Гоблени-25

• 62 594
  • 452
  •   1
Отговори
# 330
Това ни е за втори път ходене на язовир Ивайловград.Първия път бяхме в една хижа,обаче не се сещам името.Точно до хижата има изоставена църква.Сега ми каза мъжа ми ,че селото се казва Малки воден.
А сега май от другата страна бяхме,защото около нас много крави имаше и вода.Друго не видях.
Ние пак ще ходим,защото там ни харесва,така че miangelovaследващия път ще ти кажа.

# 331
mimi72  ще се радвам , ако имаме възможност да се видим. Малки Воден е близко до нас. А сега сте били или от нашата страна, моето село се казва Дъбовец или от страната на с. Кочаш/бивше/. Simple Smile

# 332
Кетри златна си!!! Simple Smile Simple Smile Simple SmileМногоооо ти благодаря!!   bouquetВъв момента шия един на милена стил и нямам търпение да го свърша за да започна кафеджийката.
Много ми харесаха и двата и 1:1 и този с кръстатия бод.Може и аз да направя и двата newsm78 Мерси Laughing

# 333
Аlaran, добре дошла welcome

Ето и аз сътворих нещо дребно..по схема имаше и рамка ,ама реших да я съркатя. Wink

Кетри, това стои толкова ефирно и ефектно- страхотно!  bouquet
Струва ми се че беше дала схемата, ама сега не мога да я намеря. search Може ли пак Praynig
Мисля че спешно трябва да го ушия Laughing

# 334
  • в зоната на здрача
ooo Грухи,щом спешно трявба да го ушиеш ,веднага ти давам схема..
Ето тук e.. Hug
Преди показах едни други макове,ама не знам защо..
напоследък ми се случва да харесам нещо,и след ден примерно вече не ми харесва.
Нещо се повредих..
То и това не ми хареса как се получи ,ама карай,затова и му съкратих рамката.. Confused

# 335
Здравейтее,

мене малко ме е срам да вляза в тази тема,но да ви похваля влизам. Embarassed

Доникъде не съм стигнала,нещо вчера с тези кръстчета се изнервих и панамата ми е една много тънка и мека,трудно се шие.
Исках да снимам до къде стигнах,снимката отиде в кодак изи шеър,щото апарата ни е кодак и оттам снощи не можах да се сетя как да прехвърля в пикасата и си легнах.В кодак имам опция само да изпратя на ел поща ,не мога да разбера как се качва. Embarassed

Иначе си ви чета ,лек ден и да можете да боцкате на всички пожелавам

# 336
Абе то норма нямам, ама като ми е гот да ги направя и бързо станаха  Wink- Здравче, магаренцето ми не е зеленичко, сивичко е Rolling Eyes. Смейте ми се вий, че съм като на конвейр, ама скоро от мене нищо няма да видите. Сега като почна пак "градът" и край скоро няма да ме чуете  ooooh!
Сисаче мъж имам /уж/, ама имах нужда и от него да си почина  Laughing, а ти не се сърди, знаеш вчера бях под пара

# 337
  • гр.Добрич
Преди показах едни други макове,ама не знам защо..
Нещо се повредих..
То и това не ми хареса как се получи ,ама карай,затова и му съкратих рамката.. Confused

Ами то от гледане на красиви гоблени вече незнам какво ми се шие и на мен, но поне твърдо съм взела решение да не ги трупам. Шия един по един и докато не завърша, не започвам друг. Naughty

Рибарките могат да си правят срещи и от двете страни на язовира за разнообразие. Mr. Green

# 338
Нещо се повредих..

Ketri, благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
И аз съм се повредила, ама в обратния смисъл- гоблени, които съм подминавала, неистово почват да ме зоват Laughing

Мимито и Светла, хареса ми, но не мога да отворя зип.

И аз не можех до скоро, та присърце взимам проблема ти- и бързам да споделя, че най-после успях. Десен бутон в/у компрeсирания файл- Еxtract with ALZip- и готово.  Hug

# 339
http://picasaweb.google.com/ina2211abv/MyPictures

Глейте сега как се изложих с кръстчетата. Много ми беше мерак тоя додж,детето се радва,ама не става хубаво,ще си го направя на гобленов бод 1:1

# 340
# 341
  • sf
ina221 , че какво му е с кръстче,а нищо кофти не видях  Thinking

# 342
Ок Дъмпи ,ама те са в на майка ми къщата,дано да са живи още,пазех ги в един шкаф.Ако ходим в събота и неделя,ще ги намеря и снимам.С фотоапарат,щото нямам как иначе.

# 343
Ми аз се притеснявам,че е някаква едра панамата и ми стои грозно или защото досега не съм шила така.

# 344
  • варненка от София
Наистина не си шила с кръстчета и за това ти е притеснението, видно е, обаче, че много хубави кръстчета си направила, поне от леко размазаната снимка. А панамата май е аида 14, тя си е едричка, но пък какви красоти могат да се получат на нея, мммммм!

Общи условия

Активация на акаунт