Чакахме ви рачета, а вече имаме близначета(тема 58)

• 15 219
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ами Майра, с лепенки не съм ползвала, но никога не съм имала проблем със закрепването. Проблемът е, че се очертават под меката материя на сутиена и ако си с прилепнала блузка, не е много секси Confused

# 181
Честит рожден ден, Катче!    bouquet

И аз искам да попитам нещо за тези подплънки. Идея си нямам какво точни представляват. До колкото разбирам се слагат под сутиена, ама после перат ли се като се изцапат или се хвърлят и се заменят с нови? Малко тъп въпрос  newsm78, ама наистина не съм виждала. А и да питам мамите от София, дали някой знае от къде мога да си купя памучна нощница, с копченца, подходяща за болницата? Проверих на доста места, ама всички са или с презрамки или просто с деколтета.

# 182
  • Бургас
здравейте мами,

Какво стана със Seevgi newsm78  НЯкой да е чул нещо?

Аз да се оплача- имам заклещен пръстен и вчера цял ден се мъчихме да го изкараме с какво ли не -  сапуни,мас,олио,лед....ВСИЧКО  Shocked

Беше ужасно и накаря пак не излезе -сега си седи на пръста, а самия пръст е като кебабче отгоре  Cry Май ще трябва да го режем...

АКо може ме преместете от Токуда в АГ Варна - там ще раждам - д-р Герганова излиза в отпуск (който го интересува) в края на юни и не е уточнена датата на връщане... А моя термин е на 1 юли  Rolling Eyes
Та се насочих към д-р Атанасов Варна...

4РД , Кат4е! Жива и здрава и самно положителни емоции!!!  bouquet

За кошарите преносимите- ние имаме наследство - цхиполино принцес - доста е удобна като я гледам и също има повивалник към нея,но няма такова красиво навесче като на тази по-горе...

За колко време казвате пристигат на Триумф сутиените? Как да разбера кой номер ще ми е нужен след раждане?  Confused

# 183
  • Sofia

И аз искам да попитам нещо за тези подплънки. Идея си нямам какво точни представляват. До колкото разбирам се слагат под сутиена, ама после перат ли се като се изцапат или се хвърлят и се заменят с нови? Малко тъп въпрос  newsm78, ама наистина не съм виждала.

Има и от двата видя- и перящи се и за еднократна употреба.

# 184
NBM, аз говоря за сутиена за бременни, а не за кърмачки. Бях си го купила още в началото, защото е без банели, с мека чашка. Материята сега погледнах- пише стреч микрофибър, и би трябвало да се разтягат чашките с растежа на гърдите, но на мен започна да ми стяга и го зарязах.След като ми мина еуфорията от това, че съм бременна, си минах на нормални сутиени, само че по голям номер.

# 185
Аз пък досега не се бях замисляла, че подплънките ще се очертават.. Thinking И бях се насочила към АВЕНТ, но ако пропускат (а моят сутиен на Триумф е тънък като тензух - наистина не придава форма, обаче пък е супер удобен) едва ли ще ги взема.
Белинда, моля те, сети се марката на тези подплънки, от които си доволна! Даже ми ги пусни и на лични, ако случайно някъде пропусна в темата.

# 186
  • София
Белинда, моля те, сети се марката на тези подплънки, от които си доволна! Даже ми ги пусни и на лични, ако случайно някъде пропусна в темата.

Е, не на лични де, и на нас ще ни е полезна информацията.  Wink
Дуци, а Пепи и според мен не е отдал голямо значение на думите си.
Другия път като пожелае да избяга, го изкарай пред вратата, да видим
на къде ще тръгне (шегувам се). Но ако от сега ревнува, когато малката не
се е появила още, не ми се мисли какво ще е другия месец.

# 187
Добро утро!
Да ви споделя какво ме посъветва една приятелка. То важи за мамите вече с по едно детенце, де. Та тя ми каза да купя на Пепи някакъв подарък и когато за пръв път се видят бебка и Пепи, да му го дам и да му кажа, че е от бебето.

Еййй каква манипулация пада  Mr. Green. Ама пък щом върши работа, що пък не. Важното е детето да е спокойно и да се чувства обичано. Аз си нямам никаква представа Михаелка как ще реагира. Тя уж е малка и не разбита кой знае колко, но като види бебето на нейното креватче може и да изревнува. Тя ще бъде около 2 седмици при баба си докато съм в болницата и различната обстановка там може и да помогне, а може и да навреди,  Thinking не знам.
А този метод с подаръка май е за по-големките деца.  newsm78

Дуци, не се вживявай много за държанието на Пепи. Те децата си преминават през различни периоди. Понякога и те като нас трудно приемат новостите. Продължавай да се държиш с него нормално, показвай му , че го обичаш.

А и още нещо се чудя - дали да си мина с кола маска преди операцията в/у белега или да го оставя само там да мина с бръсначката.
Агата, ако ползваш кола маска, след това, когато косъмчетата започнат да растат и отгоре има лепенка, да не се получат някакви подкожни проблеми, да не се получи допълнително възпаление. Аз не бих рискувала, ще си ползвам самобръсначката.

Катче Честит Рожден Ден!

Аз да взема да се оплача. Нали от вчера започнах да пера бебешките дрешки. Дрешките от комплекта на Bebeto наистина се оказаха боклук, приличат на 3-4 употреба, едни такива се провлачиха. А старите дрешки от каката са къде къде по-стегнати.  Cry #Cussing out

Мамичета, знаете ли какво се сетих. Аз като вляза в болница, за първи път ще се разделя с Дени Shocked Аз сигурно ще ревна, благодарение на хормоните, ама той как ли ще го приеме newsm78
Ооо това е сигурно. Аз за 1г.7мес. съм се разделяла с дъщеря ми само един единствен път за седмица. Беше ужасно. А сега ще е за около 2 седмици. От сега ми е мъчно, ама няма начин. То не мога да я взема с мен в болницата.

Белинда, благодаря за съвета за сутиена. Аз до сега винаги съм носила с подплънки и с банели  newsm78. Май ще се наложи все пак да купувам някакъв нов.

А и да питам мамите от София, дали някой знае от къде мога да си купя памучна нощница, с копченца, подходяща за болницата? Проверих на доста места, ама всички са или с презрамки или просто с деколтета.
Има ги на всяко магазинче за БГ трикотаж и бельо. Виждала съм ги даже и на циганските сергии по пазарите. Проблема им е, че като се изперат се скъсяват, а аз като съм си височка, стават като минижуп.  hahaha Предния път така отивам в болницата и като си облякох нощницата в приемния кабинет умрях от срам.  Embarassed

# 188
  • София
Аз лично бих ви посъветвала да не купуване многократни подплънки. Не знам, може и на някого да свършат работа, но аз въобще не съм доволна. Не попиват достатъчно бързо и кърмата свободно си изтича под подплънката Twisted Evil Поне при мене така се получи. А, и още нещо - не купувайте предварително, защото има жени, на които кърмата никога не им тече спонтанно. Т.е. - тръгва само при кърмене и то само от гърдата, която трябва, другата си е суха. Аз безкрайно завиждам на такива жени Sad Кумата ми например разправя, че само нощем понякога й се случва да се подмокри лекичко. Иначе докато кърми или си седи през деня - нищо. А аз само като чуех бебешки плач на улицата, че като рукне оная кърма, ужас ooooh!

# 189
Katche,

Чакаме върналите се мами да разкажат как се каляват бебета!

# 190
Белинда, аз ползвах едни подплънки (може и италиански да са били) в голяма правоъгълна кутия 30 бр, опаковани по 10 бр в прозрачни найлонови торбички. Има ги в повечето аптеки. Търсих ги в нета да ги покажа, но не ги намерих.
Ползвах и тези на Chicco, но не ми бяха удобни. Те са едни големи, по тънки и се разместваха. А когато попият, кърмата ставаше на бучка.

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 10:35 от Kokolin@

# 191
Запис Hug
Катче  newsm59  ura

# 192
Относно кошарите, аз харесах тази , какво ще кажете? Знам, че е малко скъпичка, но много ми хареса  Blush
Ние си взехме такава, аз също си я харесах в нета и търсих да я видя на живо, материята е хубава, повивалникът е по-стабилен от тези на другите сгъваеми легла, само дето горното ниво не е цяло, ами е полуниво, т.е. само 2/3 от леглото някъде и ще трябват 2 отделни матрака - 1 за горното ниво за 1-те месеци и после за долното ниво. Но на нас много ни хареса и си взехме, само че със светло синьо, не с жълто.
Katche, честит рожден ден, много щастие, късмет, любов и следко бебче ти желая  Tada

П.С. И моите години може да поправите на 27, мерси Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 12:24 от kupa

# 193
Ето ме и мен Simple Smile

Катче, честит празник!    Hug  Желая ти много щастие и любов, и едно сладко и послушно бебче накаря   bouquet

Само да помоля, който може да ми редактира годините на първа страница, сега видях, че си седя още на 24 г. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 11:08 от Whitewitch

# 194
  • Варна
Катче, честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт