Декемврийското дете скоро ще почива на море

• 24 875
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Люси а/ само в последната част  Wink
Да ви се похваля от понеделник бях на диета и съм свалила 3-те килограма които ми бяха останали. Днес почнах да ям плодове, че ми стана лошо сутринта на един светофар.

# 211
К`во прайте с целулита, питам аз....
а/ мъчите го с фитнес, търкане с гранули кафе и мазане с Гарниер
б/ хич и не ви пука
в/ гордеете се с него
г/ нямате такъв
Моля, тези които биха посочили отговор /г/ изобщо да не отговарят.  Mr. Green Laughing
няма го моя отговор.
имам, не е много, не е ужасно грозен, не го мажа с нищо в момента.
вярната формула за мен е - масажи с подходящата техника и козметика и спорт и/или секс.

# 212
Десиславке, каква диета пък ти?!? Shocked И за 4 дни - 3 кг, значи нищо не си яла! И онова, дребното - също! Confused Да почваш да се захранваш! Ааааа! Crossing Arms
ОК. Значи трансформирВаме отговор а/ по следния начин
а/ мъчите го /с фитнес, с гранули, с мазила, с мазажи, със секс/ Grinning

и прибавяме още два варианта, единият от които е и моят отговор  Mr. Green

д/ той ме мъчи
е/ надлъгваме се /и двамата сме малки, но упорити/

# 213
  • София
Добявам нов отговор:

Имам го в изобилни количества, но на фона на тресящите се и отпуснати телеса, мазна изолация и провиснали цици, е последното нещо, за което се сещам.

# 214
  • София
Моят отговор е б) - хич не ми пука.
Освен това след като спрях преди почти 2 седмици да кърмя останах без цици... Толкова малки не са ми били от 7ми клас... за съжаление обаче не изглеждат като тогава, а са няколко пръста по-надолу, но ще свикна.
Като цялос е чуствам дорбе в кожата си и мисля довечера да се вихря в ЛикЬор. Преди т'ва къде ще да е явката? Явно нема да се ходи на кино... дайте да е някъде да обменим някоя и друга клюка или опит Wink ...

# 215
  • Sofia
Моя се появява и изчезва.като започна да се грижа за него изчезва,зимата пак се появява.като се подтисна ми пука иначе не особено Laughing
Янче,циците не се ли възстановяват след определен период от време?Смисъл аз след като спрях да кърмя бях доста зле,но след около 10-тина месеца си заеха първоначалната форма и и размер.
Деска,какви са тези диети без време Naughtyказа ли вече на майка ти?
На Смайли освен да й честитя придобивката и да й пожелая приятно изкарване на морето Hug
Ако на някой му се гледат малко морски снимки да заповяда
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258353

# 216
  • София
Янче,циците не се ли възстановяват след определен период от време?Смисъл аз след като спрях да кърмя бях доста зле,но след около 10-тина месеца си заеха първоначалната форма и и размер.

А дано... Да видим... Мен не ми пука, че са малки. Даже се чудя дали пък не ми харесват така повече... въпросът е да се посъберат малко...

# 217
  • Sofia
със сигурност би трябвало да се посъберат Peace

# 218
Миленко, не съм срещала по-натуралистични описания от твойте. Като прибавиш и моята добре развита до степен на развинтеност фантазия .... Ядях, бе мамка му, не ми е за друго. Ти нали беше станала заплаха за обожателите ни с Ванилка? К`во си измисляш сега!? Crossing Arms
Янче, харесват ти, как да не ти харесват! Naughty Иначе - приемам предложения за пластик. Явно че на Нелката й е изпечена работата. Моята пластика я насрочвам за след второто. Ако няма такова - за след 5 години.

# 219
  • Sofia
Няма лошо в силикона,ама трябва поддръжка през определен период от време.

# 220
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Диетата я почнах преди да разбера. Още не съм казала на майка, на 01.07. съм на лекар и после ще решавам какво да правя.

# 221
Целулит нямам..
... но имам стрии.
Е, явно кой каквото си няма това си хвали Laughing

# 222
  • София
Люска, заплаха съм аз, ама само облечена. Точно от отслабването са описаните в предишния ми пост ефекти. Ако си съблека стягащите колани, тип страстоубийки, висвам със страшна сила -  кожи, можи, сланинки....А ако махна сутиена, от размер 85 С са останали само пазарски торбички или по-скоро пликчета за прясно мляко от едно време. Не знам на Чоча как са й се прибрали, ама моите само се изпразниха, какво ти стягане, каква ти форма.. Е, ако се видим довечера, ще помоля Нелката да ме снима с новия IPHONE  Wink

А Райче, стрии имам и по ръцете даже....Затова не мога да нося потници и много къси ръкави - не стига че виси, ами е и раирано....

Честито море на всички, които са се уредили, аз май в отпуск няма да излизам. Пращам Ванеса и баба й от 14-ти на Мирамар в Обзор.

# 223
  • Sofia
Детегледачката разжалвахте ли я след като Ванеса тръгна на градина?

# 224
  • София
Какво праим за довечера? Къде ще се видим?

Общи условия

Активация на акаунт