 215
Честит рожден ден на Мама Мери!
Бъди все така усмихната и красива и много, много щастлива.
  bouquet Hug Весел празник от нас  Hug   bouquet

mother-of-pearl , много се разчувствах, защото още откакто започна да пишеш си те спомням, и темата ти за сватбените вълнения преди време следях с интерес, и покрай Никол и училището.. ще ти стискам палци всичко да е наред и да плачеш от радост. Ще си поплача и аз с теб  Hug Бъди силна и ти благодаря ,че споделяш такъв вълнуващ момент с нас. Доколкото зависи от мен, ще ти изпратя положителната си енергия и ще се моля да се случи най-хубавото и да бъдеш много щастлива!  Praynig Hug

Кате, Жорко е страшен сладур! Да са ти живи и здрави и двамата   bouquet
Сонче, разсмя ме много с бисерите на Слави  Laughing И аз планувам такава разлика, живот и здраве, ако имам възможност... Много ми е интересно, сигурно на теб ти става супер смешно понякога  Joy Сладурко  Hug

п.с. Мама Мерииии, пиши нещо, че не мога да ти открия снимките  Crazy Не мога да ти открия профила всъщност, а ми се иска да си харесам нещо и да ми нарисуваш ноктите  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 21:29 от crazybrat

# 216
Гери, не спирам да треперя от вълнение. Боже, как се чувствах след 6 години чакане - напълно те разбирам.
А на мен с вагинален УЗИ чак видяха след 10 дневно закъснение. Така че спокич.
Всички сме с теб и стискаме палци за една прекрасна, успешна бременност!
Много съм щастлива - прегръщам те силно и ти благодаря за споделената радост  newsm51

# 217
Момичета, благодаря ви за думите и подкрепата  Hug наистина имам нужда от тях..
Толкова съм уплашена.....незнам дали ще ми повярвате, но всеки ден си правя тестове, за да се убедя че не сънувам....страх ме е..че е много хубаво, за да е истинско...на 19-ти  съм пак на ехограф...тогава се надявам и сърчицето да чуя.... Praynig

Благодаря ви пак за подкрепата  Hug

# 218
mother-of-pearl, бъди сигурна, че всички мислим положително и всичко ще е наред.
Да споделиш непременно и първите УЗИ снимки на тупащото сърчице!
Успех и само се радвай!
Аз съжаляваме, че след две години ходене по мъките не можах също да се израдвам, защото не вярвах, толково съжалявам ooooh!
Наистина има повод да си много щастлива - възползвай се на всеки миг!

Мама МЕРИ, честит рожден ден!

Желая ти много професионални успехи, щастие семейно, здраве и късмет!

Two Hearts

# 219
Толкова сте мили всички, толкова много положителна енергия усещам .
Радвам се за Гери, почти всеки ден плача по малко, молейки Богородица  да опази бебето.
С теб съм мила, знаеш го нали.

# 220
mother-of-pearl чудесна новина мила,Честито!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Нека Бог да е с теб  Praynig
Всичко ще е наред,ще видиш,мисли позитивно.

Честит Рожден Ден на Мама Мери!!!

п.с. каква хубава новина имаме,пък аз чак сега да я науча,ама че съм....  ooooh!

# 221
  • София
Gwen, извини ме, но много харесах количката синята на бебето, каква и е цената и откъде сте я взели? Да сте живи и здрави цялото семейство. Насладих се на мъничкото бебешорче. Цунки за него!

Благодаря,и аз много я харесвам. Казва се Джема Травъл 3 в 1 и е на Чиполино. Във фирмения магазин в Пловдив е 594 лв,но "Бимбо" работят с отсъпка и я купих от тях за 530 лв. С три коша е,сега аз ползвам бебешкия кош,тук можеш да видиш кош за седнало положение,има и кош за кола.Много е готина.

Zora,
специални поздрави от Татко. Само ако знаеш какво чудене му удари как така аз му предавам поздрави от сем.Радеви,при условие,че не ги познавам. Като му обясних... newsm78...Ето това е техниката и интернет! Laughing

# 222
Добро утро,
Gwen нали съм пляса не съм забелязала количката, но наистина е много готина, за другото дете ще си взема такава Wink
Айде, всички на разходка.[/b]

# 223
 Мамо Мери,
Честит рожден ден,ти си от нашите поетични души!

ЩАСТИЕ

Толкова дълго те търсихме... И съдбоносно.
Щастие... щастийце... Криеш се, миличко, знам.
Тъкмо те видим... Тъкмо едва те докоснем...
Тъкмо те хванем... и няма те... няма те там...

Шапка невидимка... Как ли изглеждаш тогава?
Всъщност какво си?.. Не подозирам дори...
Дълъг живот?.. И любов?.. И успехи?.. И слава?..
Много приятели?.. Много и много пари?..

Колко години... И всяка с това ни сурвака.
Земни неща... Мили боже, това ли е то?
Ах, покажи се на светло... Съвсем преди мрака.
Щастийце... Миличко... Пак ли се криеш...Защо?

Може би ти си наоколо... Без да го знаем.
Живи сме още... Изнервени... Стари... И зли...
Дай ни се... Все пак... За малко... На края... На заем...
Утре, например... Когато снегът завали...

Ето те... Идваш... Аз чувам гласчето ти звънко...
Хитрият поглед... Малката умна глава...
Двете опашки на ластик...Вратленцето тънко...
Господи, колко сме глупави... Ти си това...

mother-of-pear,признаваш ли ми интуицията,живота в теб,аз знаех си прекрасен е ...
не натъжавай дните си щастливи,радвай им се.  Hug

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 09:59 от Пипилота.

# 224
Пипилота, страхотно е! Определено е просълзи и ме накара да се замисля...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт