Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно определянето на пола на бебето преди раждането?
Какви са препоръките за изследване на хормона пролактин по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с главоболието по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно определянето на пола на бебето преди раждането?
Форумът представя различни гледни точки относно определянето на пола на бебето преди раждането. Някои майки изразяват желание да знаят пола предварително, за да подготвят необходимите неща, докато други предпочитат изненадата в деня на раждането. Има и такива, които споделят своите предпочитания за пола на бебето, като някои изразяват предпочитания за момиченце, а други за момченце. Всички майки обаче изразяват желание за здраво бебе, независимо от пола.
-
Какви са препоръките за изследване на хормона пролактин по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с главоболието по време на бременност?
Форумът предлага различни методи за справяне с главоболието по време на бременност. Някои майки споделят, че приемат парацетамол, докато други избягват лекарства и предпочитат почивка и релаксация. Препоръчва се консултация с лекар за подходящо лечение, като се отбелязва, че е важно да се избягват лекарства, които могат да навредят на бебето.
-
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какво е Талцид и някой го използва ли?

. И моя мъж се кефи, но мен още си ме болят, особено зърната са ми страшно чувствителни.
Всички ми казват, че още е рано за такива дрехи, обаче не са го видели. Той стои много прибрано, от кенар е и има различни цветове, за лятото е супер. Не изглеждам като торба в него и се чувствам удобно.
.Гърдите са ми са така напращели,че изкачат от сутиените вече
,но ми стана кеф

, има сутиени за около 20-25 лева, които се водят за бременни, препоръчаха ми ги и се чудя дали да не си купя от тях. Иначе и аз съм чувала, че с банели не е много добре да ползваме сутиени. Та следващия пазар може би ще е за сутиени.