Топло лято наближава-всяка пъпка разцъфтява !(28)

• 36 129
  • 686
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички,

Ние се завърнахме от кратката почивка при баба. Така, да ви кажа, че цикасът ми ще има 3 нови листенца. Ехмеята напредва с цвета. И юнкосът е много добре.

Браво на всички за хубавите цветенца. И на LOVE за красивата градинка.
А такова имах и аз. Мисля, че се казва Аихризон и цъфти с малки жълти цветенца.

# 481
А такова имах и аз. Мисля, че се казва Аихризон и цъфти с малки жълти цветенца.
Hands Clap Точно!  aichryson laxum Peace

# 482
Да ви почерпя виртуално. Взех матурите  Joy

Таша заповядай:

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 12:43 от L 0 V E

# 483
L 0 V E браво на теб  Grinning

Много голям банкет си ни спретнала, но като гледам има само ядене няма ли да пийнем по нещо    Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 12:41 от Tasha

# 484
 L 0 V E ,
Честито и от мен за завършването.
За съжаление оттук нататък  са трудностите.
Сега работа или висше?
Уф, това не е по темата.
Аз си донесох бегонията и сега я посях и листата са 5,не три както бях писала.
Изпуснала съм времето,но пък сега по лесно и по голям % има вероятност да се захване.
Взех и нова саксия и си пресях авокадото,че като погледнах корените са излезли от всяка дупка.
Мандаринката ще почака по есента.

# 485
Честито и от мен  Hug Grinning

# 486
Честито LOVE!
За мен времето в училище беше чудесно, но много харесвам и времето, когато бях студентка! Мисля, че и сега съм щастлива в много отношения, въпреки трудностите - така че - желая ти късмет в живота и да бъдеш щастлива, каквото и да правиш!

# 487
Днес отидох до една оранжерия, близко ми е и реших да видя какво има и да си купя нещо.
Останах потресена.
Вътре беше 34 градуса в момента и всички цветя, и тези който обичат и тези който не обичат , се печеха на тая жега.
Направи ми огромно впечатление, някои от цветята бяха пожълтели или по точно изгорели.
Питам я тая жена която ме развежда и тя казва,:"аа добре им е, сега ще полея пода...."и това на обяд, в най - голямата жега ooooh! Whistling ooooh!

Питах целенасочено за някой растения който имам, да видя какво ще каже......ми тя нищо не знаеше, говореше ми пълни безумия.
Стана ми жал за растенията, все едно бях в приют за животни и гледах как ги умъртвяват.....

Купих си една "копривка", в много лошо състояние.
Изчистих я от паяците и паяжината която беше омотана на всякъде,почистих листните въшки и се надявам да потръгне.
Спасих едно цвете от ръцете на тая необразована жена.

Разказах ви, олекна ми!

# 488
LOVE, честито и от мен. Много успехи и щастие в бъдеще.   bouquet

Ех, да Ви се похваля пак. Освен 3 листа на цикаса и цвят на ехмеята, ще имам и цвят на еухариса. Не знам колко голям ще е, защото тази пролет го пресадих и разделих. Но все пак...

Пазя го въф тайна, много тъжно наистина. Май на много места взимат хора, които не разбират много от работата. Но какво да се порави, в такава държава живеем, че... Но браво на теб, че си купила едно от цветенцата.

# 489
Пазя го въф тайна,
не знам дали това е във всяка оранжерия.
Била съм в една в Ст.Загора до Метро и съм я посетила през зимата.
Толкова уютно и приятно топло беше.
Влагата, уханието на някои видове растения - беше невероятно.
Все пак не забравяй че това е оранжерия - предполага се че трябва да е топло,но през лятото...
Друг момент е че тези цветя трябва да се поддържат,каквито и да са условията.
По голяма беда че са сложили някаква непросевтена и мърлява жена да се грижи за растенията а тя и хал хабер си няма от този вид работа.

# 490
Сега работа или висше?

Работата ще почака...още ми се учи.  Laughing
Благодаря за милите думи момичета,  Hug

# 491
L 0 V E ,Честито, много успехи от тук нататък  bouquet

# 492
# 493
Crazy Супер са. Най ми хареса второто...

# 494
И на мен второто.
И другите де  Embarassed
Това
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=92
днес като отидох в училище и му окъсах цветовете,че прочетох че му взиват силата - листата почвали да жълтеят и линеят,омекват и падат.
Да ви кажа наистина си мирише,но не чак толкова неприятно,но наистина мирише.

Общи условия

Активация на акаунт