Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 232
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, Mery_red, много щастлива, умна и красива!!!  newsm59 Tada  ura Tada moresmile  superuu

Питах ли ви не се сещам - мамите, които кърмят   breastfeeding.. педито ми забрани да ям млечни.. Rolling Eyes ни прясно, ни кисело млекце.. ни чай,ни кафе, ни шоколад.. цитрусите са ясни, любимите ми ягодки, сладоледа и те са в кюпааа.. гъбите и те били тежка храна и т.н. smile3529

ми кво да ям бре, аз без мляко загивам... много обичам! само Алекс ли ще папка млекце, а? ааа!

За таз еднократна помощ кво се прави - до Общината и после до Социалното, туй на Хан Аспарух ли е тва социално, да знаете?
отивам да ровя из хладилника нещо, което МОЖЕ да ям.. ама то май няма таковааа..  hahaha , че след малко Алекс като ревне..мамо дай да ям..  smile3522

# 106
Ехеее Честито и от мен на Мери..Силна, все така красива, здрава, безкрайно щастлива и двете моми много, ама много да те слушат! Hug
Много нещо сте изписали..маллкеее... #Crazy
Insatiable За кърменето съм само с 9м. "стаж", но си мисля, че не е необходимо да се лишаваш от млечните, сладоледа, мисля си, че по -малко няма да е кой знае какво, аз си пийвах редовно мляко , хапвах си сладоледче и така, но виж за ягодките е права, любими не любими - някой път дават алергии и просто не е за препоръчване.. newsm78
Не знам Калима да каже мнение, че е по-висш специалист от многггооо от нас! Peace

# 107
ехо, къде сте?
Добро утро  Grinning

# 108
Добро утро! Laughing
Мери,честит рожден ден на патерици!Да си жива и здрава и мноооого щастлива!  bouquet
Инсатиабле, намираш кои социални грижи са на твоя район, след това телефонът им в указателя и звъниш и питаш. Със сигурност обаче знам, че ти трябва Удостоверение за родствени връзки, което се взема от кметството по район, може за ден, може и за по- дълго. Таксата не беше голяма ама не помня точно. Като вземеш този документ отиваш при социалните с каквото там са ти казали. Дати кажа като ги питаш за еднократната помощ, питай ги и за детските. Най- добре да подадеш дакументите едновременно, щото после няма да ти остане време. Те вярно, че са 25 лв. на месец, ама защо пък да ги оставяш на държавата, като са си твои. Алекс е много сладък. Пу- пу! Да го изядеш.
За кърменето не мога да помогна. Sad
Момичето мойто малко диване от 04:30 днес се е разхилило и разприказвало. Ужас! В шест вече нямаше накъде и станах да го храня. #Crazy И тамън го оригнах, приспах и там всичките процедури и си лягам, завивам се и си викам, ей сега ще се наспя. И една малка ръчичка ме гали по главата и ми казва: Мамо, мамо стани, че да те питам нещо. Важно е. Ставам аз и чакам да чуя съдбоносния въпрос, който беше:" защо мечките имат крака, а не крила? Ако искат да си полетят какво ще стане, а?". Thinking
А, отговорете де? Кво ще правят горките мечки без крила? hahaha
И така, днес отново сме раннобудни. Сега мисля да изгладя един огромен куп с пране и да се глася за разходка, че много ми домъчня за вас! Hug

# 109
Добро утро, Тони! Как сте с малкият мъж с голямата прическа? Sunglasses

# 110
Саши и ние сме ранобудни,затова сега пак заспахме и мама да свърши малко дом. работа и да хапне, че и аз съм човек де Mr. Green

# 111
Добро утро
Саши ами важен си е въпроса чи как hahaha
На братовчед ми малката е точно на тази възраст и е много сладка Laughing защо, защо, защо до безкрай hahaha ама много и обича Ема и й пее песнички от детската градина Hug
Вержи мерси, ще я видя аз тази прахосмукачка Wink

Снощи моля ви се ще я приспивам вече след баня и гледам ми свършило млякото, останали само 3 лъжички.........ами сега Shocked, че и правих млечна каша и тя горката се чуди нали ще спим що сме на стола за хранене hahaha

