Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 915
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 765
Тук съм Ривелка.Аз оня ден писах ама никой не ми обърна внимание и съм сърдита сега.
Шегувам се беееее!Чета ама се чудя кво да пиша и по-добре да не пиша, че само глупости са ми в главата.

# 766
Мон,не си само ти  hahaha Joy Joy Joyи аз вече почти не пиша Rolling Eyes
Биборана,браво!  bouquetЧудесно стихотворение Hug
Леле,да знаеш ,че всичко от стихотворението стриктно съм спазвала  bowuu hahaha Joy Joy Joy Peace
Селим,браво ! smile3501 smile3501Разликата ти е очевадна  bouquet
Момичета, Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 767
 Стриктните дюканки наизуст го знаем   bowuu
 Новите ще имат учебната задача да го научат .

Привет , Перле ! Драго ми е, че се засякохме в темата. А ти защо вече почти не пишеш ?

# 768
Момичета, привет!
Влизам да се похваля с преломен резултат, който ме отвежда на пейката на 5-иците! newsm18
Цифра, която не съм виждала от има-няма 5 години  Crazy
Останаха 4кг до поставената цел..

# 769
ми срам не срам... ето меее...   Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed
както казах нямам голяма разлика, ама то на 4-5 кила кво да им личи... Аз свалям само в талия, корем, подгръдна и лице, мн слабо в крака и никак в дупе...уви...т'ва е положението. сега,както съм и в моята нагодена трета, съвсем па няма да свалям, ама на кой му пука- важното е, че се храня по-здравословно поне и моят не ми мрънка, че ям боклуци Simple Smile
Слагам и най-новата ми снимка-отпреди 2-3 часа с една мн хубава рокличка и сако,които мн си обичам. В сакото преди не влизах... Embarassed , а рокличката е разкроена и ми ставаше, но сега седи една идея по-добре. Не съм се снимала в цял ръст, защото краката ми са още доста дебелшки-имам огромни прасци, колена и глезенища и мн., мн., мн. ме е срам Embarassed
Росчо, айде давай и ти деееее, какво 4акаш Simple Smile
Selim, бравос, голяяяма разлика!   bouquet
Baby-doll, супер, честито!   bouquet
Сесилия Hug
Перлееееее Heart Eyes  Hug Heart Eyes губиш ми се... Confused
Ривелка, Мон, Кри, Бачи Hug

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 23:51 от ros4enka

# 770
Монси Whistling нищо- пиши си щуротиите Whistling
: baby_doll честитоо леле как очаквам този момент и аз.Делят ме две килца от заветната петичка. Laughing
ros4enka, няма от какво да те е срам, много добре се справяш и в краката ще отслабнеш.Видът ти е чудесен Hug
Чатъркиииииии Hug Hug Hug Hug

# 771
Здравейте Дюкеси.
Не съм писала отдавна,преместихме се в ново жилище и още нямам нет.
Сега сме на гости и бързам да се възползвам и да се похваля. Та днес става един месец откакто спазвам режима. Резултата е -7кг. , сантиметри не съм мерила, но разликата е очевидна. Много съм щастлива, доволна от себе си, чувствам се страхотно, по-лека, по-слаба, по-красива и всичко по-по. Mr. Green Wink Flutter Имам още 8 кг. за сваляне и знам,че мога. Благодаря на вас, защото вие сте моето вдъхновение.  bouquet

Поздрави на всички и много минусчета ви желая, сладурки. Hug

# 772
  • София
Здравейте от днес и аз се присъединявам към вас.Дано постигна желания резултат. Simple Smile

# 773
Здравейте, мацки!
Абе снощи много рано свърши купона май. Или на мен ми се искаше още… Хм
Цял ден търча насам-натам, едвам ви изчетох. Гледам месечинки, минуси, нови момичета, размествания по пейките - всякакви радости днес! Честити да са ви!
Biborana, поетична душо! smile3501
Baba jaga – с резултат-трепач   Peace
Горда – успех на щерката утре, ще ударим по един палец  yes
Не можах да отворя снимките на Селим – много ме е яд. Росченка – твоите са страхотни! Чакаме Росчо  Praynig
Вещи – дано да мина температурата на дребната душица  Hug
Lady A – и аз съм в торбаливия си период – старите дрехи почват да висят, нови е рано да купувам!  Wink
Пухчо – защо не се е отчела днес? Голям кахър ми е!  Thinking
anisl - добре дошла  welcome, ама давай отчет - какъв ти е желания резултат, от колко стартираш, на колко си години, клюки за теб - такива неща
Аз съм си режимна, затвърждавам си последния свавлен кг. Нещо ВЦ-то ми се опъва тези дни, ама ще се справим и с това.

# 774
Росченка, хубави снимчици  Hug

Аз нещо не виждам снимките на Селим  Thinking

# 775
  • Пловдив
Е, не, не мога да не пиша при тези снимки - Росченкааааааа, красавице, много си хубава, душко  Hug Разликата в колажа е голяма, а на снимката в роклята си страхотна просто, жалко, че не си дала и по-надолу  Flutter
Селим, браво и на теб за чудесните резултати   bouquet
Аз съм в Троян и нямам почти никакво време за компютъра, но вечер попреглеждам темата - нагледах се на страхотни мотивиращи снимки - Горда и съпруг, Радиус, Цвети, Поли-Уоли, Киарас и Венерас, Munichka, Орелия на кантарчето  hahaha, офффф, сигурна съм, че пропускам някой  Embarassed
Специални поздрави на Радиус за свалените 30 кг. Уаааааауу, браво  newsm51
Ужасно се зарадвах на новината на Аби  Hug Heart Eyes Лека бременност и само положителни емоции  Hug И си хапвай плодчетата, ей  Party
Ще чакам с нетърпение Орелия да каже кога ще е предаването за Дюкан по БНТ  Flutter
Дорчето ме изтипосала да черпя за месечинка днес  Embarassed 10 месеца с Дюкан  Crazy Държа да отбележа (без да се гордея с това), че това не е съвсем вярно  Blush Почти целия декември месец ми беше около режима, качих си доста от свалените килограми, не правете като мен   Naughty На 4.01 реших да спра цигарите и да съм супер стриктна. Резултатите не закъсняха, до днешна дата свалих 12-13 кг и най-важното - не пуша  Laughing От една седмица съм във фаза 2 и половина - хапвам плод до обяд, нищо друго от трета фаза не съм включила. Почти си достигнах килограмите от Дюканския калкулатор и реших да продължа така засега.  Посъветва ме за тази крачка и Кри - благодаря за което  Hug За тази една седмица покачване на килограмите нямам, дано все така продължавам. Наесен ако искам още да свалям ще изключа плодовете и така...
Малко дългичко стана, кой ли ще ме изчете, поулях се, но исках да уточня нещата  Blush
Та да си ви почерпя, де, а не само да се обяснявам -  cook
И снимки да пусна, че да не остана назад  hahaha hahaha hahaha Скоро ги пусках същите, нови нямам, но по случай месечинката да ме видите пак 
 Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221035
Хубава вечер на всички и ако минава някоя мацка към Троян да свирка за среща  Whistling

# 776
ros4enka, perlata благодаря много за похвалите. Simple Smile Atrakcia имаше някакъв проблем с отварянето, но сега вече всичко е наред.

# 777
Бубето, страхотна разлика, изглеждаш много свежа  Peace

# 778
Бубето ти направо ме разби! ShockedКаква разлика само!Браво!  Simple Smile

# 779
сори за спама, знам че по-назад някой имаше проблеми с продавалника, сега и аз имам и незнам какво да направя, регистрирах се, а е-майл така и не пристига
моля помогнете, не удряйте с тигани  Tired

Общи условия

Активация на акаунт