Отговори
# 285
Разбира се, че са дядо и внук. Добре, че им е отпаднала тази идея на сценитата, че иначе  Sick

# 286
Еми иначе нищо ново нямаше да видим... то където дядо и внук, там и баща и син, полубратя и т.н.

# 287
Може би към развитието на техниката/джиесеми, лаптоп/ са искали да вкарат и Виагра-та, ама на! Тю, язък! Sunglasses

# 288
Тя да му падне Джаки в ръцете, хич не му требе Виагра на Ерик.  Laughing
Па нека после щерка му вика - той не е такъв! Laughing

# 289
Може би към развитието на техниката/джиесеми, лаптоп/ са искали да вкарат и Виагра-та, ама на! Тю, язък! Sunglasses
Joy
Може и да я вкарат,нали още има Ерик да се вихри.....пък си е направо за прадядо!

# 290
  • София
Лелееее, както казахте виагра..ама наистина ще я вкарат в сериала, и то точно за Ерик. Сега при връзката му с Дона, Стефани му броеше хапчетата и така го хвана, че се вижда с Дона, макар че и каза че са скъсали...съвсем скоро беше в сериите в Щатите  Joy

# 291
# 292
Еййй, опасна е тая Стефка бе! Да я пращат при Хорейшо направо.

# 293
Стефка много живо се интересува от сексуалния живот на всички,и чопли, тършува..... Sick
Нещо май няма кой да и окоси ливадата Mr. Green

# 294
Кой да се навие буренясала и плевясала ливада да коси?  Mr. Green

# 295
Сега при връзката му с Дона,
Shocked  Shocked  Shocked Това нали е по-малката сестра на Брук? После Брук била такава-онакава, я вижте дедо ви Ерик как не си губи времето - майката, едната щерка, после другата... ако опре и до брата, аз се махам!  Crossing Arms  Sick

# 296
До момента май няма само хомосексуални двойки във филма newsm78

# 297
  • Варна
До момента май няма само хомосексуални двойки във филма newsm78
верно!що така са утървали?

# 298
Шшшшт.  tiptoe

# 299
не ми хареса новата бриджит. онази беше по-симпатична. трудно свиквам със смяната на актьорите  Rolling Eyes
а масимо как ме дразни само....много е смешна тази история с неговата ревност.

Общи условия

Активация на акаунт