СНБМ - инициативи - 22 част

• 21 872
  • 481
  •   1
Отговори
# 405
Извинявам се момичета,но предложението го направих от гледна точка на това да ви помогна,разбирайте го както искате,но такова подигравателно отношение мисля,че не е уместно.Няма повече да се намесвам в темата ви,успех в начинанията.

# 406
Габи*, никой тук не се подиграва Shocked Съжалявам ако така си разтълкувала думите ни.........Rolling Eyes

# 407
Габи, мила, мисля, че нещо не си разбрала. Мисля, че много сериозно приемаме предложението ти, но за съжаление онлайн хумора не винаги се усеща правилно  Hug
Момичета, готова съм със заявленията - всичките ги вкарах  #Crazy казвайте сега какво да правим. Интерес са проявили доста интересни и полезни за нас дами  Simple Smile. Лошото е, че на няколко места няма написан e-mail, а и като няма рег във форума не знам как ще ги открием....(освен по тел, де). Какво ще кажете да им пусна по едно писмо с линк към сайта и към нашия подфорум?

# 408
  • София
Мента, пускай им линковете.  Peace

# 409
  • СОФИЯ
Давай Мента!

Габи 07, мацките просто се шегувкат, никой не се подиграва, убедена съм.

# 410
  • СОФИЯ
Кой пое ангажимент да пусне в ДВ за ОС?

Сред новите членове има още един юрист. Може някой да почне да пише в темата за СК, надежди...
И от към счетита няма да го закъсаме!

# 411
Габи, всеки член на СНБМ е ценен за нас и никой не би си позволил груби закачки! Всички ти се радваме за инициативността и въобще не подлагам на съмнение думите на момичетата по-горе! Върни се!  Hug

# 412
  • София
Момичета, вследствие активната ми кореспонденция на ЛС след празника (ще я разпечатам за дневен ред  Laughing ), предлагам в сряда да се срещнем, за да обсъдим нещата на живо.  Peace Казвайте кой ще може и къде предлагате да се видим?  Hug

# 413
Казвайте кой ще може и къде предлагате да се видим?  Hug

Аз мога да дойда, но незнам дали съм желана. Ако все пак дойда ще се радвам да има някой компетентен по темата с близнаците.

# 414
  • София
Момичета, последно срещата ще е утре, вторник, в 18 часа, някъде в центъра. Казвайте къде?

# 415
Аз съм пас.... Rolling Eyes На бачкане съм всеки ден  до четвъртък  до  24ч Crazy

# 416
момичета, кажете нещо повече за Бондюел
какво трябва да се прави?

# 417
Момичета, последно срещата ще е утре, вторник, в 18 часа, някъде в центъра. Казвайте къде?

Орлов мост - Борисовата е явно събирателно място за всички ни. Виенската сладкарница на "Цар Освободител"??

# 418
  • София

Орлов мост - Борисовата е явно събирателно място за всички ни. Виенската сладкарница на "Цар Освободител"??

Става.  Peace

# 419
Момичета, от ЛЛЛ молим за съдействие - необходим ни е спешно транспорт! Praynig Трябва да се вземат материали от издателство Фют, а нямаме никой с автомобил. Можете ли да помогнете?  Praynig  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317963.0

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 16:23 от Бръмбазела Мрънк

Общи условия

Активация на акаунт