Хранителен режим с кисело мляко -> 8 част...........

• 31 505
  • 664
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм от месец на кисело мляко 0,1 % и от време на време прясно, бяла риба, пилешко месо и зеленчуци и плодове и свалих към 8 кила, 54 кила съм в момента, а бях към 66-67, 171 съм висока, още 3-4 килца искам да смъкна.

# 601
Добре тогава   bouquet
Добре дошла при нас maria1978   Hug
Ние тук се чувстваме много добре.
Щом ти понася добре прясното мляко и то става.
Аз например не мога да пия този вид и затова само на кисело мляко.
Днес бях без закуска,само на обед едно твърдо сварено яйце
с две печени чушки и едно кисело мляко за десерт.
А сега на вечеря кисело мляко Активия с мюсли.

# 602
Добре заварили!
Днес се понатъпках малко две кисели млека верея 0,1%, едно активия 0,5%, риба 300 гр и грозде към 1 кг.

# 603
Да ви се оплача вчера как се подредих имах много работа преди обяд и не ми остана време  нито да закуся нито да обядвам отидох на работа и там като я подхванах чак в 17.30 хапнах едно мляко с мюсли и вечерта малко зелева салата с кренвирш .Цяла нощ ме е болял стомаха   а моя мъж само ми се караше че с тези диети ще се поболея .Днес съм си приготвила едно мляко и сега преди да тръгна ще си хапна  мляко с мюсли а за довечера ще я мисля допълнително каквото поискат децата това че им приготвя.
 maria1978  добре дошла в нашите редици пожелавам ти много минусчета .
Деси  как си пооправи ли се в къщи моите мъже само ми кашлят аз още държа фронта и не съм се разболяла дано да ми се размине Wink

# 604
 galia69 ,
сега вече съм добре и хапвам,че много бях отпаднала.
Държа фронта.
Днес не съм закусвала,обядвах две кюфтета на скара,картофена салата,домат, краставица.
В четири един банан  Embarassed
Така че сега ще бъда на кисело мляко и на нищо друго.
При тези изброени неща хич не се чувствай виновна.

# 605
Днес пак изядох около 1 кг грозде и три кофички кисело мляко верея 0,1%, трябва да го откажа това грозде, да питам да ми прeпоръчате някое нискомаслено сирене? че ми се дояде от 2 месеца не съм яла, само за маджаров (Light) съм чувала, но незнам дали е хубаво.

# 606
 maria1978 ,
Не знам как ти понася стомаха това грозде.
Аз като прекаля с него и почвам едни болки.
Днес имах за закуска:
кафе рано сутринта и още едно към 10;
после закуска от санвич с масло и луканков салам;
на обед картофи шницел и таратор.
Сега за вечеря кофичка кисело мляко.
Утре е ден за кантар,но ме е страх,че малко прекалих със захранването след боледуването и сега май прекалих.
Утре ще видим.

# 607
Днес съм на едно кафе половин кофичка мляко с мюсли за обяд вечеря салата настъргани моркови сирене и малко пушено пуешко десерта щеше да ми е другата половинка мляко ама пинчерката ми толкова жално си просеше че и го дадох излапа си го цялото даже и за още се облизваше .Научи се калпазанката да си хапва мляко покрай мен че и с лъжичка и го давам какво да се прави като си нямам внучка ще си глезя кученцето

# 608
  • Пловдив
Здравейте и от мен!От понеделник съм с вас,но имам едно питане.Останах с впечатление,че се ядат по 2 кис.млека на ден и вечер нещо леко,но гледам,че много от вас ядат най-различни неща плюс кис.мляко.Та как стоят нещата?

# 609
Аз има чувството , че колкото повече грозде ям точкова повече отслабвам, много добре ми се отразява.

# 610
Жижи,
Когато е всичко в нормите,можеш да ядеш без да се лишиш от нещо.
През деня си хапвам и разнообразявам и вечер или таратор или айран или чисто мляко от кофичката.
maria1978 ,
Трябва да имаш много здрав стомах така да хапваш грозде.
Аз пък съм като теб но с ябълки.
Мога да съм само на ябълки и не чувствам глад и не се сещам да ям.
Аз днес се мерих - 49.560 .
Абе да кажем +- половин килограм.
Което е добре.

# 611
  • Пловдив
Жижи,
Когато е всичко в нормите,можеш да ядеш без да се лишиш от нещо.
През деня си хапвам и разнообразявам и вечер или таратор или айран или чисто мляко от кофичкатa.
T.e.кис.мляко плюс всичко останало ли?Не виждам смисъл обаче или аз нещо не разбирам.

# 612
Два плода в 10 и в 16 - за закуска.
За вечеря салата домати със сирене ,
или 150  грама бяло пилешко месо,
с двете кисели млека.
Никой не е казал че трябва да е в рамките на диетичното хранене.

# 613
  • Пловдив
Ясно.

# 614
Тогава  Hug
Добре дошла.
Аз днес съм на закуска едно кафе.
на обед боб с чушки,но без хляб и
за десерт кисело мляко с компот от праскови.
Сега за вечеря ще бъде препечена филийка с крема сирене и айран.

Общи условия

Активация на акаунт