Отговори
# 420
Брях, тоз` Ничу голям сърцеразбивач ще излезе бре! Кен ли направо! Mr. Green

# 421
  • София
Щерката много хареса на Никиту песента.
Когато я пишеше и пееше малката гледаше с отворена уста...
После цял ден ме пита чичото с китарата кога ще пее пак ooooh!

Горкото дете! Wink

# 422
  • София-в сърцата на моите деца
Брях, тоз` Ничу голям сърцеразбивач ще излезе бре! Кен ли направо! Mr. Green
Градинар-окосител и осеменител!!!Понякога и напоител!! Joy Joy Joy

# 423
Djindjari, ако не бях ти виждала снимката на аватара и не знаех, че си бременна, сериозно щях да се замисля, дали не си онази паметлива кандидатка за слава, дето снощи даваха при Слави. Преразказваш всичко едно към едно, все едно си го записвала.  Simple Smile

# 424
Ахам, помня още репликите от вчерашната серия, а филма "Матрицата" го знам дума по дума целия  Crazy
Луд умора нема  Whistling
Глупости помня всякакви  Crazy, не ми обръщайте внимание ...

# 425
  • София-в сърцата на моите деца
А..... и умности! Недей да скромничиш!!! Peace

# 426
  • На един клон
Сега от бременността може да пооглупееш,да не се изненадаш,хиха.
И на моята дъщеря и хареса парчето на Ники,малко  ала рок го раздаваше,за разлика от повечето други ,дето избиваха на кънтри...хахах.

# 427
  • гр. Пловдив
...
Та значи Рич се е оженил за Брук, така ли? И като се завърне Тейлър ще се завърже с Рик, демек сина на Брук? А в клипчето със завръщането на Тейлър нали не е духа й?  newsm78
...
newsm78

# 428
http://www.youtube.com/watch?v=cRsrfEiNb-0
http://www.youtube.com/watch?v=JQ3l30IX27o

Не виждам нищо ужасно в тази жена!
Скорошни са все пак...

Ох, аз нали вчера ви пропуснах, та сега леко ви връщам назад, ама  ... нали скоро беше случката със сина на ХТ , значи това видео не е толкова старо и тук не намирам тази жена :

А тук прилича на Анджелина Джоли  Whistling

# 429
...
Та значи Рич се е оженил за Брук, така ли? И като се завърне Тейлър ще се завърже с Рик, демек сина на Брук? А в клипчето със завръщането на Тейлър нали не е духа й?  newsm78
...

Да ожениха се(Рич и Баба Брук )  и скоро Ричо ще й бие шута ....  щот шило в торба не седи  Crazy
Тейлър имала връзка със сина на Брукасита ... Рик нейде из бъдещите серии...
Не знам за кое клипче става дума, ако е това дето аз пуснах , Тейлър там не е дух, появява се пред шушумигата бРичо и дано сценаристите не решат да я връщат при тоз глупак , дето задника си не може да обърше,  без да научи за това майка му  Crossing Arms

# 430
На Х.Т. определено не ́и отива бре/и?!тон. Изострят ́и се чертите с него. А когато е с дълга коса лицето и е по-нежно.

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 22:28 от мис арк

# 431
  • София
...
...

Да ожениха се(Рич и Баба Брук )  и скоро Ричо ще й бие шута ....  щот шило в торба не седи  Crazy
Тейлър имала връзка със сина на Брукасита ... Рик нейде из бъдещите серии...
Не знам за кое клипче става дума, ако е това дето аз пуснах , Тейлър там не е дух, появява се пред шушумигата бРичо и дано сценаристите не решат да я връщат при тоз глупак , дето задника си не може да обърше,  без да научи за това майка му  Crossing Arms
Да доуточня малко, в интерес на истината Wink
Рич и Брук се женят и са много щастливи заедно със сина си и с другите деца. Връща се Тейлър и Рич се намира изведнъж с две жени. И докато се чуди пак коя да избере, баба Стефани решава да му "помогне" и инсценира сърдечен пристъп и уж на смъртно легло се моли на Рич да се върне при Тейлър. Рич изпълнява веднага предсмъртното и желание, и после бабата естествено оживява и се оправя. Но Рич изобщо не е убеден, че е постъпил правилно и пак започва да мисли за Брук, да я посещава. Самата Тейлър се чувства нещастна, защото чувства, че сърцето на Рич е другаде. Тогава се разбира за лъжата на Стефани, нещата още повече се влошават между двамата, Тейлър се целува с Хектор и признава на Рич, както и че е спала с доктора. Рич окончателно скъсва с нея, иска развод и се втурва след Брук, да я моли за прошка  Crazy
После Тейлър минава през бащата на Брук, Торн и Ник и чак след това се сгодява за Рик  Wink

# 432
... Тейлър се целува с Хектор и признава на Рич, както и че е спала с доктора.....   Crazy
После Тейлър минава през бащата на Брук, Торн и Ник и чак след това се сгодява за Рик  Wink

Ами тя за да навакса и за да не остане по-назад от Бруки....

Мерси за интересното уточнение!  bouquet

# 433
бяхте ме питали за линк,в който гледам дик- ето гоWatch Live Kanal 1 Online

# 434
За да е действащ линк адреса на страницата се поставя в скобите на тази иконка Hug

Обаче не действа.

Общи условия

Активация на акаунт