Гоблени-25

• 62 599
  • 452
  •   1
Отговори
# 210
  • варненка от София
Иваничка, щастливка си ти на 13-ти родена, а и днес е петък, предполагам, че ще ти е много вървежен ден. От сърце ти пожелавам много здраве, много успехи ежедневно, ежегодишно, ами нека е цял живот. Сбъднати мечти ти желая и ти подарявам много, много усмивки и положителни емоции!

# 211
Иваничка честит рожден ден, желая ти много здраве ,успехи и да ушиеш още много гоблени!

# 212
  • София
Ivanichka Честит Рожден Ден! Да си здрава, весела и голяма късметлийка   bouquet

Момичета, аз плахо да се запиша в темичката ви. До сега си шиех основно малки гобленчета и покривки.
Но сега съм хвърлила око на едно гигантско нещо и събирам смелост да го почна  Confused
Дайте някакви съвети: мислите ли че е добре да го шия с повечко игли, за да вдявам по-рядко? И дали на някаква панама ще ми е по-леко, отколкото на друга?

# 213
  • София
Ivanichka, bdbaloniДа си здрава,мн. обичана и вдъхновена за нови красоти,които да измайсториш!

# 214
  • Варна
Ivanichka, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, и много щастлива!

Ехо, МИА, къде се срещаме  Wink Hug

# 215
  • София
Да МИА, интересно да те видя тук, въпреки, че преди време май пак се беше включвала за малко  Hug
Какво си намислила да шиеш? Чувала съм за шиене с повече игли, но аз и едната си губя, пък какво остава, ако взема да шия с повече едновременно Simple Smile

# 216
  • гр.Добрич
Ivanichka, честит рожден ден и от мен!  bouquet

Contesa, кои са гоблените които ще шиеш? Вярно че някои цветове са отпаднали, но си имат заместител.

MIA и ти какво си харесала?

# 217
Иваничка честит празник много здраве и усмивки   nbirthday    party023 

И аз съм любопитна да видя гигантското нещо -МИА показвай
А къде зачезна Гууди за Донсита разбрахме вече че шие в парка   Laughing

# 218
  • sf
Иваничка, честит рожден ден! да си жива и здрава, много щастлива и да всички да те слушат у вас,че да имаш повече време за шиене!   bouquet

шия, аз, шия, още малко и ще показвам  Mr. Green

# 219
  • София

За мен си е голямо 303 х 234 бода
Идея си нямам как се казва, но ми хареса, а и на мъжа ми също. Той иначе все ми се смее на бродериите  Crossing Arms

За шиенето с повече игли се опасявам, че поради големия брой цветове, ще забравя кои точно са вдянати в иглите  ooooh!

Ама мъжа ми казва: "почвай го, пък след 10 години като го свършиш, ще те водя на ресторант" hahaha

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 14:35 от M_I_A

# 220
  • София
МИА, мен лично тези гоблени, на които са показани картинките по които са правени, а не сниман самия резултат ме притесняват... Винаги има риск резултата да се различава доооста с първообраза....
А с колко цвята е?

# 221
  • София
Ето аз затова си питам тук. Има дадено нещо, което е пикселирано, ама не съм убедена, че е готов вариант. Цветовете са много 78.

# 222
  • sf
Като картина е много готино и свежо, ама като гоблен не знам.  newsm78
аз шия с една игла, вдяването не ми пречи, не мога да представя да ми се мотат няколко игли из панамата.

# 223
  • варненка от София
Аз съм шила с много игли. Конците си ги държа в пощенски пликове и на пощенския плик си промушвам иглата с конеца, така нямам проблем.
Иначе и аз малко съм скептична като Иваничка към подобен род гоблени. Доста е голямо и трудът ще е голям, ако не се получи мен лично ще е яд.

Иначе Гуди беше писала, че е на работа, та за това липсва и пише по-рядко.

# 224
Аз съм готова с мойта мишка за отмора. Ето я и нея:

Общи условия

Активация на акаунт