Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
ЗАКЛЮ4ЕНИЕТО децата ви са бизони(както се изрази АНИ) Joy

ОХ ще ме уморите бееееееее Whistling
кажете сега някоя женска клюка,4е ве4е няма кво д аправя ,мъжо в хола аз тук в спалнята съм се опнала и 4аткам из форума Mr. Green

ееееее хайде деееее дън спите бре Thinking
Клюкарка такава!!! 
 gydi

# 166
ето ви една клюка:
Откритие: Тъпите мухи живеят по-дълго!!!
Ако искате да се радвате на живота по-дълго, не си губете времето с учене, останете си прилично тъп и тънещ в блажено невежество, съветват швейцарски учени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за подробности четете тук :  http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1206647

# 167
ето ви една клюка:
Откритие: Тъпите мухи живеят по-дълго!!!
Ако искате да се радвате на живота по-дълго, не си губете времето с учене, останете си прилично тъп и тънещ в блажено невежество, съветват швейцарски учени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за подробности четете тук :  http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1206647

Joy

Весииииииииии................

# 168
  • Варна
daninka тази седмица каката е на бабин дом, но от другата плътно ще е с мен в Морската. Ще се обадим.

ох, за фризьора ми е болна тема. С това кърмене на поискване не знам кога ще мога да сколасам  Sad

# 169
Егати, нямаме вода от 1ч, поне че Коко е изкъпан и вече спинка отдавна. Полудявам  #2gunfire, аман от аварии, немога да си легна така. сега със студена вода ще се подмия

# 170
оофффффф да ви се оплача......днес не ни беше ден с Емата, първо тя хич не спа и рева, нонстоп, после видях оня гадният мангал в храстите и н еможех 15 минути да го наругая, щото уж я преспивах, ама пък накрая как го отнесе, че и с камъни само дето не го зачатках Mr. Green, и накрая отивам до колата, някой ми изпуснал гумата Sick

Е супер ден просто #Crazy

# 171
Тамън се чудех от коя туба с вода да се изкъпя, и им пращах мн поздрави на тези от ВИК-то, то водата дойде. Вече мога да си лягам спокойна и чиста. Лека нощ  newsm46

begbie - наистина сте имали кофти ден, но споко поне че е свършил  Mr. Green

# 172
  • Откъм Варната
Моля всички които не се виждат на 1 стр в списъка, да ми напишат по едно ЛС с инфото си, че си изтрих без да искам записките

# 173
Аз се виждам Whistling

Данинка спомняш ли си докога трябваше да е свършил ремонта на летния тятър Rolling Eyes

# 174
Добро утро! Grinning
Ех, много работен тоз моят мъж! Вече излезе за работа. Ама то, кат се замисля, що пък да стои! Вчера като се върна от София, влизам аз в банята за едно бързо душче -  smile3521 и хоп- изненада! Sick Месечното мъчение! Та таз сутрин немаше целувчици, мило искаш ли кафенце и т.н.- въз, да го няма. Joy
Тони, добре че ви е дошла водата, това е кошмар със спирането вечер. Още повече мразя само като я спрат сутрин! Shocked

begbie , що ти я изпуснаха? Да нямаше паркиране на кофти местенце, а? Naughty Не ме мрази, шегувам се!
Ей, туй с тъпите мухи много полезно! Ами кво ще правим ние супер интелигентните? Crazy Joy
 DZ , пийва ти се кафенце вече на сенчица, а? Wink
Отивам да си мия чинийките, че вчера се правих на готвачка и сега мивката е- Sick
 Hug

# 175
  • Варна
Добро утро!   bouquet Май няма да вали smile3506

Какво ще бъде след ремонта около летния театър - пак барчета ли ще има?

# 176
Няма, нямя! Grinning Който не вярва да види в www.gismeteo.ru  Избирате: всички страни/на руски както е де/, после България, после Варна и хоп- няма дъжд! Може да ми се смеете, ама на мен това ми е първата работа сутрин /след проверката в страницата на НОИ  Sad/.
Хайди всички в Морскатаааааа!
Морска, споко, тебе те знаем, че днес ще си мацка! Mr. Green

# 177
добро утро Hug

Flutter

# 178
Мацки, не искам да споря, но и мен много ме дразнят правописните грешки  Rolling Eyes Още повече, когато във форума има проверка правопис  - отнема точно 30 секунди  Peace Моля всички - използвайте я  Praynig
Истинско удоволствие ми доставя като чета постовете на Саши, винаги правилни  Flutter не знам какво си завършила, но ги умееш тези работи  Hug Аз съм математик и писаниците не ми се отдават много много Rolling Eyes

# 179
Аз пък мога да ти кажа,4е този провери правопис прави пове4е грешки Peace

Общи условия

Активация на акаунт