Отговори
# 165
  • София
Леле, хора, какви са тези бълхи и въшки, ужас. Мен так аме е страх от кърлежи, хем напръскаха Северен парк, но една мама скоро ми каза, че намерила кърлеж по дрехите на детето й.

За миенето на зъбите - почнахме преди 6 месеца с Ненедент със силиконовия накрайник. Ама да ис призная не бяхме много редовни в това упражнение. Но сега, откакто пак имаше интензивен зъбен растеж и Бобо се сдиби със поредните 8 зъба, съм се взела в ръце (а и таткото взех  Mr. Green ) и гледаме да сме редовни сутрин и вечер. Даже този уикенд се сдоби и с детска четка за зъби на Аквафреш, много е готина. Но за пастата мисля да продължавам да сме с Ненедент, че няма флор и не е проблем да се гълта от него (а това е първото, което прави). На всички други детски, които разгледах има указание да се внимава да не се поглъща, ама как да стане с толкова малки деца  newsm78

Днес излязоха резултатите от стерилната урина - има E.Coli  10 на 3 степен. Утре мъж ми ще посети нефроложката да ни даде указания, но предполагам, че ще ги лекуваме, защото урината трябва да е абсолютно чиста, за да се напраи цистографията.

Лека вечер на всички, стискаме палци на светлето и бати Васко утре, всички детенца да оздравяват, а останалите да не се разболяват. Много  Hug на всички.

# 166
  • Варна
Здравейте момичета,

Тия бълхи са голяма напаст. Скачат си из тревата по градинките. Тази година още не съм намирала, но не е късно все още. С баткото редовно гонех бълхи из къщи и все му се карах да не ходи в тревата ама той все там заврян. А с въшките zazu1 направо ме хвърли в голям размисъл. Не бях чувала до сега толкова малко дете да хване въшки, много странно от къде ги е намерил милия. Айде бързо да се избавяте от гадинките.

catty m и вие бързо да изтрепвате вашите.

smooth да вземеш да пиеш сурови яйца, че ДА-то да чуе ясно и звучно, да няма после тън мън  Laughing Шегувам се разбира се. Дано бързо се оправиш.

Галюшката е вече по-добре. Днес дори ходихме вече на разходка, но е доста сънлива и се измаря и мрънкоти.

Зъбките - мием ги всяка сутрин с паста Ненедент и с втората четка от този комплект http://shop.danet.bg/images/babynova_33150_3.jpg

# 167
neci , Све, силно стискаме палци  fingerscrossed , само добри новини очакваме  Flowers Four Leaf Clover
pepa_k, радвам се,че от ехото всичко е добре,дано и на снимката всичко е наред  Praynig
catty m,бързо да изтрепете гадините  Hug
elku - elena,Марини, Stra4iatela, големи сладурковци  Heart Eyes
smooth,ти си професионалист  Sunglasses ,думи нямам за снимките  Simple Smile
Бълхи,кърлежи,въшки- ужас  Shocked Май трябва да им сложим по един кучешки нашийник против паразити на децата,когато излизат на разходка  Laughing

# 168
  • Попово
Све_Дим, Неци, Пепа_к- бъдете силни и кураж  Hug Praynig
Зазу, въшките не са толкова страшни, повече е притеснението и чуството за некомфортност. Баткото ми ги носеше от детската градина  ooooh!
за бълхите- при нас косят тревните площи и пръскат редовно, но просто няма спасение, когато Тошката е с шортички задължително има перфорации, от къде се въдят не ги знам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 169
Момичета,хайде по една тортичка,моят син днес навършва 10 години!

Стискаме палци днес всичко да мине по вода и Васко да се възстанови бързичко!Све,прегърни го от нас! Hug Hug Hug

# 170
Larsen, да е здрав порасналия баткo, да е все така добричък и да се радва на малката принцеса!
Све, с теб сме!  HugВярвам, че всичко ще е наред! Да напишеш при първа възможност как сте!
Меги, малкият взима уроци от дядо си! Танцуват по един и същи начин, но на единия му отива, а на другия... Wink
Страчи, zazu1, бързо да се отървавате от всички малки гадинки! Бях пропуснала този момент с въшките и т.н. #Crazy
Catty_m, дано и вие се преборите с вашите нашественици! Hug
Зъбите и аз ги мия с Nenedent, но да си призная не много редовно.  EmbarassedОбикновено се сещам като мия мойте, а бебо тогава вече спи. Надявам се скоро да успея да си го изградя като навик!
Хубав ден,  Heart Eyes

# 171
larsen, жив и здрав да е баткото, най-светлото бъдеще да е пред него   bouquet
Све  Hug   Flowers Four Leaf Clover

# 172
  • Попово
larsen, да ти е здраво момчето и да те радва дълги години  Hug  bouquet

# 173
larsen да ви е жив и здрав рожденника!

# 174
larsen честито на голямото ти момче,да е жив и здрав nbirthday
да ви се оплача и ние сме в отбора на болните-Ачко му текат сополки и кашля леко.Тази сутрин бяхме при педито,изписа му капки за нос-Виброцил,сиропче-биокс тими и вит С,ДАНО СЕ ОПрАВИ ПО-бЪрЗО Praynigпо повод на ваксините казаха ми че тази ,която трябваше да му правят сега-ДТК е преместена за 16-ти месец,някой знае ли нещо за промяна в имунизационния календар Laughing

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 13:41 от megiAN

# 175
Здравейте

Ларсен - честито ти рожденничка , да е жив и здрав, пожелавеме му само хубави неща в живота да му се случват !

Страхотни снимки !

Кати - дано всичко се оправи !

Болничките дечица да оздравяват бързо, че знам колко е лошо, всички покрай нас са болни , дано не ни повтори !

Почивка - момичета предложете ми нещо на Северното черноморие, хубав хотел с басейн, леля ми ще си идва на гости от Австралия и ще я водим на почивка някъде ?

Марине - твоят сладур просто е невероятен танцьор ! Скри шапките на момите !

# 176
  • Варна
Честит рожденик Ларсен !
larsen по повод на ваксините казаха ми че тази ,която трябваше да му правят сега-ДТК е преместена за 16-ти месец,някой знае ли нещо за промяна в имунизационния календар Laughing
И при нас тази ваксина ще я сложат когато Вяра навърши година и половина. Не мисля, че има някаква промяна в имунизационния календар. По принцип знам, че полиомелита трябва да се постави в 14-я месец, но ние и нея ще отложим.

# 177
 nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ НА ЛАРСЕН. МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И СЛЪНЧЕВА ВАКАНЦИЯ smile3510

# 178
  • Варна
Larsen честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав и само да ви радва!

# 179
Момичета, помагайте Praynig.Преди малко подстригах Ванката сама.Той много мърдаше и главата му стана на дупки...вярно, че е оригинално ,но.... ooooh!Трябва да го оправя преди баща му да се е прибрал и да го види  ooooh!Идеи приемам всякакви  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт