Топло лято наближава-всяка пъпка разцъфтява !(28)

• 36 137
  • 686
  •   1
Отговори
# 465
L 0 V E чудесна градинка  Grinning

А къде се намира тази прекрасна градина  Thinking

# 466
LOVE,
smile3501
с градинката си спокойно можеш да участваш във всякакви конкурси.  omm Hands Clap

Аз пресадих ОТНОВО вербената, защото нищо не помага - жълтее. Дано в по-голямата саксия се чувства по-добре.Praynig За близо два месеца е изпълнила цялата саксия с корени. Така се надявам хем да има повече хранителни вещества, хем да задържа повече влага и така да се оправи  Rolling Eyes

Мислех си дали да не си споделим ( може и със снимков материал) с какви инструменти (истински и импровизирани) се ровичкаме около цветята си Mr. Green Идеята ми хрумна сега като вадех с една пластмасова паничка пръст от торбичката, а благоверният ме пита - това да не го  продават с пръстта, както при праховете за пране. Умрях от смях, а той вика - Еми какво сега, може да са се сетили, за да продават  Grinning  hahaha Joy

# 467
Привет и от мен. Нямаше ме за няколко дни и сега не мога да насмогна с четенето.
Tasha, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=92 това го имах и на него му казвахме дървото на парите. но не миришеше. Цъфти едни такива жълтички цветчета.
Чаро
, много се радвам за картофчо. Мимозата още не е поникнала, но го чакам всеки ден с нетърпение. Не ни огря за папрати от тоя дъжд. Но се сдобихме с нова грудкова бегония..
LOVE браво, браво много ти се кефя на градинката.

# 468
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=92
И моето днес в училище видях че е цъфнало.
Колежката или се е объркала ,че мирише или не искаше да ми даде.
Голямо молене падна докато ми отчупи едно клонче.
Една бегония,която бях отписала в класната стая е тръгнало като лудо.
Освен това в една чашка си бях натопила кралска бегония.
Сега видях,че има 3 големи листа и корените са изпълнили чашката.
Утре ще си имам ново растение в къщи.  newsm44
Дано поне тръгне че толкова пъти си захващах.

# 469
джиджи биджи благодаря ти  Hug

Деси тя май твоета колежка не е искала да ти даде и затова ти е казала че мирише лошо  Mr. Green

# 470
  • На края на света !
Love много ти е хубава градинката   Hugзавиждам ти ,щях да ви покажа и моята ,ама е тъпо с насадените домати на свекито,с нетърпение чакам да пораснат дърветата та да се откаже да сади зеленчуци и да я направя както си му е реда  Mr. Green
Тази палмичка дето си я показала не е болна а е прегоряла тя обича водата и сянката ,аз я имам същата и докато и схвана цаката минаха години мъчение и за дветени   ooooh! а пустото му чадърче всеки път поглеждам що за чудо е това чадърче и все забравям че било кипарисовата тревичка , hahahaвсеки път очаквам да видя големи зелени листа  Joy

# 471
  • Кубрат/ Пишурка

Сега като гледам вашите цветя си давам сметка,че още доста имам за снимане.И моите чадърчета са чудесни,а това,дето Деси и джиджи биджи са го изтипосали и аз го имам (или много прилича на него).При мен е влачещо и цъфти с дребни червини цветенца.Щерката си взе фотоапарата,но другия път ще я накарам да го снима.

# 472
  • Карлово
Таша, а как поливаш орхидеите? Директно в почвата? Защото на мен ми казаха, че може и през 2-3 дни да потапям саксията в купа с вода да постои час-два и това да е поливането всъщност.

# 473
Таша, а как поливаш орхидеите? Директно в почвата? Защото на мен ми казаха, че може и през 2-3 дни да потапям саксията в купа с вода да постои час-два и това да е поливането всъщност.

микки поливам ги веднъж в седмицата /при мен в петък/ сипвам отгоре, но тази вода която  се отцежда я изхвърлям. Може и да потапяш, но през 2 - 3 дни е прекалено често според мен. Ако можеш събери си дъждовна водичка в едно шишенце за поливане

# 474
  • Карлово
Мерси, Таша, аз започнах да чета и тук за отглеждането на орхидеи, но толкова инфо наведнъж ми идва много. Пък и някак си от познат човек ми е по-достоверно.  Heart Eyes Още днес ще заредя някакъв леген да събирам дъждовна вода, поне да има една хубава страна от постоянните валежи тия дни.

# 475
микки и аз чета различна литература за отглеждането на орхидеите, но ги гледам по начин който са ми казали. Майка ми има приятелка /от нея се запалих/, която има около 40 орхидеи. Всичко което знам го знам от нея

# 476
  • Карлово
Значи ще питам теб за неясноти по прочетеното  Grinning

# 477
Незнам дали ще мога да ти помогна за всичко, но за каквото мога ще помагам  Hug

# 478
# 479
Не бих заменила снимката на мъжа ми и сина ми с нищо друго, дори и с тези прекрасни орхидеи! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт