Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 087
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Много скапано време, а на мен така ми се спи. Моя дивак се очертава като ранобудник 6-6.30 всяка сутрин, независимо че го слагам да заспива към 22ч. През нощта се буди 2 пъти, искам поне една сутрин да се събудя наспана Mr. Green. Как ми се иска да го оставя на бабин дом и да свърша нещо на спокойствие, вместо постоянно да бързам докато спи или да се опитвам когато е буден. С нетърпение чакам майка ми да се върне другия месец, че да има с кой да се занимава. Уча Калоян на гърне, но досега ефекта е нулев, освен няколко капки, докато бягаше гол преди баня  Joy

# 196
Благодаря ви за топлото посрещане Hug

Вчера бебката беше за пример, а днес не може да заспи, все плаче, иска да папа на всеки час и вече сменихме 2 наакани памперса. Не знам дали е нормално. Педито е на симпозиум извън града и ще може чак утре да дойде да види Дидка.

# 197
честита рожбичка на мама Гали80  Hug Hug Hug
Да ти е жива и здрава малката кукла много да ви радва   bouquet

# 198
Здравейте готини Grinning
Какво време днес а?В 5 часа се събудих от проливен дъжд и духащ вятър.А детето кърти здраво,едно тъмно в стаята,викам зимата ли се върна пак,какво е това чудо?
Спа до 9 и 30,а снощи си е легнал в 21.Голям рекорд.
Та Морска,не се притеснявай,Теди не е спал сам LaughingАлекс му прави компания Laughing Laughing

Гале,честито бебче!!!!Ма ти си опасна,кога излезе от родилното,че успя и тука да пишеш Grinning

# 199
Минавам скорострелно да ви навестя  bouquetМного тъпо време навън ....ама май се наваля!!!!Смятам да изкоча с Викито на една курсче из Чаталджа. newsm03
   Стига сте се заяждали на тема-правопис ,това на нищо не прилича. smile3515..ще има бой за някои по заядливи принЧипеси/принцеси/...тук задължителен е обрият тон....ако издребняваме трябва с червено да се прави поправка и на пунктоацията и на пълния член и на новият ред и на смисловите тъпотии на всички от нас.Така че на  hahahaсамозваните редактори...споко . no.не така де!!!!!.Тук не се държи матура по български език...ВАЖЕН Е :учтивия тон и добрите намерения-слава богу ги откривам при повечето от Вас в изоболие..  love001.за останалите изцепки ще  smile3505

айде лек и приятен ден от мен newsm51

Честито бебе на мама Галя
за летния театър-ремонта трябва да е приключил до началото на Балентия конкурс ,който е в началото на август bowuu

# 200
  • Варна
Gali80 Честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!

Щом пишеш във форума, значи ситуацията е под контрол  Laughing

# 201
Аз пък сега , нали си нямам друга работа Embarassed, започнах да с епритеснявам за яслите и детските градини, че няма да ни огрее..........защото тука където живеем няма регулация.........съответно намаме адрес и се водя още на Гладстон, където са май най-вървежните градини и само богопомазани се вреждат Crazy
А пък аз искам в Щурче или Роза, че да е наблизо на майка ми Mr. Green.
Нали щяха да откриват 900 нови места, ко пак стана ooooh!

Е бре! Ясмина, чак сега забелязвам 3 дечица, браво  Hug, да са ти живи и здрави Heart Eyes

# 202
Пекна слънце,изка4ай те от хралупите Hug

божееееееееее кво гледам сега рамото ми се бели Shocked еееее баси тена в тая морска градина Outta Joint

# 203
Ние бяхме в морската, на слънчевата алея, времето беше приятно.
Ще съжелявате, че ви нямаше  Mr. Green

# 204
миии Rolling Eyes ние сега ще излезем,абе разбирайте сега мъжо трябв ада се обле4е да се наконти до 30/40 мин може и д аизлезем Теди трябв ада яде 6 и 30 е то за какво да излизам само за едно дзак Rolling Eyes

# 205
  • Варна
begbie май за яслите няма да имате проблеми - В Роза взимаха преди и деца извън района. Обаче за градината ще е голям зор, аз отсега ще почна да се притеснявам  Mr. Green

Времето днес никак не е лошо. Сега изпратих всички в морската и заседнах пред компютъра с едно кило череши.  eat

# 206
  • Варна
Здравейте съгражданки.. Grinning
бях писала преди 2-3 месеца във варненската тема,ама после някъде из темите ви изгубих дирите...
Та сега се сетих за вас и реших да поискам хем акъл , хем съвет, хем здрасти да ви кажа...Ще раждам живот и здраве другия месец...Лека полека момента дойде почти...Още окончателно не съм се спряла нито на болница нито на лекар.Ходех в клиника Надежда на частни консултации, много съм доволна м/у другото..
Та за болница - чудех се м/у Окръжна и Майчин дом по съвет на моята лекарка , но в Окръжна си е голям наплив, май целия град се е насочил натам да ражда....Някак си клоня към Майчин дом и ще ходя до края на следващата седмица да поразпитам за раждането- още дори не знам как ще раждам/ нормално или секцио/.Не ме е страх нито от едното..така че както е необходимо, така..
Мами раждали от вас в Майчин дом ако могат да ми дадат някакъв съвет за лекар който работи там по ЗК, въобще не знам нищо още - дали мога да искам определен лекар или който ми се случи..аз така и така никой не познавам  Laughing Crazy...Някакви лични впечатления ако някой сподели ще съм безкрайно благодарна - каквито и да са те...Някак си съм объркана, че нищо още не зная ,а малко остана..
Много ви благодаря предварително  Hug

# 207
  • Варна
Vessi_to , аз раждах в Майчин дом и съм супер доволна. Раждах нормално с епидурална упойка и смело мога да кажа , че не разбрах нищо от раждането  Peace На мен обаче там ми водиха консултациите , за което си платих  и само раждането мина по здравната каса , за което пък доплащах !
В твоя случай , избора на лекар е ограничен . Т. е. в сайта им са изброени лекарите,които водят консултациите по здравната каса . Ана Атанасова е една от тях. За нея съм чувала само добри отзиви . От личен опит бих казала , че и д-рГеоргиев е добър. Той ме прие и беше до мен докато дойде моята лекарка. Доволна съм . Живот и здраве , ако имам второ бебе пак там ще родя ! Hug

# 208
  • Откъм Варната
Направих корекция на списъка с мамите, преместих го другаде, моля проверете дали на всички им се отваря

# 209
  • Варна
Станала съмв 5.00ч. , аман вече с тва бодърстване моето...поне бебето да беше родено...Сигурно по закона на Мърфи после ще ми се спи...Сега лягам в 1.00 ,ставам в 5-6 ч. и съм свежа с 1 кафе на ден...Ама и храна доста унищожавам... Mr. Green Laughing
troia, мерси за инфото, и аз ходих на частни консултации, сега за раждането питам за лекар в Майчин дом, то е ясно че се доплаща ама нали е малко по-малко от това ако не си по ЗК.Та затова питам.Иначе на 1-2 прегледа ще отида- смятам че са достатъчни, не знам на колко е необходимо да ходя в самата болница,след като и на консултации при моята лекарка си ходя..

Общи условия

Активация на акаунт