Отговори
# 60
Запис  Blush

# 61
Момичета, снимката от списанието ми е в ПДФ формат и не мога да я кача  newsm78

# 62
  • 2 етажа над тавана
Наде, прати ми я на eliza3107@abv.bg - аз ще я кача

# 63
  • 2 етажа над тавана
Ето го и Стенли в цялата му прелест

Наде, страхотен е!!!!!!!!!!!!

# 64
Бабълче, мерси много   bouquet

# 65
Днес ходих до МД, взеха ми кръвчица и сега стягам багажа.
Мериха някаква гънка на плода, този скрининг го има от месеци, бил с 90% точност. Стрх ме беше да го направя, но по-добре рано, отколкото късно, каквото е писано ще се случи.
Тони е весел и не ми дава мира, изкарахме цял ден в центъра и краката ми окапаха. Сега ме мързи да събирам багаж.
Пък и мъжа ще остане сам вкъщи Thinking дали не е опасно без надзор да го оставям? Да не се появи някоя готина колежка да ми се въргаля в чаршафите Joy и после да правя разследвания?
Ставам сега, че Тони се е наакал и ми дава ясни знаци/ нече вонята не ми го подсказа/ Tired

# 66
Здавейте Hug

Наде, голяма звезда си имаш Peace

Чаена, и сега какво показа"скрининга" нищо не разбрах, ама явно е наред вси4ко това си ли4и по настроението.

Рали сама да - два пъти в седмицата преди работа Crazy  А на мен ми казаха 4е бил малък още да го водя дребосъка Crossing Arms

Красе, много ми се иска и аз да го махаме тоя памперс пуст - така се обрива напоследък.

# 67
  • София
Наде, старахотен е Стенли - готин малък мъж. Peace

Отивам да лягам, защото в градинката видях нарисувана дама /нали така се казваше Thinking/ и почнах да скачам и Соня ме караше да й показвам как се скача. Сега много съжалявам, защото корема ужасно ме заболя.

# 68
Рени, браво бе, дано някъде не видиш и ластик  Crazy
Наде, ти си знаеш - сладурчо голям е  Heart Eyes

Хайде да ви се похваля - днес си взехме като това, само че тъмно синьо  Blush Много сме доволни, супер е колицата. Хиляди блаодарности на Янчето, тя беше връзката  Mr. Green
Почерпете се  Hug

Лека, че съм капнала от търчане и емоции  Heart Eyes

# 69
Привет!
Веднъж и аз да сервирам сутрешното кафенце

Наде, Стенли е роден за модел Hug.Страхотен е!
Смин, честита ви колица, да си я карате със здраве и попътен вятър Flutter  bouquet.
Рени, Смин е права, дано не видиш ластик някъде Crazy.Пази се бе момиче Peace.
Рали, дано няма нищо тревожно в твоята диагноза.
Ние сме добре след поредния АБ , който изпи Юли ConfusedВече е на ясла, да видим до кога....Вчера ни сервираха, че юли и август ще са в ремонт/миналата година също бяха 2 месеца Shocked/, всеки да се спасява както намери за добре.Ще се командироваме в Търговище, няма как Tired.Дано поне това допринесе за укрепване на имунитета му.
Честита ясленска месечинка на Тедката Hug, все така да я кара от тук нататък Peace
Юли е без памперс вече вечер, но в яслата отказват да бъдат постоянни в слагането на гърне Tired.Иначе у дома нямаме пропуск вече Simple Smile
Спорен ден от нас и много слънчице Flutter.
Енви, как е Велинката Heart Eyes

# 70
Смини, честито возило!   bouquet Да си го ползвате със здраве и безаварийно! Peace

Ванче Heart Eyes, добре е Велинката, дори напоследък спокойна и послушна, което ме кара да съм нащрек...  Thinking Няма угаждане на нас майките! Crazy

Рени, и на ролери да не се качваш! Wink

Наде, голям сладур е Стенли!
Hug

Исках, да споделя впечатление от Пленума - всички мами са изключително спокойни родители! Шапка ви свалям, дами!  Peace Аз не мога, признавам си. Tired

# 71
  • София
Наде, невероятен сладур! Продължавайте все така!
Енви, звучиш най-спокойна от всички, но ти си знаеш как е в действителност. Ако ме видиш мен колко съм нервна..................
Лек и успешен ден!

# 72
  • Русе
Добро утро!
Наде, голям хубавец, бе! Пич отвсякъде! Heart Eyes

Рамама, щом са ти казали, че не е нищо страшно, така е значи  Peace - поне на мен ми обясниха, че просто "нещото" е с по-миниатюрен размер от нормалното, но всичко си му е наред от физиологична гледна точка.
(Аз пих противозачатъчни/хормони доста години преди изобщо да си помисля за деца, защото имало вероятност от спонатнен аборт в късни месеци при малка матка като моята и голямо бебе, каквито, доказано, ми се падат на мен  Twisted Evil, но по принцип не се изискваше никакво лечение  Peace, ... ама аз нали съм хипохондричка  Crazy, исках всичко да ми е в ред като дойде "сляпата неделя"  Wink)

Смини, честито возило! С кеф да си го карате (то 'къв ли кеф по варненските улици, ама айде... Wink)!

И аз си признавам без бой, че НЕ съм "спокоен родител" Embarassed, въпреки, че минавам за много "спокоен човек"... Как само ни променят децата без да се усетим... Rolling Eyes
Скарлет, а защо ви е да ходите на логопед? Аз се чудя дали не трябва да водя Преслав, че още не казва "Р" като хората и като нищо ще си остане с френско "Р" като баща си. Rolling Eyes

Голяма фога изглежда Магинцето! Hug

# 73
Имам предвид начина, по който родителите реагират в различни ситуации с децата - тогава са извънредно спокойни, което аз не мога. Rolling Eyes

# 74
Добро утро, момичета Laughing
Наде, стенли е страшен манакен, как позира само Heart Eyes
Сминс, почеприх се, но като дойда във Варна искам от това с лайма реално Mr. Green Да е здрава, да ви слуша и навсякъде да ви кара.
Рени, да се пазиш повече, ей Hug
Татянка, защо само запис Mr. Green
Енви, не знам спокойна или не, но нали съм ти казвала, че ако имам момче , искам да прилича на Пепи.
Шошка вчера успях да я изкарам вечерта с докторския комплект да преглежда децата. Добре че имаше кандидати да бъдат преслушани иначе щеше да има пак драми. За днес пак трябва да измислям нещо да я привлека навън.

Не се сещам друго, затова приятен ден. А после пак.

Общи условия

Активация на акаунт