Две събрани длани във молитва, от Априлките към Станиславчо, силата ни литва!

• 13 586
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
Абе мамите със секцио- защо да ви е различно  newsm78 Нали не е минавало бебе през влагалището , би трябвало да няма промяна?!?
При мен може би защото дълго време преди да родя сексът беше забранен... Не виждам друга причина.
Не ми се вярва да е от въздържание... ми то се случва и по други причини , по скоро май от сухо влагалище?

# 106
Като сте подхванали темата и аз да се отчета Simple Smile

Ние най-после започнахме да правим нормален, а не "символичен" секс Simple Smile
Със секцио съм и след третия път нямаше проблем. Сега имам голям кекс апетит Mr. Green

# 107
Абе мамите със секцио- защо да ви е различно  newsm78 Нали не е минавало бебе през влагалището , би трябвало да няма промяна?!?
При мен може би защото дълго време преди да родя сексът беше забранен... Не виждам друга причина.
Не ми се вярва да е от въздържание... ми то се случва и по други причини , по скоро май от сухо влагалище?

И аз бях по същият начин първите 2 пъти,не бяхме пекли кекс от 6 месец на бременността ми, е имаше някакви жалки опити които не броя, сега всичко е по старому  Hug

# 108
Днес водих Поли на консултация: 5400 / 58 см. Само на кърма е. Доволна съм. Направиха й първата ваксина Пентаксим. Тя изобщо не плака, дори звук не издаде. На мама героинята. Малкият й батко Коко по същия начин безмълвно понасяше всякакви инжекции.

И да почерпя за 2 месечинка на Бебка:

# 109
  • Добрич
Eх,каква темичка сте подхванали BlushНие правихме секс на 45 ден,ама чак такава болка не съм очаквала ooooh!Важното е ,че с всеки следващ път е по-добре,ама ме притеснява,че за него било съвсем друго усещането...не съм била като преди(то няма как)...уж не се оплаква,ама аз се чудя дали всичко е ок.

При нас също не е слязъл единия тестис,но след обстойно опипване ме успокоиха,че е в канала ,а не в коремчето,просто трябва време да слезе.

Иначе детето ми става някак по-спокойно,има моменти в които сам се забавлява,а преди беше абсурд Grinning

Барби Praynig Praynig Praynig

Т Илиева  Hug

# 110
Aquariel не се притеснявай за падането.Аз днес докато хранех малкия говорих по gsma и бях затиснала телефона с рамото и по едно време ми се изплъзна и чукна детето по главичката Shockedи  като се притесних дали нещо не му стана само го пипах по главата цял ден,но той дори не се размрънка.Аз също съм ужасна паника  ooooh!

# 111
Ама наистина каква темичка сте подхванали и тази Петя  Joy Joy Joy разбиваш ме понякога  hahaha  за секса ние вече доста пъти се "уважавахме" и като че ли с всеки път отшумява това което явно всички изпитваме-пдръпванетио и опъването ,абе и аз се чувствах пак девствена първите два три пъти.Ма последният път беше почти както преди.
 Акварел Hug аз пък знаеш ли какво направих-след хранене или като я приспивах я слагах върху мен и тя много бързо се унасяше-да де ама и аз с нея и така като ми се отуснала тя върху ръката и аз и туп захлупих я по лице-мале то милото спеше и като ревна изведнъж и аз като скокнах сърцето ми в петите отиде някъде -ма като я гушнах и се укроти- а аз питате ли ме дали сега я слагам така да спи върху мен. Hug
 Милена много ми хареса актовната гимнастика-колко струва и от къде я взехте-на мен ми дадоха една на чиполино ,но е гола вода  ако ме питате-едни такива бледи цветове,нито светка нито дрънка-гледа ги ма   newsm11
 За болничните на мен ми ги преведоха още април първите 45дена и този който ми бее издаден от болницата- и честно казано май зависи от фирмата-защото когато говорих с нашият от човешки ресурси-тамън ги беше внесъл и ми каза че до две седмици ще ги получа парите и така си и беше-даже преди края на втората седмица парите ми бяха по сметката.Така че обаждайте се във фирмите  Peace
 Сисее я гледай каква си мадама-къде забрави за мъж ти и онези работи.
 Хайде отивам че може и да ми излезе късмета  Embarassed

# 112
здравейте момичета.от доста време не съм писала.аз си отходих по лекари заради пъпките по лицето който вече са ни от един месец.всеки казва различно и предписва различни кремове ,а те не минават а се множат.по тялото няма ,но по лицето са много ,чак едното ушенце се обели.
днес след поредния преглед от алерголог казаха да сменя праха / сано максима/ и да пера с обикновен домашен сапун и ако не мине до две седмици ще сменяме млякото.май е моя грешката ,че минахме от нан на аптамил .по време на нана нямахме пъпки .вече незнам как ще изкараме още две седмици и ако не е от праха за пране / а аз си мисля ,че не е / какво мляко ще пием.има ли някой с подобен проблем? Cry

# 113
КРИСИ, и нашият момък имаше пъпки по лицето. И с всеки ден ставаха повече. За 5-6 дена стана страшно. Бяха само по лицето. Педиатърът ни даде едно кремче EUBOS. Не знам дали го има в БГ. Само с няколко намазвания и тотално се изчисти. Странно ми изглежда пъпките по лицето да са от прах за пране. Би трябвало да има по тялото. Поне така си мисля. А в едно списание четох даже, че не праха за пране бил толкова проблем за алергиите, колкото материята на дрехите.

# 114
  • Popovo
Криси, пъпките на Гого минаха с Елоком. На мен ми казаха да сменя сапуна (Бюбхен) и да купя Тео бебе.

За секса ние правихме за първи път на 45 ден, болеше все едно съм девственица, втория по малко, надявам се третия да е както преди. Но и при мен няма желание, предпочитам да си легна да се наспя, а не да правя секс. Малкия ми е все в ръцете, а когато в редките случай успявам да го приспя, батковците са си в къщи. Къв секс, кви 5 лв  Sick
Майчета с по 3 деца, шапка ви свалям   bouquet, как успявате с домакинството, с децата, че и време за секс.

последния болничен който ми е преведен е до 27.04. след него вече няма, а еднократната при нас ще я изплащат след 20.06. Добре че не разчитам на тези пари.

На днешната консултация залепиха пъпчето на Георги. А за протокола вече е 4.660 и 55.5 см.
На мен ли ми се струва, че наддава малко, за 14 дни 360 гр. Като ви чета с килограм и нагоре за месец започвам да се шашкам.

# 115
Ееее, много се смях с Ценителката как се изпелелила посред жегите:))) Аз не съм влизала от 1-2 седмици и оттогава се боря психически с проблемите с кекса - а то вие сте ги обсъждали!!! Явно при всеки е така!!! Аз вече подарявам един неотворен Глайтгелен - слава богу, явно се отпушиха  жлезите, за които Ценителка говори ( можем да ги наречем жлези за Ценители:))))
Аз за желанието...може би апетитът идва с яденето, а??? Сисе - да не мислиш, че някой е имал огрооомно желание за кекс??? Просто препичаш един набързо да не умре от глад мъжа ти и толкова!!! А за иозпепеляване - сигурно след доста време, знам ли!!!
Акварел - наистина Геби много ми прилича на теб!!! Ами ти как искаш от форума да ти кажем, че прилича на баща си, като не сме го виждали:)))

# 116
Сега изчетох и по-пдрените постове....Ваняиван - ти хем искаш 2-3-4-10 деца, хем мрънкаш за кекса "ако боли-без мен!" - ами боли, ама не е като раждането, спокоооойно Joy Joy Joy Така че - почвам да ти броя кога ще ти минат 40-те и да те питам!!!

Галиво - ама не ме депресирай с теми за работа, моля те!!! на мен като ми звнне служебнбибя телефон и направо сърчицето мни се свива - я по-ведро - има голям пазар и голямо търсене в момента, има много фирми, много компании - но твоят Сашко с коликите е единствен!!! Споко Peace

# 117

А сухо ли ти е? Нормално ли ражда? На мен док. ми каза че най вероятно ще се наложи да ми прави пластика , но след 6 м. поне ще се види дали имам нужда! Ама аз имам преразтягане още от първото раждане, после от второто повече .... а сега ще видим. Малко ми е трудно да се стискам като ми се приходи до тоалетна  Embarassed трябва на секундата да я посетя !

Еми, да сухо ми е и раждах нормално... Имах разкъсвания...   veni-b, каква е тази пластика? Аз сигурно другата седмица ще ходя на гинеколог на профилактичен преглед.

За криптофизма влязох в сайта на Пирогов. Аз нямах особено време и майка писа във форума там, въпрос към професор Огнян Бранков дали има нужда от консултация сега или да се изчака, докато окончателно се установи липсата на тестис в скротума. Когато ни отговори ще ви пиша какво е казал...

Айде лека ви и спокойна нощ...  Hug

Praynig Praynig Praynig Станиславчо  Praynig

# 118
сисе-както е писала helenblondy-не е хубаво да пренегребваш мъжлето-представи си какво му е. Hugи аз все нямам време,ама за това намирам-макар и малко се наслаждавам. Peaceаз пък немога да спя-станах в 3ч.да папа малката и се Shocked-сега с вас,ама ще лягам,че утре ще съм Tired.сисе-надявам се не се сърдиш?  bouquet

# 119
Aquariel не се притеснявай за падането.Аз днес докато хранех малкия говорих по gsma и бях затиснала телефона с рамото и по едно време ми се изплъзна и чукна детето по главичката Shockedи  като се притесних дали нещо не му стана само го пипах по главата цял ден,но той дори не се размрънка.Аз също съм ужасна паника  ooooh!
Ели, на мен ми се случи абсолютно същата случка преди 2 дни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт