Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
-
Какви са препоръките за удобство и практичност при избора на детско легло?
-
Какви са съветите за комфорт при пътуване с бебе?
-
Какви са препоръките за справяне с болката по време на бременност?
Иначе сме добре, микробиологията ми е ОК. Обаче продължавам с олежаването. Поне да минат по-опасните седмици. То не че са ми казали до кога ще лежа-до второ нареждане 

да сте живи и здрави и все така писателни 

а като почна и да я разпитва- това какво е, онова какво е, ама така ли е застанало- само дето не се претърколи по пода,щото и бебчо така правел. По едно време доки се сети и на мен да ми го покаже
Беше много смешен, защото в началото седим и чакаме.. идва доки и го гледа, а той като опарен й вика: "не съм аз, не съм аз тя е за преглед"

). Мъжа ми смята, че е от стоенето в къщи. Аз нищо не смятам. Мога да ревна от раз без причина
Направо съм си за психиатър. Ама като гледам не съм изолиран случай, че малко се успокоих, че бебчето ми няма да има луда мама. Аз така си поревавах и първите два месеца от бременността.
Я, да си хващам гобленчето и да си лекувам нервите