Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 118
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Откъм Варната
Ас пък да ви кажа многу убичам дъ правя прафописни грежки  Mr. Green

# 181

Ас пък да ви кажа многу убичам дъ правя прафописни грежки  Mr. Green
smile3532

# 182
Обещах да се похваля Hug.

От 3 дни вече съм мама. Моето слънце се казва Диляна и се роди на 04.06.2008г. Моля, да ме преместите в "графа" мами. Като се поопознаем с бебка, ще започнем да излизаме и по разходки Party.

Поздрави  bouquet

# 183
Gali80, честито ти бебче   bouquet Да ти е жива и здрава малката принцеска  Heart Eyes Ако имаш някакви въпроси - ние сме насреща  Hug

# 184
Гали80 честито ти беб4е Hug

# 185
Гали, честито ти малко съкровище  Hug !
Момичета, да ви се похваля.....най-накрая ги сготвих тия тиквички......... hahaha да видим дали ще му харесат на мъжо....направих напълно импровизирана рецепта...... Thinking
Днеска липсвах ли ви в морската ??? Mr. Green
Ходих на покупки.... Rolling Eyes много се изкефих по магазините  Sunglasses и за капак като се прибрах намирам писмо от ЕОН, че дължим сумата 680 лв. за консумирана енергия  #Crazy  .....оказа се че наемателят на апартамента ни не си е плащал сметките от януари месец  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. УЖАС   Натоварих мъжа ми с бойната задача да ходи да се разправя Twisted Evil   Дано всичко приключи благополучно и да не се върне с насинено око  Praynig

# 186
  • морето и сините вълни :)
Момичета, да ви се похваля.....най-накрая ги сготвих тия тиквички......... hahaha да видим дали ще му харесат на мъжо....направих напълно импровизирана рецепта...... Thinking
Днеска липсвах ли ви в морската ??? Mr. Green
Ходих на покупки....

ИЧ дажИ ни сИ ни липсвала Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

ейй изкупи Варна бе жена ooooh!Остъй някой парцал и за мене Money..

ГАЛИ -честита бебешора.да е жива и здрава и мНОООООГО послушна baby_neutral baby_neutral

аз днеска неам ко да кажа освен че мъжо заминава за риба..и тъй ма нервира че скоро ще яде гъзо му точилка ми се струва.Аз трупам,трупам чи кат Изригна от Един път тогаз юе види как се разправят БОЛЯРИТЕ със синята кръв #2gunfire #2gunfire
ощи малко ше го изтърпя Outta Joint

# 187
Момичета дайте идеи за бавачка, защото вече съм на края на силите си с тия моите чуденца . Търся под дърво и камък вече Cry

# 188
Gali80, честита рожба   bouquet ! Да ви расте жизнена, здрава, съпроводена от късмет и обгърната с обич! Ако имаш нужда от съвет/помощ, съм насреща.

# 189
gali80- честита рожба!!! Wink аз също съм родена на 04.06- много хубави хора сме ,да знаеш - много спим и хапваме !!! Wink

Благодаря на вси4ки за пожеланията !!!!

Бела- днес на кухнята ми дадоха една листовка за детегледа4ки- ето сайта и вси4ко  останало:
www.dete-gledachki.com
icq 482798746
tel.600457
успех!!

# 190
  • морето и сините вълни :)
добро утроооо

днес Морска ,нанай си Rolling Eyesплющи дъжд та се мае
отивам ся да се опъна до мъжо,малкото спи..Та може да облажа за закуска Heart Eyes Blush

# 191
Gali80 Честито много се радвам, да ти е жива и здрава рожбата Hug Party
аз пък съм сама, татито заведе Ема на бабин дом за 2 часа и вместо да се радвам ми е тъпо, сигурно  щото за 1-ви път, после сигурно с нетърпение ще чакам неделите Mr. Green

# 192
Добро утро

мойто дете още спи Shocked

ми то така екато има мъж който с ебърка в храненето на детето,снощи му набуха една пълна купа догоре с супа #Cussing out напарво ми идваше да го гръмна #2gunfire ТО ЯДЯЛО,ИСКАЛО ДЕТТЕО ,ИСКАЛО БЕ
затова още кърти като пор,няма намерение да става,тотално му се обърка режима днес Sad

# 193
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Gali80 ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА   bouquet МНОГО ДА ВИ РАДВА И НАЙ - ВЕЧЕ ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА  Heart Eyes   Heart Eyes    Heart Eyes 

Малкото ми диваче хапна попарка и заспа а я бях стегнала татето да я води на бабин дом  Mr. Green А аз се каня да чистя основно апартамента  Sick  макар, че в това време нищо не ми се прави  Embarassed

Вале не се ядосвай утре е понеделник  Peace

begbie при мен само първият път беше така сега бързам да свърша каквото имам преди да са ми я върнали, че с нея нищо вече не мога да направя, голям е бяс  #Cussing out

Анче УСПЕХ с мъжо  Praynig   Joy  Само да не е измурен от рибарлъка  Wink 

Днес ще е голямо писане във форуа в това лошо време май ще се събираме тук а не на обичайното място  hahaha

# 194
Mery_red много благодаря  за сайта за бавачки bouquet

Общи условия

Активация на акаунт