Декемврийското дете скоро ще почива на море

• 24 883
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криси с теб съм и за работата и за диетата.
И аз ще почвам диета след ващата седмица

# 61
Криска, и от мен по едно рамо - за операцията, за работата, даже и за диетата ще намеря от някъде още едно виртуално рамо да ти дам. Hug Въобще да не ти действат разни коментари - всичко, освен размерите на дрехите ти, е субективно понятие. Mr. Green
Ние сме на градина и юни, и юли. Така се оформи нашата група, като гледам повечето деца все така са ги писали в анкетата. Август ще ремонтират /въпреки че вече са ги изместили в друго помещение, тъй като наместват нещо ламината в тяхното/. Планове и програми все още нямаме. Днес ми е последният срок за размисъл дали да я метна в едно танцово студио /за през лятото като начало/ - много го хвалят, интерес към чекнене има лещата, та май ще я заведа тази вечер на записването. Пък да видим. Thinking
...Макар че пак се запитах /във връзка с Миранда с нейната работа и "гора"  Mr. Green/,дали когато един човек изневерява и неговият партньор донякъде има вина в това?
"Донякъде" има. Казвам донякъде - примерно когато е спрял да бъде себе си /то и тук може хиляда причини да съществуват/. Няма идеални хора, няма и идеални отношения. Въпросът стои не чия е вината, а каква е степента на съвпадения в приоритетите, проявленията и качествата на двамата души. Ако тези три неща се разминават сериозно, възниква и сериозна опасност от изневяра. Не виждам кой ще е виновен в случая - този, който просто не е такъв, какъвто го иска другият, или другият, който все пак има право на щастие. Няма виновни. Има лошо стечение на обстоятелствата. За морал, съвест и развод не ми се говори в момента. Имам и за там становище... естествено. Laughing
П.С. Коментарът не засяга случаите, когато човекът си е просто свиня. Mr. Green

# 62
  • София
Янче, Честит Рожден Ден  bouquet!
От всичко хубаво по много Grinning

# 63
Янче, Честито и от мен! Много хубав РД и изобщо мноооого щастие!

# 64
Яна бърборана ЧРД и тук
ще пия едно вино за твое здраве Heart Eyesобичам те, весел празник мила моя
сори, че не мога да дойда, ама с твоя приятел борим температури и ми е бръмнала главата
утре съм на втори интервю, стискайте плаци, вече с прекия ми началник
много искам да стане
за Софарма трейдинг говоря
съвсем друго ниво, дано стане Praynig

# 65
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЯНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 66
  • 42.016399,23.101179
Честит рожден ден и от мен Янче!!!
Много усмивки,сбъднати мечти,приятни могове прекарани с любимите хора,щури изживявания и много любов!

# 67
Честит рожден ден Янче!
Бъди здрава, весела и се радвай на миговете с любимите хора!

# 68
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЯНИЧКА!
Здрава, щастлива и винаги носеща чаровното си обаяние!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 69
  • София
лелелеле Simple Smile Какви хубави картинки!
Много ви благодаря за пожеланията, мили момичета Simple Smile

# 70
Честит Рожден ден мила Янче  bouquet, желая ти шеметна нощ довечера, ще гледам да спомогна да е такава Mr. Green
Заслужаваш най-хубавите, най- слънчевите и топли дни занапред - само щастие и рози демек!

# 71
Как мина снощи купоньт  Laughing  Снимки има ли... Mr. Green

# 72
Как мина снощи купоньт  Laughing  Снимки има ли... Mr. Green

Релаксираме.  Mr. Green

# 73
  • София
ами аз май най-после изтрезнях... а снимки... сигурно има. някой май снимаше...
Искам да знам Рая защо такава тенекия ни върза?Simple Smile

# 74
Хайде и снимкиии  Mr. Green

Искам да ви питам, вашите деца могат ли да ядат череши сами, в смисъл да си плюят костилките  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт