Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 947
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 165
РАДИУС,поразителна разлика!БРАВО!!!!!

Браво и на всички момичета със свалени кг.

Аз за сега свалям бавно ,но не се отказвам .Чета ви редовно и с вас се радвам за постигнатите ви резултати.

Радиус, моят мъж те видя на снимките и ме попита:"ТОВА ЕДНА И СЪЩА ЖЕНА ЛИ Е ?color]
Момичета , аз от време навреме му показвам ваши снимки за да го зарибя за диетата.Струва ми се че малко помалко започва да се замисля.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ПОКАЗВАИТЕ СНИМКИ ЗА СТИМУЛ НА НАС-НОВИТЕ! newsm10 newsm10 newsm10

# 166
padius-Браво за постигнатото smile3501Свалила си доста кг,ноооооо и годинки.Време ти е за ново кръщене-ЦЕНТЪР

# 167
Я, Мадикен  Hug . Давай по едно рамо от време навреме за подкрепа.
Веднага имаш едно рамо! Ти си нашата гордост! Справяш се страхотно! И честита втора звездичка.

# 168
galia_kz , какво става с дъщеричката Rolling Eyes ?

Танич , мина ли в 3-та Grinning ?

padius-Браво за постигнатото smile3501Свалила си доста кг,ноооооо и годинки.Време ти е за ново кръщене-ЦЕНТЪР
Joy , добре си го измислила. Аз се замислих за няк'ви хорди, дъги, чудесии Crazy .... ама ЦЕНТЪР си е попадение Mr. Green (Радиус, гледай как ни вдъхновяваш  Heart Eyes bouquet )

# 169
  • Варна
Благодаря за помощта и за комплиментите    bouquet
Всъщност снимките ги пускам най-вече за да видят начинаещите, че режима действа - и на млади, и на по-улегнали  Wink, и на по-тежки, и на по-леки. Не се отказвайте, не търсете лесното, лесно няма. Лесно е да се тъпчеш когато и с каквото и колкото си искаш, но да си дебел също не е лесно. Направете нещо за себе си, докато е по-навреме, после е много по-трудно. Hug
Продължавам напред, заедно с вашата подкрепа, без вас нямаше да стигна дотук   bouquet
браво!наистина точно от това имах нужда да прочета!благодаря!и поздравления още веднъж!направо забележително и изумително!друг човек си!

# 170
Eдин бърз въпрос:шунка"Наше село" става ли за дюканки?Купих такава (нямаше друга в кварталния магазин) за пицата,която ще правя на мъжете за вечеря,но незнам може ли и аз да я консумирам? newsm78

# 171
Вещи мерси че си ме поправила в таблицата че съм вече -12 кг. Hug
ама си ме писала че в момента съм 72 вместо 62.

Извинявай че те занимавам с глупости. Embarassed

# 172
  • Варна
Я, Мадикен  Hug . Давай по едно рамо от време навреме за подкрепа.
Веднага имаш едно рамо! Ти си нашата гордост! Справяш се страхотно! И честита втора звездичка.

Хи, хи нашата гордост от нас двете  Laughing. Как ме хвана за звездичките, ей. И ти се справяш чудесно.
Дерзай нататък  Peace

# 173
Мимито виж на опаковката мисля че е свинска шунката им

# 174
Поли, още не съм минала в трета.
Страх ме е Hug

# 175
Мимито виж на опаковката мисля че е свинска шунката им

Брррр,язък-пише"почистено от мазнини свинско месо" ..... Ще търся друга утре само за мен. Благодаря Kiaras    bouquet

# 176
хей Пигилет как я караш.  smile3525 слабееш ли още в трета фаза!

# 177
Поли Уоли ,дъщеричката ми е добре -кара 3-та олекотена фаза както ме посъветвахте всички тук.Непрекъснато ме пита:"може ли да ям това?"Съобразява се с разрешените храни.

Деница 17 страхотни резултати и при теб!!!

Венерас,чудесна си!!! Моят мъж каза за теб:"Тази манекенка какво прави при вас?!?

ЗАРИБЯВАВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА!!!

newsm78 newsm78 newsm78

# 178
  • Варна
Кака сврака изчисти си пощата, не можеш да получаваш съобщенията.

Сори за спама  Embarassed
готово,изтрих!sorry! Embarassed

# 179
Галя кз да му сготвиш нещо много вкусно на твоя мъж.  Party страшен комплимент ми е направил. А аз тебе ще те почерпя нещо режимно. Hug Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт