Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
-
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Форумът съдържа различни мнения и опит относно кърменето. Някои майки споделят предизвикателствата, пред които са изправени, включително различни методи за подпомагане на кърменето. По отношение на хомеопатията една участничка споделя, че се лекува с хомеопатия, но не препоръчва конкретно лекарство поради предишен опит.
-
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
Форумът съдържа различни мнения и препоръки относно кърменето. Някои майки споделят своите предизвикателства, включително различни техники за подпомагане на кърменето. Обсъжда се и негативното отношение към душовете с топла вода след раждането, като се препоръчва използването само на хладка вода за интимна хигиена.
-
Какви са мненията за лохиите след раждането?
-
Какво представлява разкритието и как се определя?

После да разкажеш как е било, че нали много се страхуваше
Искаше ми се само да си тръгне бебчето...
Дори учудващо добре спя в последните няколко нощи, общо взето оплаквания никакви, като изключим колко ми тежи коремчето и бързо се умарям
), оттук нататък да се ражда като иска. И от тогава да ви кажа, не съм имала нито чести контракции, нито болезнени. Снощи единствено една здрава контракция като ме сви, ама имах чувството, че някъде отдолу отвътре се разпарям, такава пронизваща болка чак
, и си викам - ох, точно сега ли, нали не спах предишната нощ, по-добре да не е тази вечер, че да се наспя, ама така си и останах само с тази контракция. Та дори и ставах да пишкам само 4 пъти тази нощ. Иначе съм с абонамент - поне 8 пъти.
Леле, като видях що за бака е тази кутия... (навсякъде където итдох този ден ме питаха боя ли съм си купила... Първия път пробвах само с вода. Майко, по-безвкусно нещо не знам дали съм пила, ноооо втория път като го разредих със сок от компот - мога да изпия няколко дози, въобще не е гадно! Ама вместо 3 пъти на ден по предписание, съм си го назначила по 1 път.

когато кърмиш, въобще не е нормално да се запече (освен ако не намесваш и капки за колики). кърмените бебета усвояват кърмаета много добре и не се запичат, дори акат на всяко кърмене (по-време или веднага след това, като се надуят и айдееее рррр). Ако бебето ти пълни по 6-7 памперса на ден, значи кърмата му стига и то трябва да наддава.

Ето я пак нашата Валентина