....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 9

• 24 177
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Напротив.Няма защо да не е препоръчително.Повечето не могат заради подуването на езика и болката,и карат на супи и сокове.Естествено,всичко ми беше обяснено от човека,който ми я постави,когато го попитах специално за храна каза- Стига да можеш хапвай всичко,но без топли и горещи неща. Wink

# 121
БеБето кой ти е татуиста, за Шаката ли говорим или за друг става дума?
пък ей сега реших, че трябва да си пробия езика и съм доволна  Crazy

# 122
Трябва да видя къде ще отида. Още ме е шубе, но ако намеря "сигурен" човек - ще се бодна веднага.

Не говоря за Шаката. При Светльо ходих аз, и съм много доволна.

# 123
Уф, а мен толкова мног ме сърби татуто, че направо не мога да си намеря място. Лошото ,че  се чеша, а не е много препоръчително ooooh!

# 124
  • София, Лагера
...За харесването - неутрално му е. Няма против.
А той що не си направи?  Wink

Защото не го влече  Simple Smile Wink

БеБето, относно дупченето на езика - имам 2 приятелки с обици там. Нямат проблем с дикцията. Може би зависи къде точно на езика е обичката, и на двете са им по-навътре.

# 125
Благодарности за поясненията. Grinning

искам да ви покажа татуса на една моя клиентка. Аз съм влюбена в нея( в татуировката) Mr. Green И мястото много ми харесва.
искам и аз нещо подобно...
http://i93.photobucket.com/albums/l52/desi_to/Konkurs/Picture827.jpg

# 126
Уф, а мен толкова мног ме сърби татуто, че направо не мога да си намеря място. Лошото ,че  се чеша, а не е много препоръчително ooooh!

Щом сърби значи заздравява.  Wink Опитай да не чешеш, знам че е трудно.   bouquet

# 127
Благодарности за поясненията. Grinning

искам да ви покажа татуса на една моя клиентка. Аз съм влюбена в нея( в татуировката) Mr. Green И мястото много ми харесва.
искам и аз нещо подобно...
http://i93.photobucket.com/albums/l52/desi_to/Konkurs/Picture827.jpg

Тва на китката ли е?
Готино е, ама това значи никога да не можеш да го скриеш... Thinking

# 128
Че защо и е да го крие?????????? newsm78

# 129
Ми де да знам....примерно...

# 130
Относно обецата на езика
По принцип не е хубаво да се ядат солени неща и изобщо такива, които биха дразнили раничката - защото то си е точно рана.
Проблема с фъфленето идва от там, че в началото обецата, която ти слагат е по-дълга и езика ти е подут. Моя спадна доста бързо и тая обеца ми беше доста дълга...не можех да ям главно, защото ми се навираше между зъбите и беше доста трудничко. Thinking

# 131
Да, на китката е. И мен малко ме притеснява това, че ако се наложи да я скрия, трябва да се носят ръкавици.. Thinking

# 132
Ми де да знам....примерно...

Ами например в моята компания ( и не само) не биха назначили някой на работа с татуировка на китката. Не е разрешено. Би било жалко да изпусна такава страхотна работа заради това.  Wink

Иначе и на мен ми харесва много, но на такова място не бих посмяла. Харесвам и тази на Черил Коул. Тя има отстрани на ръката, обхваща и част от малкия й пръст - също е много хубава.  Hug

# 133
eleonor@ ,мъжа ми си отвори наскоро студио за татуировки и пиърсинг в русе,в центъра е ,тел .му е 0898547244.Мога да те уверя ,че е безкрайно търпелив,а и рисува ,така че може да го посетиш,кажи му горе-долу какво искаш и той ще те разбере,само за твое успокоение постоянно идват хора ,които не знаят точно какво искат,но накрая остават доволни Wink

# 134
krio носиш ни добри новини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт