СНБМ - инициативи - 22 част

• 21 872
  • 481
  •   1
Отговори
# 435
  • СОФИЯ
Предлагам, придържайки се към правилата, да оставим сега действащия, съответно легитимен УС да организира Среща, като подготви и дневен ред. В тази връзка и съгласно правилата тр да организираме и ОС. Активните и за Празника и като цяло напоследък не сме в управителния орган.
Срещата е важна! Хубаво е да се съберем, имаме неща за обсъждане!  Peace Времето днес няма да ни стигне, но всички вероятно ще се съгласите, че в близките седмици трябва да направим среща и да обсъдим проблема с ПР, кръглата маса за септември, нови брошури, нов пощенски адрес и т.н.  Peace

Това са сериозни организационни проблеми на СНБМ, освен тях тр да се обсъди и как се действа по инициативите.

# 436
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Момичета за среща днес може и да успея да се класирам, но само ако ми е близо (предлагам езерото Ариана). Както споменах не съм си у нас и затова трудно ще ме намерите на скайп, кю или лични (а и никой не ми е писал за среща на лични). Прибирам се днес следобед и евентуално в Петък следобед ще пътувам за уикенда. За срещи мога или днес или евентуално в четвъртък, в сряда Георги е рожденик.

# 437
  • София
Раде, аз се опитах да те контактна снощи по скайп - безуспешно.  Peace Срещата беше за във виенската сладкарница срещу паметника на Съветската армия, т. е. близко ти е. Аз лично няма да присъствам, ще се присъединя към мнението на Саня:

Предлагам, придържайки се към правилата, да оставим сега действащия, съответно легитимен УС да организира Среща, като подготви и дневен ред. В тази връзка и съгласно правилата тр да организираме и ОС. Активните и за Празника и като цяло напоследък не сме в управителния орган.
...

Peace

# 438
  • СОФИЯ
Кагато взимахме материалите за ССК с Хедра...

Саня, безкрайно съм ти благодарна за отзивчивостта! Имаш една бира от мен! Надявам се, че не си имала проблеми!  Hug

Проблеми чак не, само не беше добра организацията. Спешно се търси транспорт, намира се в мое лице, а няма яснота къде да се закарат и кой ще разпределя и изпраща.
Хедра е много сладка мацка, с нея натоварихме нещата /добре че превзе чичовците от бариерата, та ни пуснаха, че иначе незнам как щеше да се влачи/. Разтоварихме пред тях, а оттам мъжът й пое. Не че любимото ми занимание е да нося кашони де!

За опровержение до НТВ е късно. Мисля, че на следващо общодостъпно мероприятие на ММ е резонно да дадем отдавнапланирано интервю за др ТV Laughing

# 439
Изи,напълно съм съгласна с теб, че има защо да си разочарована. Просто казвам, че не виждам кой и как ще се занимава по въпроса. Проблемът ни наистина е много сериозен и още по-лошото е че не виждам засега как ще го разрешим.

Моля някой да ми прати линк към репортажа, защото аз нямах нет и не съм го гледала, а в работата не мога да го гледам.

Кажете моля ви някой спомня ли си как се качваха снимки в сайта ни, за да кача снимки от празника  Praynig

# 440
# 441
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=800&bm=2
Хриси- тук   можеш да видиш репортажа Peace

# 442
  • СОФИЯ
От БНР ми се обаждаха. Не поех ангажимент да ги препращам към някого, докато не решим проблема ПР.

# 443
Чета, чета и ... Какво правим изобщо? Така не става. Сещам се за едно детско стихотворение "Орел, рак и щука"... Наистина смятам, че имаме нужда от среща. Спешна... А да чакаме сегашния УС да я организира не виждам как ще стане. Таня е офф, Мишленце няма никакво време, Влади я видяхме каква я сътвори. Да не продължавам. Нека се съберем и да видим ще работим ли или не. Иначе Изи е болезнено права-аз лично отказвам да крада от времето за детето си, ако я няма каузата. Предполагам и вие...

# 444
Тамън щях да пиша, че явно ще трябва да преразгледам и преподреда приоритетите си "семейство-работа-СНБМ и ЛЛЛ-аз" и че губя ентусиазъм, а Мими го е казала... И аз не виждам сегашния УС да направи нещо, а септември ще дойде мигновено и ще ни свари неподготвени. Бъдещия УС няма никакви права в момента, освен да се съберем и да мислим какво ще правим за СНБМ и за децата ни когато дойде "нашето време"... Peace Не знам, сега наистина ме тегли един негативизъм и може би е по-добре да постоя известно време настрани, отколкото да въздействам отрицателно на всички..

Едно знам, с бездействие и с крачки назад ще се затрием и ще загубим всичко, което сте градили няколко поредни години..

Ще се съобразя с решението ви, защото съм тук от вчера; ще си преглътна труда, защото резултата и детските усмивки си заслужаваха и ще гледам напред, но ако така продължава, пак ще помисля къде е смисъла и истината... Просто споделям, че се притеснявам и ми е тъжно..  Tired

# 445
  • СОФИЯ
Мента, май доста сме дет се вика "на твоя", мила. И затова се настояваше за среща. Само че получихме "порицание", че не спазваме правилата, поради което аз лично оттук-насетне ше ги спазвам СТРИКТНО! Няма какво да обсъждаме ако никой от ръководството не присъства. Т.е срещата ще е безсмислена. Няма да се люспим я!
Приемам решения от името на СНБМ само след гласуване 50 плюс 1 от УС.
И пак питам и ще продължа да питам кой е ангажиран да пусне съобщение в ДВ за ОС, за да изберем легитимно ново ръководство, спазвайки правилата.

# 446
Саня, за пореден път ми изопачаваш думите.
Правилата за уреждане на срещи са важни, за да могат повече хора да присъстват.
Относно взимането на решение от УС става въпрос за писане на "опровержение" или каквото да е било друго, което е официален документ и излиза от името на сдружението.

Поканата за ДВ Hot lady пое ангажимент да я пусне и мисля, че го е направила макар и тя да си има сериозни лични ангажименти и проблеми.

Предлагам всички да си вземете 2,3 дни почивка, след събитие винаги е такова положението.
Ако си мислите че аз самата съм много оптимистично настроена в момента и цялата ситуация ми харесва много се лъжете.

Бяхте на срещата на която си избирахме нов УС знаете прекрасно какво е положението и колко са желаещите за активно участие. Не сме предвиждали миналата година че Таня няма да може да си изкара мандата, така се е случило. Сега какво да правим. Говорите за септември като че ли е след година  Tired

# 447
Момичета , току що ми сервираха че освен пряката ми началничка която е в отпуска , директорката ни излиза дъъъълъг отпуск и в дирекцията от 17 човека сме 5.
Просто наистина забравям за форума следващите 2 седмици, ще влизам инцидентно само ако има нещо, както ми се обадиха от "Кенгуру" за празника.

Моля ви ако имате нещо което искате да прочета или ми пишете мейл, личния ми го има в общата поща или ми звънете.

# 448
Всички сте прави.Според мен, наистина трябва да се поуспокоим и да гледаме напред.Смятам , че с трезва и рационална мисъл, това няма да е просто химера и че ще съумеем да  се организираме и да гоним целите си Peace
Наистина- септември не е толкова далеч, а сега е момента да избистрим нещата, които малко по малко трябва да свършим.Въпреки отпускарския сезон, не мисля че ще ни коства много усилия.
Като начало, предлагам всички членове да прочетат статегическия план за година( който не го е прочел  Wink ), и да се разпределим за нещата, които са без хора.Дайте да започнем отнякъде и да се организираме.Така няма да сте толкова хаотични  за септември Hug Мисля че не е непосилна задача Wink

# 449
Мисля че всички виждаме септември, чукащ на вратата, а не пристигащ с бавния влак!  Peace Хайде да не убиваме ентусиазма и заряда, поне у тези от нас, които го имаме и доказваме, че имаме желание. Звуча лозунгарски, но поне имам желание да звуча!

Аз пак ще кажа, че трябва да прегледаме списъка с членовете и да видим кой накъде е, дали трябва да го мотивираме и как и т.н., защото ако не можем да опазим наличните членове, как ще привлечем и задържим новите???  Peace

Общи условия

Активация на акаунт