Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 940
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро ,смятах да из4ета и последната страница и тогава да пиша ,но ми се иска да отговоря на пухчо- СМЕНИ КАНТАРА!!!! опита ми с кантарите(особено механичните) показва че зависи как стъпиш и могат да ти показват разлика 10 и повече кг. Имах навремето един такъв в залата само аз се бях научила и ме мереше точно защото знаех как да стъпя ама състезателите ми не успяваха да се премерят.chugra аз спортувам ,но сега заради режима замлко съм спряла мисля след седмица да подновя защото се налага. Ори, ако не ти отговоря някога моля за извинение защото ми е трудно да изчета темета и на остава време за писане.И накрая да се похваля тазу сутрин съм още 800 грама надолу Laughing

# 241
И още нещо иизкам да кажа пак от личен опит,но го пише и в книгата -жените преди цикъл качват по няколко кг(задържане на течности) аз качвам 3-4 но веднага след като ми дойде ги свалам имам състезателки които свалят след като им мине цикъла. пухчо. да не си пред цикъл???

# 242
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!  Hug
 Бързам да се похваля, че не се знае утре как ще е, но днес кантарю (о, приятелю мой!) показа 61! newsm44 Просто не ми се вярва,за месец и половина едва успях да сваля 5-6 кила, а сега за 1 седмица - 3! А, все така да ми върви! След седмица правя 2 месеца на режима и ще пусна снимки (ако брат ми ме снима по-рано може и тия дни). Всичките ми дрехи ми висят като чували, дънките в които едва се наврях за погребението на баба ми вече са ми широчки, а най-хубавото от всичко е, че имам талия! От няколко дни само се чудя къде да се огледам за да си се порадвам, мноо съм убав, ей! Та така, режима действа, ама как организма си знае, явно няма правила, освен 1 - бавно, бързо или ту бавно, ту бързо килограмите падат!  Grinning

Пухчо, мери се сутрин, а аз ще ти стискам палци нещата да тръгнат надолу!  fingerscrossed
Катя*, мерси за кафенцето!  Hug
Деница, Елена, Радиусче, страхотни сте, браво за постигнатото!  Peace

Честити минуси на всички които ги имат и пожелание за такива на тези дето инвестират!  Peace

Лек, усмихнат и отслабващ ден на всички!   bouquet

# 243
Добро утро, няколко кафенца и от мен за дружинката
Вчера вече приключих с 10 дни- ударен етап, резултата е -4 кг, -6 см. талия, -5 см. ханш.  newsm44
Ще помоля Вещи ако не я затруднява да ме запише в табличката ( начало- 79, сега-75, цел- 58кг., начало на режима- 26.05.08)
Незнам дали защото този път ме мотивирате или нещо друго, но въобще не се затруднявам да спазвам режима Simple Smile
А само да питам във втория етап вече спокойно може да си тренира човек нали?
На всички лъчезарен и отслабващ ден   bouquet

# 244
  • София
Добро утро.
Да си призная за едно прегрешение. Не е с продукти, ноо....не се чувствах хич ОК.
Вчера си хапнах на закуска кекса, но си забравих кутията с храна за офиса. А целият ден ми беше по минути разчетен в движение и в срещи. Та до 20ч не успях нито да хапна, нито да пия вода, просто така се случи.
Надявам се кулинарната валкирия, която се случи вечерта сега да не ми се отрази и с един ден да не съм си забавила метаболизма...
Изядох една купичка "шкембе" (ако воднистата течност с две-три гумички може да се нарече така Mr. Green), едно бутче, половин омлет, половин парче пушено пиле, половин яйце, една чаша желирано кремче, крем-"карамел" и чаша кола. И това "изчезна" за около 3 минути Simple Smile Направо бях обезумяла от глад....Никога не го допускайте, момичета, особено в началото риска да се нахвърлите на нещо нережимно е огромен.
Е, признах си  Mr. Green

Аааа, да, най-накрая смотания кантар се отлепи от 55, но за половин несигурно кило линийка не сменям Simple Smile. Задържах две седмици без малко. Дано това помръдване е знак за нещо добро...

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!  bouquet

# 245
  • Кьолн
Добро утро мили Дюканки! Пухчо и аз в ударните дни бях така даже писах тук +5 не бях преди цикъл не бях яла солено. И вече не се тегля. Но дънките ми се закопчаха спокойно а преди не можех да закопчея ципа. Сега съм на четвъртия смесен ден .Смятам да правя 5на 5. Желая ти много минуси!

# 246
Здравейте, милички Simple Smile

Аз съм ново попълнение във вашите редици - едва от вчера съм на Дюкан, но нали още ми е ново и странно и ми се вижда много Simple Smile. При мен е малко по-сложно, защото месо не ям (освен риба), та менюто ми е по-ограничено. Дръжте се, не се давайте, трябва само известно време да издържим, после храната е наша  Party.

п.с. някой знае ли къде мога да се меря понякога? Embarassed извинявам се за глупавия въпрос, но просто си нямам кантар и не ми се дават парички и за това.

# 247
Добро утро на всички и от мен!
Днес е ПРОТЕИНОВ  ЧЕТВЪРТЪК! Да не забравят третофазничките. Hug
Лек и успешен ден, че изчезвам по задачи. Целувки за всички дюкеси. newsm51

# 248

Добро утро, страхотни Дюканеси  превърнали се в принцеси  newsm03 newsm51 smile3525 !!!

Желая ви един страхотен дюкански ден !!!

newsm44 newsm68 newsm53 smile3521 newsm08  love001 newsm18  bigdance2 Tada smile3535  animal085 newsm57  261uu newsm51 smile3525

# 249
Здравейте момичета  smile3525 smile3525

Пухчо, mozila забелязала съм и по мен и от постовете на другите момичета след ударния независимо колко си свалил по време на ударния следва период на задържане ...момичета не се обезкуражавайте ..бъдете "режимни" и резултатите ще дойдат ...НЯМА НАЧИН ДА НЕ ДОЙДАТ ...
и както вече писах ...вчера се напъхах в 4-5 панталона които бях купувала преди години когато бях 78-79кг ... а сега съм 84,5-85 кг ....така че отчетете по дрехите си когато кантара ви е "забравил " badscale ... гледайте "габарита " там има със сигурност ефект ( а той е по важен и за визия и за самочувствие) ...
аз тази сутрин ще направя ЛЮБИМИЯ СИ РИТУАЛ ...корекция на линийката ....

ПП. сега пак минах по табличката да видя как върви "топенето " на "коремно бедреното масло " на групата като цяло ...и как вървя аз с моето лично темпо ...и знаете ли какво ми направи впечатление .... много стермително се увеличава (като редове) табличката на третофазничките ... .... вече заветната ми краткосрочна цел е да скоча скоро от таблица ІІ фаза в ІІІ фаза .....

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 08:37 от Цоци

# 250
Ха, добър ден  Hug
Нямах комп 2 дни, та ви поизпуснах Simple Smile
Връщам се да чета.

# 251
  • в баира
Добро утро!
veneras: Ще чакаме днес фотосесията на колежката.  smile3508

# 252
Здравейте момичета! След като изпълнихме медийното простнанство на сутрешните предавания.... ето днес сме на първа страница на вестник Телеграф: "Модерна диета затрива мозака!" Колежката с това ме посрещна сутринта и ме попита "Ти нали не я правиш тази, защото виж тука какво пишат хората?" Аз разбира се отрекох и тайничко погледнах дали не съм си забравила пилешката пържолка за обяд... Целувам ви всички.... Вие сте моят стимул в тази гадна борба! Хубав ден ви пожелавам и много усмивки!!! newsm51 newsm51

# 253
Пухчо , 6 кг са твърде много за да не дадат отражение - видимо  . Твързе много са и да ги качиш за толкова кратък срок - от понеделник . Не се тегли никога вечер , разликата може да достигне и до повече от 3 кг  Joy . Аз имах увеличение от близо 4 кг , стоя си две седмици и веднага след МЦ си изтече . Задължително се претегли на друг кантар , а най - добре е да си свалиш мерките и да се следиш чрез тях .
Зеленкото  smile3501
Ууууф , сега пък в Телеграф  ooooh!

# 254
  • София
Привет ви!
Много хубави Дюканки видях в новата темичка, Вещи  bouquet  - голяма промяна имате, момичета, все така да продължавате и скорошно достигане на целта ви Hug
Комши, радвам се за теб, май трета скоро ще почука Hug
Халеева, Геци, Ори, Амери, Цоци, Сънче, Фоли...Дори.... и всички други много Hug и пх Heart Eyes
Аз да кажа за моя плюс от близо 2кг.-ми няма го, от МЦ беше, така, че винаги трябва да имате впредвид и такива циклични задържания...
Днес ще си проведа протеиновия четвъртък по устав.Вече ми се иска да поспортувам нещо, не съм спортна натура, ама... Rolling Eyes
Момичета, не се обезкуражавайте, режимът действа, просто при някои трябва повече време Hug

Общи условия

Активация на акаунт