Проект "Мулти мама" - 2

• 19 850
  • 268
  •   1
Отговори
# 45
Момичета говорих с майката от ВТ - Ирена. Ето инфото:
Герасим, Анна и Антония на 8м. Герасим и Антония са на Аптамил Комфорт 2, а Ани на Фризо 2. Размер памперси 4.
Бабите са работещи, но помагат до колкото могат финансово. Има и жена, която помага на майката защото през деня е сама с бебоците. Имат количка Пег-Перего и ще я дадат за ММ когато не им е необходима. Справят се, за щастие доста техни близки и колеги им помагат. Нямат спешни нужди освен столчета за хранене. Разбрах, че за ВТ са трето трио и майката ще ни даде инфо за мулти-мама във Варна, която вероятно ще има повече нужда от нас.

Ирена ми направи много добро впечатление и мисля, че ще се разбираме добре с нея.  Hug

Тиха вода, почти съм сигурна, че си го направила, но да кажа и тук...нали ще се разтърсите мамите от ВТ за столчета? Аз мисля, че две са достатъчни.  Peace

# 46
Естествено, че ще помогнем Hug. Дори отивам в съседния форум, да започна от някъде...

# 47
И аз получих 5 стикера "БГ близнаци в колата" , ако има близнаци от Пазарджик и искат да имат - нека ми пишат Hug

# 48
Руми и аз получих днес стикерите.Ако има близнаци около Левски да се обаждат  Hug

# 49
Руми, моите 30 стикера са продадени. Обади се да се разберем да ти дам паричките и документите Peace

# 50
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В отчетната ни тема - Априлчета 2007 една от майките може да даде дрехи мярка S и XS. Мислите ли, че ще станат на някоя от майките

# 51
От личната ми поща:
"Здравейте,казвам се Антоанета на 32 г. съм от гр.София, прочетох за проекта Мултимама и имам желание да се включим с моите три момиченца.Родени са на 31.01.2008 г. в Тина Киркова в момента са на 4 месеца и 10 дена казват се Петя,Поли и Дарина..."

Говорих с мулти-мамата. С радост споделям, че искат да участват в проекта засега само на хартия. Петя е имала сериозни здравословни проблеми, но вече е по-добре. Бебенцата са резултат от ин-витро. Скоро ще се срещна с тях, за да се запознаят лично с моят ерген.  Mr. Green

# 52
Аз си мисля, че трябва да се направят и стикери

БГ ТРИЗНАЦИ в колата - така и тези тройни мами няма да са ощетени  Peace

# 53
Трябва, но минималният тираж е 60бр. Аз нямам сведения за толкова тризнаци.  Laughing

# 54
Трябва, но минималният тираж е 60бр. Аз нямам сведения за толкова тризнаци.  Laughing

Ами ако намеря начин да няма минимално изискване? В смисъл точно тези стикери да ги отпечатаме на друго място?

# 55
  • Велико Търново
Ангажирам се да купя един стол за хранене на майката на тризнаци от Велико Търново Peace

# 56

Ами ако намеря начин да няма минимално изискване? В смисъл точно тези стикери да ги отпечатаме на друго място?

Аз знам много места, на които няма минимално изискване, но цената не ме устройва.  Mr. Green

siska79, принципно с до 30лв можем и ние да помгнем. Само момичетата трябва да кажат дали са съгласни.  Peace

# 57
  • Велико Търново
Dante,тази вечер се чух с Ирена/бивша подчинена е на мъжа ми,страхотен човек/ и тя каза,че според нея ще и трябват 3стола,защото аз питах дали 2 няма да са достатъчно CrazyАз,съм решила,че 1 бр. стол ще е от мен,но ако момичетата са съгласни да дадете тези 30 лв. и ако момичета от търновста тема съберат да речем още 20-30 лв  ето ти и 2 бр. стол,а пък третия ще го мислим.В крайна сметка мога да прехвърля и моя.

# 58
Аз нямам против. Нека и другите си кажат мнението. Мислех, че 2 са достатъчни защото другите мулти-мами предпочитат по 2 стола, 2 проходилки и т.н.

# 59
  • Велико Търново
Ами аз съм с едно  и хептен нямам представа CrazyМислех си,обаче,че 2 ще бъде по -добре с оглед спестяване на място Rolling EyesТя каза,че има жена,която и помага и може би да ги хранят едновремемнно-същност не знам.Както кажете,така ще направим!

Общи условия

Активация на акаунт