Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 034
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Теди заспа току що ooooh! отиди сега до 2 сън Outta Joint ейй това дете не мисли за мен Close какво ще правя аз Rolling Eyes

# 76
Морска,как кавко ще правиш?!! Rolling EyesМаникюр ,педикюр ,маска на лицето,,файнски лосион за тяло -намажи се от горе до долу...После   ще се отдадеш на нещо готско-кафенце, количка.....Наготви на мъжо една страхотна манджа Mr. Greenта да смесиш луксозните миризми  hahahaс домашните гозби.И то ехееееееееееее Теди ще е буден докато свършиш и половината от това bowuu

# 77
Намерихме си шапката newsm44
Свекито иска д ами купува прахосмукачка до 150 лв Shocked hahaha......ади аз мга да дам от мен да кажем още 50 Crazy, някой мож ели да ми препоръча своята, ако е доволен bowuu

# 78
Морска,как кавко ще правиш?!! Rolling EyesМаникюр ,педикюр ,маска на лицето,,файнски лосион за тяло -намажи се от горе до долу...После   ще се отдадеш на нещо готско-кафенце, количка.....Наготви на мъжо една страхотна манджа Mr. Greenта да смесиш луксозните миризми  hahahaс домашните гозби.И то ехееееееееееее Теди ще е буден докато свършиш и половината от това bowuu

АЗ НЕГОТВЯ Naughty
но виж моя е още в къщи може да се възползвам luvbed Mr. Green

# 79

АЗ НЕГОТВЯ Naughty
но виж моя е още в къщи може да се възползвам luvbed Mr. Green

Ами тогава отпада чуденката ти кво да правиш ААААААААА заблуждаваш народа ,че скучаеш пък ТО ИМАЛО ВАРИАНТИ за  hahahaзапълване на времето Joy

# 80
офф мноо ми е тъпо,сега и з акухнята трябва да ходя Rolling Eyes

# 81
офф мноо ми е тъпо,сега и з акухнята трябва да ходя Rolling Eyes

шът да не чувам да ти е тъпо.............. Party.я стига,бЕгай като малка гЪзелка за храната и после в Морската градина

# 82
Бегбие,отиваш в Техномаркет(до Метро),на прахосмукачките и казваш ,че те е пратила Христина.Да ти препоръчат най-доброто за тея пари Grinning.Много си ги обичам мацките там,поработих аз половин година точно на този сектор Grinning Grinning Grinning

# 83
Хилоу! Grinning
След малко тръгвам на пикник с татито и батито, тъй че- сори- днес без мен в Морската. Embarassed Само един път ми се е случвало да не идвам. Малеее, аз съвсем съм зарязала всичко останало. Embarassed
Ясмина, нашият батко е на 3 и 8 месеца- става ли? Joy
Ама днес ни няма. Утре. Hug
Морската, я хич да не се оплакваш, те къде така дават по обед-  luvbed Я да не мрънкаш, ами се захващай за работа. Joy
Мацки, целувчици, до утре!
Петс, ей верно, Дидето ако се съблече, малииииий! Ще почнат да припадат. hahaha
Хриси как е Алекс? Я виж тука кво пишат хората- водят си децата на плаж. И вие с татито следващия път така- срамота! Ще ми ходите без децата на плаж! Ей, туй днешната младеж! Mr. Green

# 84
Бегбие,отиваш в Техномаркет(до Метро),на прахосмукачките и казваш ,че те е пратила Христина.Да ти препоръчат най-доброто за тея пари Grinning.Много си ги обичам мацките там,поработих аз половин година точно на този сектор Grinning Grinning Grinning
  bouquet

# 85
 Grinning Grinning Grinning
ААА,Саши,нещо си в грешка.Как да не заведем дребния на плаж,ето снимков материал
http://images26.snimka.bg/006013593.jpg
http://images26.snimka.bg/006013636.jpg
http://images26.snimka.bg/006013637.jpg
http://images26.snimka.bg/006013595.jpg

# 86
Аууууу! Embarassed Виноват! Embarassed
Браво на вас! Айде, тръгвам. Hug

# 87
  • морето и сините вълни :)
пуууу И гати чудото
от 9 без 10 съм излязла Shocked
чи мойто мрънкало нищя вкъщи.
Та до 11,30 навън из кварталя Tiredей тъй всеки ден

оооо Дидка верно ако се пусне по бански може и удавници да има ако са залисат hahaha
от меня само сланинак и як ЦЕЛУЛИТ #Crazy Sick

мъж ми вика че гъзо ми бил н а дупки #2gunfire #2gunfire

Христинче,кога ходихт ена плаж.И аз искам да заведем келеша ама моя нещо не ми върж ена акъля Whistlingбило студено след 4 Crazy
мъжка му работа

ооо Саши киде на пикник б едуша
И ние много обичаме  д аходим
на Аладжата Peace
аз се пускам след 4 към мморската Peace
доскив

# 88
  • Варна
Намерихме си шапката newsm44
Свекито иска д ами купува прахосмукачка до 150 лв Shocked hahaha......ади аз мга да дам от мен да кажем още 50 Crazy, някой мож ели да ми препоръча своята, ако е доволен bowuu

Samsung - Easy & Clean, Cyclone Filter, 1800 W Peace страхотна е!
мисля че беше около 120-180лв  ... обаче в Техномаркет или Технополис ..... ще те излъжа  Rolling Eyes

# 89
Здравейте мами,гледам включена съм вече в списъка на първа страница.Та викам да ви се представя.Както се вижда казвам се Елица.Ако някой го интересува нещо друго да пита.
Вие повечето сте с малки деца и се надявам и ние да се присъединим към вас ноември.
Лек ден на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт