Две събрани длани във молитва, от Априлките към Станиславчо, силата ни литва!

• 13 595
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
  • Popovo
И аз да си призная каква я свърших - преди няколко дни като изваждах Гого от столчето за колата му ударих главичката в дръжката, уж все внимавам -  паникьосах се , но да чукам на дърво нищо му няма на детето.
И в тази връзка имаше някъде из форума тема какво става когато майките се престарават, за такива " случки" но не се сещам къде. Имаше доста трагикомични ситуации.
Слънчев безколиков ден ви желая   bouquet

# 121
  • Русе
Добро утро  Hug !!!

Най сетне успях да ви прочета.От моят мъж вчера не можах да се вредя на компа,та тази сутрин наваксвах.Вие найстина хубава тема сте захванали  Joy .Нека и аз да се влкюча по нея.Ние пробвахме само веднъж до сега.Едно нещо много ме учуди.Усещах през цялото време едно боцкане(както боде забито трънче)ма не от страната на епизотомията ами от другата страна.Казах на мъжа ми да стига до края по-бързо,че аз няма да мога,ма и той се позабави с яденето  Embarassed .Без да искам докато го чаках (въпреки дискомфорта от този бодеж)и аз оспях да се облажа както трябва  Embarassed .А за овлажняването не мога да кажа нищо,защото имам ужасно течение и не можах да разбера от него ли стана или нормално му.Утре съм на преглед и ще искам да ми пуснат една МБ да видим дали ще можем да го спрем това течение,че не се трае вече.В тези жеги се подмивам по 100 пъти на ден заради него  Confused .

Днес следобед ще ни водят за риба  Crazy .Не мога да ви опиша колко съм щастлива !!!Аз докато бях бременна редовно ходихме за риба и си правехме страхотни пикници,които страшно ми липсваха.Ако не мога довечера утре ще ви разказвам как е минало всичко .

Айде приятен ден на всички   bouquet

# 122
Добро утро и от мен! Будни сме от 6 часа и чак сега задрямва, а аз веднага на компа със сандвичите Simple Smile Такъв вълчи глад не съм изпитвала дори през бременността.
За секса - отдавна си мисля да ви питам. И мен така ме боли, а първото на 22 ден правихме и никаква болка и некомфорт. И тогава имах шевове. А сега - все едно никога не е прониквало там нещо, да не говорим че се е раждало... И се панирах, и остана един психологически стрес и нямам желание. Отвреме навреме се сещам, ама тогава мъжлето го няма, или ни се спи зверски и на двамата. Чудя се докога ли ще устискам на това въздаржание и къде ли ще ми избие newsm78
Днес във Варна денят започва слънчево, дано е така до края, че следобяд съм на фризьор. Довечера с новата прическа може да ми излезе късмета и да си припомним старото време (ако малката не е решила друго) Wink

# 123
Хм, за секса....по-добре да замълча. Много съм му благодарна на моя мъж, че не ме юрка, каза-когато ти поискаш-тогава! Аз отначало чаках да спре кръвотечението-е, вече спря (аз като го казах, сега ще очаквам включване), сега само в гърдите ми е проблема-доста са ми болезнени, освен до около половин час след като Самуил ги е поизпразнил и това ме притеснява, да не говорим, че постоянно съм с подплънки, защото има теч на мляко.....та ще видим де! А да не говорим че мен ме е срам да си легна с мене си(заради "перфектния" ми външен вид), а горкия ми мъж.......ужасТ!!!!
  Някой има ли новини от Барби? А с Кали и нейната одисея какво ли стана?

# 124
  • Някъде на път....
И аз да си призная каква я свърших - преди няколко дни като изваждах Гого от столчето за колата му ударих главичката в дръжката, уж все внимавам -  паникьосах се , но да чукам на дърво нищо му няма на детето.
И в тази връзка имаше някъде из форума тема какво става когато майките се престарават, за такива " случки" но не се сещам къде. Имаше доста трагикомични ситуации.
Слънчев безколиков ден ви желая   bouquet

Ето това е темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203372.0

# 125
здравейте отново.е неможах да спя.заспах към 6ч. и в 7ч.малката се разбуди да лапа и после нещо я боля коремчето,че досега само си лежахме.сега кафенце и да пускам newsm79,а имам и да wash hang 1ironing 1dishes оххххххххх-женски му работи.наистина-защо няма новини от барби? newsm56

# 126
Ама наистина каква темичка сте подхванали и тази Петя  Joy Joy Joy разбиваш ме понякога  hahaha  за секса ние вече доста пъти се "уважавахме" и като че ли с всеки път отшумява това което явно всички изпитваме-пдръпванетио и опъването ,абе и аз се чувствах пак девствена първите два три пъти.Ма последният път беше почти както преди.
 Акварел Hug аз пък знаеш ли какво направих-след хранене или като я приспивах я слагах върху мен и тя много бързо се унасяше-да де ама и аз с нея и така като ми се отуснала тя върху ръката и аз и туп захлупих я по лице-мале то милото спеше и като ревна изведнъж и аз като скокнах сърцето ми в петите отиде някъде -ма като я гушнах и се укроти- а аз питате ли ме дали сега я слагам така да спи върху мен. Hug
 Милена много ми хареса актовната гимнастика-колко струва и от къде я взехте-на мен ми дадоха една на чиполино ,но е гола вода  ако ме питате-едни такива бледи цветове,нито светка нито дрънка-гледа ги ма   newsm11
 За болничните на мен ми ги преведоха още април първите 45дена и този който ми бее издаден от болницата- и честно казано май зависи от фирмата-защото когато говорих с нашият от човешки ресурси-тамън ги беше внесъл и ми каза че до две седмици ще ги получа парите и така си и беше-даже преди края на втората седмица парите ми бяха по сметката.Така че обаждайте се във фирмите  Peace
 Сисее я гледай каква си мадама-къде забрави за мъж ти и онези работи.
 Хайде отивам че може и да ми излезе късмета  Embarassed

didimora , активната гимнастика е подарък на Косьо за погачата от зълва ми.Не знам колко струва , предполагам ,че не е евтина, но мога да те уверя , че парите си струват.Има 5 мелодии , страхотни са и светкат няколко лампички.Тази сутрин гладих половин час , а Косьо се занимава с нея в леглото.Такъв монолог и дръпна.На нас не ни разваха толкова усмивки .Не съм предполагала , че бебе на 2 месеца може да бъде толкова активно.

А за секса- ме е срам да си призная , че не сме правили въобще.

# 127
  • Някъде на път....
Хм, за секса....по-добре да замълча. Много съм му благодарна на моя мъж, че не ме юрка, каза-когато ти поискаш-тогава! ............................
 А да не говорим че мен ме е срам да си легна с мене си(заради "перфектния" ми външен вид), а горкия ми мъж.......ужасТ!!!!
  Някой има ли новини от Барби? А с Кали и нейната одисея какво ли стана?

Емма, недей така де!  Naughty 
Ние вече правихме секс няколко пъти - еми хубаво си е!  Rolling Eyes Важното е да се отпуснеш и да си мислиш само за хубави неща! Мисли си за удоволствието! Пък те мъжете ни пак си ни обичат, макар да сме и доста позакръглени де, нали?  Peace

Е то аз направо съм си дебела......  Sad, ама нищо!  Wink

# 128
Момичета, добро утро и от нас! Hug
Черпя ви виртуално, днес Лидия става на два месеца! Да ми е жива и здрава! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честити месечинки и на Филип на Stefinka, на Живко на Roska_ps и на Константин на ВаняМ! Hug Да са ви живи и здрави мъниците!

да не говорим, че постоянно съм с подплънки, защото има теч на мляко.....та ще видим де!
И аз съм постоянно с подплънки! Crazy Crazy

# 129
Честити месечинки на Филип, Константин, Лидия и Живко! Да не им слизат усмивките от лицата Grinning

# 130
Здравейте!
Вчера не посмях да се похваля,че да не дърпам дявола за опашката,ама айде ще кажа Wink Вчера следобед на 2 пъти направи по 20 мин. дрямка в шезлонга(а той хич не го харесва) Flutter Имам чувството,че започва да става по спокоен(Дано) Praynig
Цитат
Не съм предполагала , че бебе на 2 месеца може да бъде толкова активно.

И аз не мога да повярвам,че Дани е на 2 месеца,а прави такива неща (Гука непрестанно,смее се продължително,понякога вика....) Heart Eyes няма скука с него (стига да не е кисел и да не реве) Wink

ася 20 защо да ти се сърдя Peaceа и той мъжа ми не ме пришпорва-Изчаква си търпеливо и се оправя .....както може Mr. GreenПредполагам,че след като са минали вече 2 месеца от раждането няма да изпитам ужасна болка Rolling Eyes

Цитат
Ето това е темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203372.0
в тази тема съм влизала не един и два пъти.....има ужасни случки Shocked

Честита месечинка на Лидия,Филип,Живко и Константин!Много да слушат мама и тати,да растат здрави и усмихнати деца!

# 131
  • в илюзия
Честити втори месечинки на Филип , Лидия , Живко и Константин. Да растат много жизнени и усмихнати дечица

Аз не влизам много да пиша . но пък ви чета редовно. Сега съм в София на лекции , а Боряна я гледа майка ми . Много ми е тъжно и мъчно за нея. Confused Добре , че утре ще си я видя.

# 132
Честити втори месечинки на Филип , Лидия , Живко и Константин, и честити първи на Бобчо и Цвета !!! Да са ви живи и здрави дечицата !!!

# 133
Малеееееее - добре, че сте вие да ми кажете, че Филип става на 2 месеца, че каквато съм отвеяна!!!
Благодаря ви за пожеланията!!!

Hug Hug Hug
Вчера таткото купи на Филип активна гимнастика на Canpol
Той много се забавлява на нея, ама трябва да му клатя играчките с крак, че нали е още малък и не може сам да си ги бута - е, удря ги де, но несъзнателно, а те всичките дрънкат и е голяма лудница!!!:    #Crazy #Crazy #Crazy

Честито и на другите бебчета, празнуващи месечинки днес!!!
Да са ни живи и здрави, да станат добри хора, да бъдат много обичани и щастливи!!!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 12:23 от stefinka

# 134
Честити втори месечинки на всички празнуващи бебета !!!

Общи условия

Активация на акаунт