Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 504
  • 664
  •   1
Отговори
# 30
Вчера издържах и ми беше много леко!
Имах само веднъж прегрешение с един домат,както бях решила,но съм добре.
За съжаление отивам на село и там не мога да диетувам.
Така,че от неделя вечер пак при вас.

# 31
Добро утро и от мен!geleva,желатина направо в млякото или го накисваш,че ме заинтригува десертчето,пусто нали съм по сладкото.Лек ден на всички.Аз засега удържам фронта изядох една шепа ягоди и 1 праскова. bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 10:19 от sisi67

# 32
  • София
sisi67 , първо го накисвам желатина да набъбне, след това му сипвам още малко водичка и го затоплям леко на микровълновата, разбърквам да се разтопи и го сипвам в киселото млекце разбито с ягодите. Ако млекцето ти е много гъсто, можеш да го разредиш с малко водичка. Peace

# 33
geleva ,
Страхотно звучи.
И аз ще го направя,че ми омръзна от този айран.
Това си е вид сладичко.
А ако се сложи във фризера дали ще стане като сладолед?
Ей този сладолед все ми е в акъла.

# 34
  • София
За сладолед не знам дали ще стане, но можеш да опиташ да отсипеш малко количество от сместа и да експериментираш, да видиш какво ще се получи. Peace
На мен пък като ми се дояде сладолед си взимам и си хапвам. Нали не е всеки ден, все пак и ние сме хора. Wink

# 35
Приевет слабеещи момичета! Спазвам стриктно диетата ,но май е рано за резултати? При вас след колко дни се започна смъкването на килца? Иначе днес съм на 300гр прясно мляко и салата за обяд,а за вечеря риба.Дано скоро има резултати и при мен.аааприятен уикенд на всички!

# 36
Избързах както винаги и сякаш нищо не се получи от моя крем.Разтворих както пишеше желатина,ама вместо да долея топла вода го сипах направо в киселото мляко като си мислех че ще се разтвори и сега стои на зрънца като хайвера,пречи ли нещо ако го изям така.Не  е ли вредно,а ако го стопля цялото в микровелето дали ще го прецакам.Ей много ме е яд да хвърлям храна, как си точех зъбите за кремче. Twisted Evil #Cussing out

# 37
  • София
 sisi67, излапкай си го така, нищо му няма. Peace Не го слагай в микровелето, защото тогава ще стане наистина за боклука. Laughing

# 38
geleva,аз вече го сложих с малко вода и се разтвори.Сега чакам да се желира,прибрах го в хладилника,да се надяваме,че ще стане.Все пак благодаря за съветите,следващият път ще го направя по твоя начин.  smile3525  love001

# 39
Май беше права,geleva,нищо не става не ще да се желира.А по принцип за колко време стяга?Сега прилича на мляко за пиене,ако не се желира ще си го пия така.

# 40
Здравейте, на всички.  Stop От днес съм режимна решила съм 1 седмица да ям само по 2-3 кисели млека 0,1% мислите ли, че ще има ефект. Вие след колко време почвате да отслабвате? И аз пробвах това с коселото мляко и желатина, ама нещо не ми се желира, но и така си го изядох.  Hug

# 41
Стана  newsm68 newsm44,желира се,но едва сега след 4 часа в хладилника,ако можех да му сложа и малко захар щеше да е супер,ноооооо изкуството иска жертви(диетата,де).Благодаря geleva,за рецептата,вкусничко е. smile3525.Лека вечер и утре докладвайте минуси.

# 42
Добро утро,млечни момичета!Десерта на geleva е разкошен.Днес си направих,но сложих вътре и един Tang,че вчерашния нещо ми киселеше.Като го опитам ще разкажа,надявам се да е вкусно.Приятни почивни дни и много минуси,не се изкушавайте,ей!

# 43
Здравейте момичета! Днес все още съм на прясно млекце и ягодки.За обяд съм на пиле със зеле.Искам да попитам проблем ли е че понякога хапвам мляко с 3,6 масленост , а не с 2 или по-малко.Пречи ли това на диетата?Успешен ден на всички!

# 44
Здравеите млечни  момичета . newsm51
Много ми допадна вашата диета с мляко  и съм решила да я започна тъкмо половинката ми е в командировка и няма да  се изкушавам покрай него .Днес ще си взема за вечеря кисело мляко и се надявам да не започна да ровя в хладилника посред нощ заедно със децата .Тази зима качих доста килца и много ме е срам само като се видя в огледалото и ми се доплаква .Съпруга ми казва че не му пречат излишните ми килца но аз не се харесвам такава и ми се иска пак да съм слабичка каквато бях като се запознахме .

Общи условия

Активация на акаунт