Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 904
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 420
Ми да идва. Гледам, че се е разлетял из дюканките Simple Smile))

# 421
  • Universe
baci,  comming soon  
М-зИленкУ,   браво за 6 Hug Hug Hug!!!
Даниа,Munichka,   - поздравления за упоритостта!!!
svetlat, зави ми се свят от тая сложна математика
Вещииии,  hahaha hahaha hahaha -не знаех, че си кандидат за нов щъркел newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 19:03 от lenny_pld

# 422
  • Пловдив
Eдна позната ми се обади по телефона. Изтъкна ми вредите на режима. Евентуално съм можела да остана бездетна  Joy

# 423
Здравейте, момичета! Hug
Напоследък съвсем изпуснах края на Дюканските теми  Sad - освен че работя малко повечко и нямам интернет на работа, след всеки дъжд ми спира и нета в къщи #Cussing out #2gunfire Преди малко пък спря тока.  #Cussing out

ЧРД на Галя!   bouquet Здраве и късмет! Hug
Специални поздравления за ривела за 20-те свалени килограма smile3501 Гледам и Катетата са със зашеметяващи линийки!  smile3525
М-зИленкУ,  newsm51 за смяната на пейките, за упоритостта и за труда, който влагаш за сайта!  Hug Heart Eyes
Та да се присъединя към теб по въпроса за придвижването до Стара Загора- Мили Дюканки, вие с какви превозни средства възнамерявате да пристигате насам?- Да знам да проучвам ли въпроса с маршрутките или...И как мислите ще е по-добре- да се съберем в Стара Загора и дружно да потеглим към Ягодите или.. newsm78  Предлагам и кафепиене на местните Дюканки през следващата седмица, да уточним и с тях посрещането на гостите  Wink И очаквам инструкции и указания за действие от Вещи   bouquet /ако може на ЛС  Embarassed Praynig/
Ако някои по-нови Дюканки искат да се включат към купона и са много стриктни и послушни  Wink , биха могли да преспят на около 10-12 км, а следобеда и вечерта да прекарат с групата/ако имат собствен транспорт и шофьор обаче/

Аз продължавам да задържам и да своеволнича из трета фаза.

Хубава вечер на всички!  bouquet

ooooh! Няма ли да спрат вече с тия всевъзможни простотии за режима!? Това последното направо ме разби! hahaha

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 19:05 от Fancy N

# 424
 Вещи, Вещи  Thinking , тази позната да не е Бачи, че щъркели с вързопчета прелетяха из нейния пост  newsm78.  
 hahaha  Ти за простата мисли, че си на тоя режим от доста време   ooooh!

# 425
честито на свалилите килца и грамчета днес!
Орелия hahaha Joy hahaha ама верно си приличате, само дето твоите крачета вече по-слаби... Thinking  Hug
Вещи  Laughing Joy
Аз днес съм в тежък МЦ ден и ми идва да избия света #2gunfire Естествено съм надута и съм с ужасен +, ама ще из4акам периода да отмине...
ЦЕЛУВКИ
ще се включа пак след вечеря! Simple Smile

# 426
  • Пловдив
Ми майтап ли е, да имам проблеми с простатата и да си остана бездетна само с три деца  Crazy

# 427
  • България
Викки 76Хуск е фибри,лично мен ми помогнаха много и ги пзлзвам вече 2 месеца, многократн съм ги благославяла тук. Ето прочети и се запознай с продукта, можеш и официално да попиташ на контакти с имеил, ще ти отговорят изчерпатело:
http://husk.bg/index.php?PageID=8&ArticleID=64

# 428
хайде чао! Отлитам към Хасково. Там съм утре цял ден. Ако има някоя дюканка да се вестне в Банка ДСК.

# 429
  Вещи, разбирам, че от тоя глад си останала  без простата, без цикъл, но тъй като си и с амнезия-  да ти напомня, че си слаба , свежа и с по- голям бюст!  Joy

# 430
  • Пловдив
За слабото и свежото не знам, ама досега носех С и D , според зависи, а днес си купих по принуда DD  Blush

# 431
Момичета днес продължи да ме боли бъбрек и отидох на лекар.  Tired Сега се връщам от Пирогов, направила съм бъбречна криза, биха ми инжекции и ми дадоха един куп лекарства. А след 2 дни заминавам на море, дано успея да се оправя. Веднага ме питаха дали ям по специални неща и казах за режима. Явно на мен не ми понася и се отказвам да го правя.
Благодаря на всички, които ми отговориха днес.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 21:29 от Анонимен

# 432
Джани,Венерас,Бермудес,Киарас,Росчо,Радиус,Дорчестър,Орелия,Баци, Светлат(аконякого съм пропуснала моля да ме извини )size] Благодаря за искрените пожелания!!! smile3525 newsm03 newsm47

Аз на 21.06. навършвам 2 месеца с Дюкан и тогава ще се отчитам за табличката.

# 433
  • България
Днес много ми стана, аз съм така....почна ли няма спиране, замлъкна ли....със седмици не пиша  smile3538
но просто не мога да се устискам от смях, rotfImbo относно публикациите из медиите, "вредите" от Режима и най вече съветите към Вещи за простата и бездетноста..... newsm62. Орелийка хайде стига скромничи, ами си признай, че това си ти!
 smile3503
Ривелкааааааааааааа нали си ми род и си ми гордост! Честито 20-то килце newsm51, заедно почнахме, но ти си върхът, я се изпъчи по византийски  love001
КриКри тук съм бре и те чета с огромен интерес винаги.Още малко и ще кацна в 3-та, вече съм 54, но на 10-ти правя 4 месеца и тогива шЪ са фаляяяяяяя. А и ми извадиха мъдрец преди 3 дни, та сега не "лая" много, щото адски боли. Пазете се, че много съм "мъдра" вече Simple Smile
Хей момичета кефите ме на MAX вече, върна се милото и задушевно, добро и старо време в Темата! smile3501
Всички Чатърки Обичам Ви брееееееееее, като я няма Славито аз я замествам по съвместителство! newsm51
Усмихвайте се милички аз пак да напомня, но се отслабва най-много така  Kissing Heart

# 434
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добра вечер и от мен тук!
Бейби дол Hug Hug Hug Hug Hug
Бачи  Mr. Green
Фанси Embarassed
Орелия  Joy Joy.. да не направиш нещо друго в тази поза!!!! Joy
Гале от Казанлък, честит ти Рожден ден!!!  bouquet
Обхванала ме е една предрожденденска депресия.. дано минава бързо!!!
Днес се теглих на една нова придобивка електронен кантар - чатърките знаят за кого е подарък... та теглих се сега вечерта на наядено, много напито и прочие и с дрехите... ами по-лека съм доста от този служебния.. ще видим сутринта какво ще реши??!!
Поръчала съм си такъв за РД, само да покаже добър резултат???!!!! Mr. Green Mr. Green
А по повод режима и мен днес загрижени колежки ме посъветваха да пя повече вода, че ще си увредя бъбреците с този режим!!!! Joy Викам пак сте слушали нещо, някъде! bowuu
мамссс, Ленушка, Чаатттърките, славкее, Мими георгиева /къде ли е/ гуш ви!

Едит:
Знаех че пропускам някой: Зеленко, честита 6!!!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 20:29 от katyadjin

Общи условия

Активация на акаунт