Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 230
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
nelesita колкото по-рано се заведе бебчето на ортопед, толкова по-добре. Запази си час при Райков да го погледне на ехограф. Аз я заведох моята при д-р Гилев, че при Райков имаше часове чак за след месец. Докторът я гледа много подробно, и не само тазобедрените стави  Peace

Ани проблемът с детските градини е наистина сериозен. И аз се сещам само за Малкия принц в Чайка. Може да попиташ за места в детските градини в кварталите, май там има по-голям капацитет, стига да има кой да го води детето.

Insatiable аз не ям само бобови култури и намалих кафето до едно дневно. А, и прясно мляко не е добре да се пие много, но пък аз не го понасям, така че не ми е проблем. Имаше тема за забранените храни наскоро в Кърмаческия, оказва се, че не са чак толкова много. Единствено не е добре да се пие прясно мляко в големи количества.

# 136
  • Варна
..Зам Уесъл не можах да разбера какво точно искаш да кажеш  newsm78  Хем няма частни хем отиваш в частна и си го вземаш когато искаш  #Crazy Или искаш да покажеш, че знаеш как се пише "детски"   newsm78

Грешката е в мен, изпуснала съм да прочета частни.
А удебеляването на тс в думичката е съвсем добронамерено, като го види, следващия път ще знае. Недопустимо (за мен)е човек във вече зряла възраст да допуска такава грешка. Но не съм го направила на въпрос.  Rolling Eyes

# 137
Добро утро!
Морска, страшен аватар! Като го гледаш ще си кажеш, брей, него храни туй дете, пък то все гладно. Laughing
Тая вечер добре се наспахме, до шест и половина.Е, колкото, толкоз. Сега големият звяр закусва /Емито имам в предвид, не татко му Joy/, а малкият пак спи. Laughing
Хайде ставайте де!
Зано днес да не ни намокри много, щото нямам намерение да стоя вкъщи. Crazy

# 138
Момичета, само да вметна, че в руския сайт за времето дъжд НЯМА, така че-  Naughty- да няма отцепници днес. Hug

# 139
Добро утро!
Честит рожден ден на Виви_Ан   bouquet

# 140
  • морето и сините вълни :)
добро утро
днес ще пропусна морската Rolling Eyes
мноо дуФа
а и ма мързи Crazy

моя вчера след като си изплюска кремчето  след 15 мин почна да вика..амм-мааа,амм-маа
викам на моя мъж.Абе детето мама ли вика толкоз настоятелно.А моя ми вика..абе то гладно бе
Викам как ше е гладно бе  яде преди малко Peace
И той дай му пщре
Отворих едно плодово-изплющя 90 мл.Гладен бил нашия #Crazy
Та днеска ше кажа на лелята да сипе повече.Вчера на ощетила.дитето гладно остана hahaha hahaha
нали на обяд не яде много..та иска за слетобед Mr. Green

# 141
# 142
Добро утро и от нас Heart Eyes

# 143
Ей Морска вземи го нахрани това дете .Милото количката започнало да дъвче Joy

# 144
Добро утро момиченца-морски русалки!!!!
   Ей Саши кефиш ме с твоето редовно hahahaнадничане в руския сайт за синоптична прогноза....вЕрвай им ако щеш ,ама според мен по късно днес ще превали /малко ли много ли ,един господ знае/.
   Абе Саши ,аз така и не разбрах Белите мечки как летят бе ,а "Луната как седи горе на небето  hahahaкато няма дупе/това ме пита моята щерка като беше  около 3 годинки Joy"

Anu-За детските градини частни-има разни варианти/има една зад църквата св.Никола-казва се Зорница",виждала съм и една в Морската градина малко над Зоопарка,има  една за която се сещам Черепаха-тя е повече детски клуб ,но ако детето е над три години няма проблем почасово гледане ,има и една Мелинда ,на ул. Феликс Каниц - абе има и още ама сега не мога да се сетя.
   Ясмина,кога ще запознаем твоята кака Ели с моята кака Краси,гледам че са горе долу наборчета....айде кажи кога ще я доведеш в Морската ,та да знам и аз.
  Ани-бани ,къде видя че духа бе мила.....аз излязох от нас в 8 .30 за работа и изобщо не разбрах да духа така!!!
  Морска ,много готина снимка на Теди bowuuВторо прическата ти е гот-на квадрат.Много добро решение  Peace
  Петс-айде при първите слънчеви лъчи на плажа с дечурлигата.После пак ша ривете ,че някой си имал опвече тен от друг....абе то и от боята по рождение се докарва доста -ама това е друга тема.

Честит рожден ден на Виви Ан/първата мама от бг мама ,която ме насочи към варненския форум,за което и благодаря от сърце Hug/
       Да си много обичана и желана,да имаш покрай себе си само истински приятели!!!
    Пожелавам ти щастието на  вечно влюбените,дълголетието на орлите,хъса за живот и борбеност на майката-тигрица ,обаянието на нежната Афродита ,силата да превземаш мъжките сърца -като тази на Елена от Троя.Честит празник  bouquet[/color
]

# 145
# 146
  • морето и сините вълни :)
Данинка-нали знайш че у ПЕНСИОНЕАРСКА Чайка винаги дуФА
мисля да изляза само до пазарчето ни. Mr. Green

# 147
Здравейте мили мами и дечица  Heart Eyes

Днес въпреки прогнозата мисля да не си седим в нас  newsm78 Вчера се стреснахме от облаците и се прибрахме набързо  Embarassed Сега мисля да прескочим до градинката на Медецинския ако някой му е наблизо хайде  Hug
После ако не е заваляло, то се знае къде  Joy

Данинка стягам банския аз и на малката съм приготвила бански - Памперс 5   hahaha

Ани я излез от района на ветровете я да не те мързи  Naughty аааааааааааааа

Лек ден за сега от мен и целувки  Heart Eyes

# 148
Петс, това за медицинският сега нарочно ли го написа hahaha

Абе всички ли сте получили вече пар от НОИ за май Crossing Arms, за Ани-бани за знам Flutter

Айде, че ДиК ме зове  Joy

# 149
Здравейте майчета!
Благодаря ви много за отговорите много са ми полезни ,за ортопед реших да я заведа ,но др Райков има свободен час чак след месец и половина Rolling EyesМоля да ми кажете някой др добър ортопед който да има свободни часове по раничко  Hugот месец и половина Peace

Общи условия

Активация на акаунт