Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 518
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
daninka Подадох документи в "Кирил и Методий" и в "Руското". Щерката е в Руското и май повече клоня натам, но пък на нея й се отдават езиците, а пък тоя малкия не мога да го преценя още, та затова се колебая и за Кирил. Имам няколко дни да размисля.

Каката ни тази седмица е на готи при баба си, но другата ще се домъкнем на плажа

# 91
Ай честито в очаквайте на новините казаха ,че Варненките били най красивите в България Mr. Green

# 92
  • Варна
Ай честито в очаквайте на новините казаха ,че Варненките били най красивите в България Mr. Green

не беше ли "най-красивите в света" или ми се е причуло  Laughing

# 93
Върнахме се! Супер беше- ходихме на Аладжата, направо страхотно си изкарах. Емо се забавлява с каквото намери под ръка наоколо- пък то доста нещо има в гората, та така ни остави намира. Сашето, той винаги слуша, така че дори може да се каже, че си починахме. Sunglasses
valcheva_elica , добре дошла при нас! Hug Дано да ти е приятно тук! Леко бременеене и разкажи повече- доктор ,болница- абе пълен отчет. Laughing

не беше ли "най-красивите в света" или ми се е причуло  Laughing
Точно така е било, няма начин!
Мацки, доложете как беше разходката. Коко хапна ли колички, Валя и Весито нахраниха ли се милите, децата спаха ли, колко пъти пяхте "Ици Бици", Петс беше ли по бански, а Дидка? Joy Ей, един ден да не ви видя и ми домъчнява! Айде утре съм на линия. Hug

# 94
Ами то няма много за разказване.Ходя при д-р Капка Иванова, смятам да раждам в АГ-то с планово секцио.Ми то това е.Още ни е раничко де.Малко проблемна бременност се водя заради един кръвоизлив в началото на май и едни такива прокървявания, но за сега сме стабилизирали нещата.
Да знаете само как ви се радвам- на разходки с дечицата.Лека на всички

# 95
  • морето и сините вълни :)
ооо днеска беше голям панайр  у Морската

просто се  скъсах да се хиля с Алекс и Теди ...как ядат.Дидка пей,другата Блей Joy
а децата  нищът да ядат.тедито събраххраница  в устата и не гълта ..горкото му прелива от всякъде..а мама тътпче ли тъпче
а Дидка стиска бузите на Алекс да и отвори устата..просто сейра беше пълен Joy Joy

# 96
valcheva_elica , спокойно, гледай си сега почивките, щото после няма мърдане от Морската. Sick То вярно, че сега е купон, като се познаваме, ама пък от сутрин до вечер там- оф, понякога писва. Пък ако ти е скучно, винаги може да дойдеш при нас. Hug
Ани, а Влади папка ли?
Явно всички са заети с къпане, приспиване /кой на бебета, кой на татковци Joy/, вечеряне. Ани, я кажи ти нещо, че още не ми се ляга.

# 97
ооо днеска беше голям панайр  у Морската

просто се  скъсах да се хиля с Алекс и Теди ...как ядат.Дидка пей,другата Блей Joy
а децата  нищът да ядат.тедито събраххраница  в устата и не гълта ..горкото му прелива от всякъде..а мама тътпче ли тъпче
а Дидка стиска бузите на Алекс да и отвори устата..просто сейра беше пълен Joy Joy

Анкееее, не се смей ....и твоя Владко не е от най-ящните...... Sick

А Саши и ти ни липсваше в морската ......макар че аз бях за малко и после се изнизах с една (не)мама на кафе.......и тоз път като никога се бях нахранила у нас  Mr. Green

# 98
Лина, мерси за линка, супер рецепти има. Laughing Утре сме на тиквички!

# 99
и аз вчера си купих тиквички .....с идеята да ги сготвя, ама вчера ме домързя... а пък днес що да не отида в Аспарухово и да си поръчам пържени тиквички.... newsm78 hahaha  а тез в хладилника да стоят...... да видим до кога  Mr. Green

# 100
Лина, спокойно много са трайни. Готовата храна има чудесното предимство, че не си се потил на печката ти. Sunglasses Обичам да готвя, ама само да ми кажат:"хайде да хапнем навън", ще си счупя краката да бързам. Mr. Green
Така,така.... Сашето се разплака, хайде до утре, щото ревът се усилва. Sick Hug

# 101
Айдааааааааа, кога успявате бе мацкиии да пишете толкова ooooh! Sick Laughing
Едва успях да изчета всичко #Crazy
Аз съм постоянно навън и все по задачи ooooh! Laughing Виждам голям купон се завихря в Морската, ама мен как ме мързи да сляза чак до там не е истина #Crazy Embarassed Трябва да впрегна автомобиля и така Peace
Темата за татковците е безкрайна, да взема да се включа и аз като албански реотан българска направа/тоест с голямо закъснение Embarassed/ - нашият тати е пърфект в гледането- и разхожда, и приспива, и храни, и разхожда, и глади дрешки, и перални простира. От тази седмица вече и втора работа почна, но вкъщи не се е спирал нито за миг  и винаги се спуска наравно с мен във всяко домакинско задължение Peace Чак ми е жал, че става в 03 сутринта да насмогне ooooh!
Днес ходих и записах малката на кухня, другата седмица се хвърляме директно в приключение #Crazy Rolling Eyes - дано да и хареса Praynig

# 102
Айдааааааааа, кога успявате бе мацкиии да пишете толкова ooooh! Sick Laughing
Едва успях да изчета всичко #Crazy
Аз съм постоянно навън и все по задачи ooooh! Laughing Виждам голям купон се завихря в Морската, ама мен как ме мързи да сляза чак до там не е истина #Crazy Embarassed Трябва да впрегна автомобиля и така Peace
Темата за татковците е безкрайна, да взема да се включа и аз като албански реотан българска направа/тоест с голямо закъснение Embarassed/ - нашият тати е пърфект в гледането- и разхожда, и приспива, и храни, и разхожда, и глади дрешки, и перални простира. От тази седмица вече и втора работа почна, но вкъщи не се е спирал нито за миг  и винаги се спуска наравно с мен във всяко домакинско задължение Peace Чак ми е жал, че става в 03 сутринта да насмогне ooooh!
Днес ходих и записах малката на кухня, другата седмица се хвърляме директно в приключение #Crazy Rolling Eyes - дано да и хареса Praynig
Ади ади щом аз слизам 3 дни подред и ти ще дойдеш Wink
Мале Гале много смело решение за кухнята, като знам как изпипваш всичко Hug

# 103
мдааааааааааа Whistling утре да не се смеем на теб АНИ? Laughing

ейййййййй тес от БТК ще ме побъркат #Cussing out сега скоростта пак ми е 2 мегабита и с еопитвам от 2 4аса да изтегля 1 филм с по малко от 2мгбита се тегли #2gunfireм..............................

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 23:06 от Морска

# 104
мацки ,да ви почерпя виртуално,4е днес станах на 34 !!!  Gift
  party041 smile3510 cook baloni

Общи условия

Активация на акаунт