# 112
Добро утро момичета  bouquet
Днес е Спосев ден....ей сега е моментът да кажете"Те ти булка Спасов ден"Ако има някоя адашка на hahahaЛамята Спаска да и е честито именцето Joy Joy Joy

Днес съм в МНООООООООООГО добро настроение и как да не ви споделя..
  След като нашата приятелка Мая ходи по мъките  за направления  на Ивчо да прегледат мъничето на Ядрено-магнитен резонанс,за да се види какво е състоянието му в момента и споделяше многократно за невъзможността да се пребори с бюрокращината на лекарите -и зор та зор  Mr. Greenза направление да видят малкия Ивчо на Ядрено-магнитен резонанс-ето че стана. Grinning
  СТАНА АМА трябваше шефа на Университетска болница да се заеме сам с тази задача ,подтикван от нашето обаждане-в смисъл "Ние журналистите сме учудени как при откриването на такъв модерен резонанс във Варна ,на чието откриване присъстваха двама министри-не може да приеме за преглед едно малко 4-ри годишно дете."И после допълвам"Нали е уникален и е с най високи хараткеристики на такъв апарат за България"-Явно това ,че медиите са заинтересовани от това ,че едно дете/в огромна нужда/ има спънки да намери достъп до това съоръжение за което се плюнчат и пънат да се хвалят колко е единствен-ЗАПИСАХА МАЛКИЯ ИВЧО в първият ден от старта на ЯМР.-17 юни!!!
  Ей това наистина ме зарадва максимално.Сега стискам палци резултатите да направят Мая най щастливата мама на света.
   Оххххххх много съм доволна ,че тази така важна работа се получи.

# 113
Браво Данинка Hug

# 114
Данинка, това е добрата страна на медиите! Браво! Hug

# 115
Браво Данинка  Hug

# 116
  • Варна
daninka, браво на теб!   bouquet
Аз съм тук пак с дертовете ми покрай яслата. Вчера отидох при директорката да питам поне кой номер резерва сме - да мога да си направя сметка имаме ли шанс. Според нея нямала право да разкрива такава информация. Че за каква прозрачност тогава при класирането става въпрос.  #2gunfire  Отказа и да погледне документите ни дали всичко е наред (таткото ни си смени работата и допълнително носи служебна бележка от новата месторабота). Че как да съм сигурна дали в класирането участваме като работещи родители или не.
Тъпото е, че повече от половината от приетите биле с привилегии.
Според вас, за да има прозрачност, не е ли редно в списъка с приетите деца, изнесен на сайта на общината да има и информация съответното дете с кой входящ номер е било и ако е с някаква привилегия - това да се отбележи?

# 117
Данинка smile3501

# 118
Абе да ви споделя,то в чудо се видях снощи.Малкия се изсипа от спалнята с главата на долу,при условие,че бяхме точно до него и го приготвяхме за къпане.Как се завъртя това дете,направо останах втрещеда,да съм до него и да не мога да реагирам.Много го заболя и така плака,не съм го виждала толкова стреснат.Чак звънях на Педито да я питам кво да правя.Беше около 10 часа вечерта.Както и да е малко поплака докато заспиваше около 11.НО накрая заспа и добре до тук.

Тази сутрин се обърна с паяка Sad.Има един праг между спалнята и коридора и със засилка го преминава,но днес тъкмо отивам да го видя и го сварвам на земята .Поне не плака много,успях да го забаламосам и забрави.Вече незнам какво да правя,трябва да го следя нон стоп.Дано скоро нямаме таакива аварии Twisted Evil

# 119
ooooh!милички ,аз не исках "браво" а просто да ви споделя за една мъничка ,но важна на този етап победа НАД студенината,безразличието и безхаберието на много хора ,положили хипократова клетва.Това е!!!А те не ни правят никаква услуга,просто си свършиха работата.
   Сега чета в темата за Мая ,че призовават варненските мами да и помогнат да си намери някакво по подходящо жилище  ,защото сегашната и квартира била много мизерна.Има ли някой идея за такова жилище някъде???Ако може и с това да и помогнем ,ще е добре за нея ,малкия Иво и нероденото и момиченце.
  Айде целувки от мен  Heart Eyes,до среща в Морската градина днес!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт