Звездни компромати - 26 част

• 43 131
  • 514
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Ей с такива патъчки се ходи по улиците Joy (някоя си Шона Санд).
Като оставим патъчките, другото е хубаво  Heart Eyes
Прекалено е кльощаво за моя вкус, но аз не коментирам другото, а патъчките все пак! Peace

# 107
  • София
Коя е таз ЕВА на мен ми прилича на НИКОЛ КИДМАН. newsm78

# 108
Ева Херцигова е  Wink

# 109
Ева Херцигова

# 110
  • Варна

Туй са обувки за танцуване, за стриптийз. Дамата навярно е излязла от работа и е забравила работната си обувка на нозете си.

# 111
Прилича на Голямото пиле от "улица Сезам" Joy

# 112

Туй са обувки за танцуване, за стриптийз. Дамата навярно е излязла от работа и е забравила работната си обувка на нозете си.
Много си права ето тук има още снимки
един добър татко

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 17:45 от Zai4enze

# 113
# 114
# 115
Абе, момичета, само аз ли не я зная тази Ейми, която на всички снимки изглежда повече от ужасно и дрогирана, коя е? И ако има някакви по-свестни нейни снимки, дайте да я видя Wink

# 116
# 117
Много благодаря, pasinet . Намирам както нея така и песните й за отвратителни, от това, което чух и видях...

# 118
# 119
  • На морето!
Eй, много ми е противна тази Десислава! Очаквам сега и в ББ да участва, нали е редовен абонат на различните риалити предавания по Нова, но горката така и не печели. Да й дадат накрая някой лев, че ми омръзна да й гледам късичките крачка, стойката тип "биче" и вечно набръчканото чело с вежди наподобяващи жалната физиономия на кутре пред парче шунка.  ooooh! Ужас! Да си ходи вече в Милано- столицата на Италия и да освободи малко екрана (бих се радвала и Гъзис да я последва  Twisted Evil). Сори за спама, ама наистина ми е мн противно това Деси!

Общи условия

Активация на акаунт