Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 224
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Нелесита,аз освен Райков незнам newsm78,той май е най-добрия Thinking.То за туй и няма часове за месец напред

# 151
sashy81  ако вчера си била с червена блуза значи съм те видяла с двете деца да пресичаш Любен Каравело по посока към морската градина в 13 часа. Ако сте били вие значи на живо сте още по-хубави от на снимките. Laughing

# 152
  • Варна
nelesita ти дори и да изчакаш месец и половина , няма да ти е проблем . Тъкмо ще сте на 2 месеца . Анди беше на толкова като я заведох. Peace
А за др. ортопед мисля че имаше още 1 който преглежда в Майчин дом , но не си спомням името. Мисля че Вержито води там Лора  newsm78

# 153
  • Варна
Живков е другия ортопед детски...иначе знам един Георгиев, много добър диагностик, от Градска б-ца, но не знам дали с бебета се занимава  Thinking
Частна детска градина аз признавам само една - Английски детски алианс на Мисис Николова  Peace там съм учила аз и мисля там да запиша и Лорището ... проблема е че записват 4 годишни, до тогава дано ми сотанат нерви, щото на ясла не мисля да я давам   Confused

Морска кисела краставице, хич нидей рива че корените ти били 3 пръста Naughty я ела ме виж мене - вече ми седят като шапка...под ушите ми стигат  ooooh! да не говорим че така съм нацъфтяла и ако не се подстрижа скоро ще вържа.....ама не знам кога ще се вредя за фризьор...вчера 1000 лв не разбрах кога ми минаха през ръцете с тея сметки и кредити дето ги платих  cry

# 154

Абе всички ли сте получили вече пар от НОИ за май Crossing Arms, за Ани-бани за знам Flutter

Айде, че ДиК ме зове  Joy

Не са ми привели нищо още и  ми се иска да го обеся тея хубостници от Нои.Всеки ден взизам в страницата им с надеждата ,че е написано,че има пари ама нейсе няма Sad

# 155
  • морето и сините вълни :)
Христинче,мацко твойте 315 дена нали са изтекли.Чеки ся докато ОБРАБОТЯТ тез прословути 3 листа.Ше кажеш че низнам ко има да обработват..Идиотите #2gunfire

# 156
Здравейте, някой знае ли има ли частни децки градини във варна, моля за координати? ние не сме приети в децката градина, и доколкото разбирам места няма никъде  Sad Shocked  благодаря предварително  Praynig

Няма такива детски градини. Или отиваш в частна и си го вземаш, когато искаш. Или почасово някой да ти го гледа.

Зам Уесъл не можах да разбера какво точно искаш да кажеш  newsm78  Хем няма частни хем отиваш в частна и си го вземаш когато искаш  #Crazy Или искаш да покажеш, че знаеш как се пише "детски"   newsm78

И аз това се чудя  Thinking  какво се опитва да каже  Shocked ...както и да е... Явно неща, които са недопустими за теб, ги допускаш и самата ти, тоест - правиш грешки! Нищо че са то друг характер   Thinking Wink Peace

# 157
  • Варна
Здравейте,

Ако има мами които са кандидатствали и чиито деца не са приети в общинско детско заведение,моля да прочетат тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=245681.680
и ако имат желание да се включат в групата търсеща информация от Общината, защо и тази година има недостик на места в ОДЗ и ЦДГ на територията на община Варна.

# 158
Здравейте!
Който не дойде днес в Морската може горчиво да съжелява /разбирай Данинка, щото май само тя липсваше Laughing/, временцето беше супер топло. Дори Ани- бани се престраши да излезе Joy.
jara_r , аз съм била, ама ти защо не ми се обади, нали ти е ясно, че аз няма как да те позная по котенцето на аватара. Joy Мерси за комплимента. Embarassed
Христинче и аз така. Току що пак отворих страницата на Нои и ми идва да ги застрелям. МРАЗЯ ГИ тия тъпанари, дето си играят с моите пари. #2gunfire
Оф, пак се ядосах.
За грешките в правописа, мили дами искам да кажа, че по принцип /не само в правописа/ недопустими грешки няма. Аз лично се справям отлично с правописа, но я ме питай нещо по математика- Rolling Eyes. Така че не обичам да съдя хората за щяло и нещяло. Щото ако някой вземе да брои моите НЕДОПУСТИМИ грешки, хич няма да ми е приятно. Пък невярвам и на някой да му е особено приятно да броим неговите недопустими грешки, така че нека спазваме добрия тон.
Мацки, отивам да къпя бебчо, след малко пак съм при вас. Hug

# 159
  • морето и сините вълни :)
хехе ,аз го изкъпах,приспах  и след малко и аз ще се приспя Peace
Така ме боли гърбецът от тва ходене на малкия Tired
уфф мноо ми е тъпо като вземе някой да се заяжда за правописни грешки...ее да ходи в КЛЮКАРНИКА .Там има тема за изцепки в правописа.Аз лично като пиша тук хич не си го следя правописа щото няма време да се дреме.Начатквам набързо кот ми дойде на акълЯ и пускам по течението.
ох главата ми грамофонна плоча стана..немога да разбера защо така мучи от слетобедното хранене до къпането.направо  камбанария е меко казано за главата ми...не че се оплаквам ама се чудя тва даали е от зъбите така да мучи като бизон.Е поне го чуха мамите за ко иде реч #Crazy newsm78

# 160
на мен НОИ са ми превели за месец май...на 04.06.  Rolling Eyes

# 161
Изкъпах го, направих шопска салатка и чакам милото да си дойде, че не съм го виждала от вчера. Беше в София. Rolling Eyes Така, че повече няма да пиша, щото звънна, че идва.
Ани и Сашето така мучи чак до къпането. Незнам защо.
Айде чао!

# 162
ЗАКЛЮ4ЕНИЕТО децата ви са бизони(както се изрази АНИ) Joy

ОХ ще ме уморите бееееееее Whistling
кажете сега някоя женска клюка,4е ве4е няма кво д аправя ,мъжо в хола аз тук в спалнята съм се опнала и 4аткам из форума Mr. Green

ееееее хайде деееее дън спите бре Thinking

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 21:46 от Морска

# 163
ЗАКЛЮ4ЕНИЕТО децата ви са бизони(както се изрази АНИ) Joy

ОХ ще ме уморите бееееееее Whistling

Joy   Joy    Joy  и аз много се хилих на бизона ама Вале ти ме довърши. Не мога да спра да се хилотя  Joy 
Каква клюка мъжо на единият комп аз на другия и така си мълчим и спорим на различни теми  Wink   

Днес в морската беше наистина супер  Peace ама нещо пресата липсваше  Mr. Green и сега сме без клюки  Whistling

Забравих  ooooh!   Щях да пиша, че мисля началото на другата седмица да ходя до НОЙ да си подавам едни документи ако някой има път на там да каже.

# 164
Лина я бързо напиши нещо, няма само ............ Я стига с тези филми и драсни някой ред   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт