Отговори
# 315
Честито на рожденичките!!!

Няма ли желаещи накратко да разкажат какво стана днес?

# 316
Ако някой е пропуснал, а и му се чете ...  да разкажа, докато не съм забравила подробностите ...
Основното беше откриването на Брукасита от Ник, другото беше истински пълнеж за филма  Crazy

Ник чаткаше хакерски у лаптопа и гледаше извадка (последните харчове ) от кредитната карта на Шаври.  (тоя в предните епизоди не знаеше как да си прочете мейла, сега борави умело с лаптоп , бе страшна работа моля ви сЪ  Crazy ) и разбра, че е наела кола и еотишла в неккъв Център за духовно  .... newsm78

Масимо и Черньо разговарят - пак лабави приказки, как Ерик фантазирал за Джаки, как Ози не бивало да се намесва, за да не пострада връзката му с Бриджит , когато влезна и Дикан ...той носи само папката с данъците на Ерик, но не и скиците на Джаки. Мас не е доволен , тази папка не му върши никаква работа, всичко там е изрядно...Дикан е готов отново да рови, Мас се опитва да го спре ... нямало смисъл...
Дикан пак намекна за скиците , Мас потри със святкащи очички брадата си ...

Още пълнеж : Кейтлин четка Ерик , когато видя скиците с Джаки, каза, че жената е много красива ... Влезна и самата Джаки да каже новините, че остава да работи там, Ерик се зарадва и веднага отправи покана за обяд ... Джаки го резна тактично   Crazy
Ерик запозна Джаки с Кейтлин и я представи със страта и фамилия, когато Джаки го поправи, че е вече Мароне и си показа халката  hahaha

И пак пълнеж : Рич и Бриджитката ... бля-бля ... празни прикзаки, какво е било и какво е можело да бъде с Брук ... разбор на ситуацията ...
Рич отново каза, че няма да се откаже от Шаври ...

Ник вече пътува към Брук  и нейния духовен център ... Влиза и право при нашта сестра от вчера да търси Брук .
Тя го резна първо, рече , че не дават инфо за своите гости, ама бате Ник не се дава лесно. Каза, че той е бащата на бебето и колко много означавала Шаври за него ... , че нямало да я притеснява, искал само да я види дали е добре ... ала бала портокала ....

Многострадалната Брукасита се моли сред запалени свещи  Crazy , с доволната си физиономия и мазната си рядка косица ...(ах , самата невинност  Crazy)
Беше нещо от сорта на : " Мили Боже , защо живота ми все така се обърква ? " - въпрос отправен към Бога  hahaha смяяяяяяяяях hahaha
После спомена в молитвата си и своите човешки слабости  (не знаех , че на това да не можеш да си държиш краката затворени  , тъй му се вика  Thinking)
После "Защо Боже направи така детето да е от Ник ?  "  (Ех , този Бог е виновен за всичкоооооо бе , баси наглярката Sick)

Джаки се ковна при Рич, била загрижена за него, ала бала ..., кръстосват шпаги , Ник искал само да бъде баща на детето си , Рич пък я клъвна като каза, че тя би била доволна да види Брук своя снаха ... , и пак как РИч трябвало да отстъпи ... когато влезна една мацка и носи листче , намерен е вече номера на Духовния център и се предоставя на бРичо ...

В тоз момент дават Брукасита - "Оставям се Господи в твоите ръце, дай ми знак , покажи ми следващата стъпка ..." и телефона в стаята и дрънна (беше Рич) , но аха да каже нещо , когато Джаки прекъсна разговора с думите, че това е голяма грешка  Sick....
Рич интересно, не беше бесен  Thinking от тази постъпка, ами продължи да се обяснява на мащехата си ...

След малко чук-чук на вратата на Брукасита - ето ти го бай  Ник очи в очи с нейно многоженно величество  Crazy
Поговориха , Ник каза, че няма за цел нито да я убеждава в нещо , нито да я моли, искал просто да се убеди, че е добре ...и се врътна да си Оди .
Тогава Шаври го спря и рече , че и тя требело вече да се прибира...Готова била вече за следващата си стъпка  Thinking
Чак когато Ник и Шаври излезнаха от стаята, бРичо пак се опита да се свърже с Брукасита - ама НЪЦКИ ..., изпусна я за малце ...

И май туй беше  newsm78

# 317
Ей, Джиндж, мерси!   bouquet
Ма тя и Бруки що пък си е ползвала кредитната карта, тя филми не е ли гледала?  Rolling Eyes

# 318
Честит Рожден Ден на мис арк и N A N !
 bdbaloniЩастие , любов и приключения ! bdbaloni

Джинджи, мерси!  bouquet

Това за баба ви Стефка и виаграта е Rolling Eyes що не вземе да им  направи график, кой с кой и кога да спи , че да е спокойна , че всичко е под контрол Mr. Green Twisted Evil  Тези пък  много се развиха изведнъж, хакери ,компютри,джиесеми, само дето когато им потрябват наистина, никой не ги ползва Joy

# 319
Ох, ние вчера кажи-речи цял ден бешохме без ток и съм пропуснала ...няколко странички ...

мис арк , благодаря за титлата "Мис преразказ"  Hug
Мъж ми все се оплаква, че много ми зее чеенето и колко излишно съм обяснителна  Crazy ...
Радвам се, че поне тук моето плямпало е от полза  Hug

Аз пък сега чакам да се появи Лоренцо Ламас, едно време бях метълка (то и сега де  Blush  )  и много си падах по дългокосите пичове , та ... тоя Лоренцо закратко ми беше любимец. После го разлюбих и  ....  го смених с Джеймс Хетфийлд от Металика  Crazy Абе луда работа  ooooh!

# 320
После спомена в молитвата си и своите човешки слабости  (не знаех , че на това да не можеш да си държиш краката затворени  , тъй му се вика  Thinking)
Ама верно ли така го е квалифицирала..човешки слабости! Хи-хи, е да сила се иска да стискаш здраво кълките!  

# 321
Харесвах го този Лоренцо Ламас да му се не види. Доста трябва да е закъсал с ролите, за да се навие да играе в тази комедия. Малко ми падна в очите..малко де..това е ДиК все пак!

# 322
Мерси много за преразказа  bouquet
Нали уж Бруки в манастир отседнала?
Какво плаща там с кредитни карти? newsm78

# 323
Ми то не баш манастир ...полуманастир - полухотел  Crazy
Неккъв център за духовно здраве ли беше  newsm78  , май - Духовен център ..(някакво си) .. сърце   newsm78
Приемали гости от различни страни, такива , които имат нужда да намерят себе си , които са на кръстопът в живота си и т.н. и явно си плащат за престоя ...

Както каза Брукасита - провеждали са дълги разходки, медитирали са, молели са се  , получавали са съвети ... въобще всякакви оздравителни процедури за духа и тялото  Crazy

# 324
тоя Лоренцо закратко ми беше любимец. После го разлюбих и  ....  го смених с Джеймс Хетфийлд от Металика  Crazy
Вторият е за предпочитане!  Grinning  Peace
Момичета, не подценявайте ДиК! За да се снима толкова години, значи има аудитория (а, не бе! Whistling) Така че си е престижно да се снимаш в тази сапунка. Много от актьорите са имали и други ангажименти, но си седят основно тука, щото това си им е златната кокошчица, все пак...

# 325
  • На един клон
Честито на рожденничките!!!   bouquet   bouquet

# 326
Джинджи и аз съм била металка Laughing
Ходих с ластични дънки и кубинки hahaha
Знаех си, че сме от една порода Joy

и да не излизам много от темата: Само Тейлър!!!! newsm18 newsm18
 Joy Joy

# 327
  • На един клон
Ехе,вие метъли и рокери на младини-аз на старини!
Ма така е,никога не е късно за резила!!!
Обаче съвместявам с гледане на ДиК,хахаха.
Да спомена,бяхме с детето в Пирогов  и влизаме в кабинета за ЕЕГ,и там на едно малко телевизорче върви СЕРИАЛА,хаха.
Аз-доста притеснена,обаче вметнах-оууууу,и ся си изпуснах ДиК,ко ще правя незнам Whistling !
И някаква,оперирана от чувство за хумор и най-вероятно от всякакви чувства и от добър вкус,хахаха,ми се сопна-ами що не се върнете да си го гледате?!?!?!?  hahaha

# 328
  • somewhere over the rainbow
Уф, ще ви изпусна бе, много пишете Crazy

Мис арк, знам че си Близнаци, но не знаех, че сме баш на една дата Thinking Ха да си жива и здрава и мнооого обичана! Наздраве!

Почерпете се скромно:

Джиндж, и аз съм мерси за образния преразказ, за такива /рожденици/ като мен, които изпускат сериала, си като балсам за душата  bouquet

Благодаря ви за поздравите! Hug

# 329
  • София
Ами да си направим една ДиК среща на концерта на Металика, тогава  Joy

Така че си е престижно да се снимаш в тази сапунка. Много от актьорите са имали и други ангажименти, но си седят основно тука, щото това си им е златната кокошчица, все пак...

По-скоро това е доста хубава работа, добре платена и редовна, поне за главните актьори. Пък и шоу бизнесът не е песен. Като поостареят хората и става още по-трудно.

Сърдечни поздравления и на двете рожденички!

Общи условия

Активация на акаунт