Отговори
# 120
  • София
Моя беше като твоя (както го описваш) и имам син, но аз не вярвам на тези неща  Rolling Eyes

аз, също.

# 121
Според половината баби, дето ме видяха бременна, коремът ми беше остър - съответно предричаха момче, според другата - коремът ми беше "широк" - та мома, казваха, че ще е. На всички ехографски прегледи и най-вече на тези при Марков докторите твърдяха, че е момиче - момиче излезе. Според мен са щуротии в повечето случай, просто защото за моя корем дори не можеха да се съгласуват остър ли е, широк ли е ooooh!

# 122
При мен нямаше човек, който да не се опита да ме УБЕДИ, че ще имам момче, защото коремът ми бил не знам си какъв, била съм се толкова разхубавила, че било НЕВЪЗМОЖНО  да имам момиче - и след толкова експертни мнения имам дъщеря на почти 9 месеца! Така че не вярвайте в глупости! А и в крайна сметка какво значение има? Във всички случаи ще го обичаш еднакво!!!:)

# 123
  • София
Не!

# 124
Не особено.Моя корем беше остър и имам момче,но и на сестра ми корема беше остър и погледната отзад не й личеше че е бременна а има момиче

# 125
  • Ботевград
Не вярвам на тази и на други подобни глупости !
Аз също  Peace Каква точно е връзката с формата на корема и пола на бебето?Едва ли някой може да даде адекватен отговор.

аха, аз също съм на това мнение Peace

# 126
Не мисля,че има връзка Simple Smile

# 127
# 128
  • Пловдив
Не вярвам на тази и на други подобни глупости !
Аз също  Peace Каква точно е връзката с формата на корема и пола на бебето?Едва ли някой може да даде адекватен отговор.
Peace

# 129
И с !?двете ми момчета имах много, ама много остър корем..... случайност или не!?

# 130
И моя през цялата бременност е като твоя и случайни хора постоянно ми казват,че ще е момче,но още в 5-я месец ми казаха- момиче .Не обръщай внимание какво говорят хората  ooooh!

# 131
Не мисля,че има връзка Simple Smile
PeaceИ аз така мисля...

# 132
И двата пъти коремчето ми беше високо и остро - имам син и дъщеря. Вярвам само на добър специалист и добър ултразвук за определянето на пола  Wink.

# 133
По принцип казват когато е остър и по- малък -момче .Когато е разлат и голям -момиче. Но не винаги е така.

# 134
imam 3-ri momi4eta i s trite i mah korem kato poqs navsqkyde be6e. :Dsega sym bremenna za chetvyrti pyt i 6te imam momche i korema mi raste semo na pred kato topka.neznam dali ima ne6to vqrno moje i da ima znaeli chovek Rolling Eyes Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт