не го 4уваааааааааааам 
ауу бил насран
смених го сега дано заспи
Излязохме с децата към 16.30 и направихме разходка до осем без петнайсет...ха-ха
взех им здравенцета....Ама днес долу на крайбрежната алея на плажа беше супер приятно...Виктор си игра дълго време с кофички и лопатки,кака ми се
утрепа от цигански колелета, премятания на мост ,шпагати ха женски ,ха мъжки...откачи се това дете
Ама добре беше ,като цяло...после до ФК на Макдоналдс за шайкчета ,през Общинката и така нагоре до нас....разходка приятна и полезна 
Така ....толкоз по въпроса за "връзката баща бебе"

какво му викаш на това ...да се бориш със зъби и нокти да ти приемат там детето
пфуууу ужасТ 
Целувки и
на всички
На плажа мога и по горница на бански да се изтипосам поне и аз да намажа от слънцето не само да ме цепи канчето

.

ВРЪЗКИТЕ са му майката/на обувките/...ама как може за една ми ти ясла да се правиш на перко да търсиш какви ли не варианти и чупки ,че да си нагласиш детето там.
Не ми се мисли на мен ,ама направо не ми се мисли...
Обожавам тиквички!
Пък аз сладко 
Ама нищо де, сън спомен не прави! 
Че и Петс за плажа тръгнала.
Ама ако я карате така, то и ние трябва да се изнасяме надолу. 
Така, че може и да ви ядосвам, обаче, когато хомеопатията се прилага както трябва, тя винаги действа.
/ и- бегом към пейките!

Зарязваш цялата къща, приспиваш бебчо, баткото го пращаш да разхвърля в хола- и хоп- сядаш да се лакирваш, не е толкоз трудно бре, само трябва да се заинатиш, казваш си- аз мацка ли съм или лукова глава!

Чадъри има ли?
Но ние сега отиваме ей така ,без да се събличат децата по бански...по ръкавче и панталонки....играят си с лопатки и кофички....А като стане по горещо вече трябва да се сяда по чадър.Но за такова топло време -сякаш ще почакаме повечко.
Препоръчани теми