Дамски превръзки

• 142 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
От скоро започнах да ползвам Libress и съм страшно доволна  Peace

# 166
"Always " и  "Libress",но изключително и само "sensitive "(с памучно покритие ). Blush

# 167
    Никакви вече  Joy Joy Joy и тампони не ползвам!Ех, как чаках този момент Joy Joy Joy   

Преди ползвах Паломита или Always Peace

# 168
  • Варна
    Никакви вече  Joy Joy Joy и тампони не ползвам!Ех, как чаках този момент Joy Joy Joy   

След някой друг месец пак ще ти се наложи, ако правилно съм разбрала smile3503

# 169
Еми що анкетата е само с 1 опция за отговор....аз отбелязах Always, защото в момента съм с тях, но ползвам и EVERBEL  и Либрес , взимала съм си и от Every day и Паломита, само Вella  не съм пробвала... а, да... виначо гледам да имам и тампони под ръка, че понякога в най-тежките ми дни трябва да съм нон-стоп в движение...

# 170
Ползвам тампони, но в редките случай,когато използвам превръзки, предпочитам Always.

# 171
  • София
Ползвам тампони, но в редките случай,когато използвам превръзки, предпочитам Always.
И аз така.

# 172
  • Пловдив
Аз пък не мога да си представя с превръзка лятото/особено ,ако съм с рокля или пола/. Ползвам тампони за през деня. Но пък мен ми минава леко цикъла.
През нощта ползвмана Always,но пък през цялото време се въртя и не мога да спя ooooh!
Абсолютно същото!
През деня съм с тампон,нощем с ALWAYS.

# 173
  • София
Always дори не съм се замисляла да ги сменя, чувствам се доста добре с тях  Peace

# 174

Ееее, сега ти завидях... най-благородно разбира се  Hug

Аз съм си свикнала с Always, изпробвах и Everbel, Libresse, Every day, но не ми беше толкова комфортно. Понякога си вземам други марки само за последните дни. А за тампони.. абсолютно никакви наблюдения, с превръзки си ми е добре, дори и в "най-натоварените" дни при редовна смяна няма грешки  Wink

# 175
Либрес! Много съм доволна!  Peace

# 176
Always ,не искам да ги сменям,много съм доволна.

# 177
Само Always -доволна съм от тях  Peace

# 178
Предпочитам тампони,по-хигиенично ми изглежда,пък и особено лятото с тая превръзка... smile3511 Най-съм доволна от Об про комфорт(много лесно се слага),а ако става дума за превръзки-само и единствено Always light(жълтите),защото са най-къси Naughty

# 179
Само Always -доволна съм от тях  Peace
Peace

Общи условия

Активация на акаунт