Звездни компромати - 26 част

• 43 180
  • 514
  •   1
Отговори
# 135
Пълни глупости са това,че не е българка.А коментарът,който пастнахте е от един пълен хахо,който я мрази и навсякъде пише лъжи и глупости по неин адрес. Wink

оххх,незнам ... само мамите да не помислят,че става дума  за мен - нали и аз съм хахо...

Бекъмови
Памка
Джъстин

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 16:07 от xaxo

# 136
# 137
Леле, човек да не влиза няколко дена и сега няма изчитане любимата ми темичка, захващам се веднага да наваксам с клюките  Sunglasses

Ааааа,не така на снимки,така и Мира е хубава сигурно.Трябва да я видиш в някое предаване.Аз сутринта я гледах по Канал 1.Нито ми харесва тръпчинката й на брадичката,макар че по принцип харесвам тръпчинки,нито тънката й устна (горна),нито носът й.Но това си е мое мнение,просто не живо не ме кефи и никога не бих се обърнала на улицата след нея.Бубе,след теб обаче бих.

Славче, кое Бубе визираш, душко? Предполагам не мен или?

# 138

Памка навремето беше страшно парче. Аз все още си я харесвам, де...

За Бекъмовата- някой беше обърнал внимание, че не се усмихва и наистина ми направи впечатление, че я няма (или почти я няма) усмихната по снимките  Rolling Eyes Щеше да и е п-миловидно излъчването, ако се усмихваше по-често тази жена

# 139
  • Варна
Не знам дали е пускано, но това е лудост. Просто нямам думи за това същество....

# 140
# 141
Не знам дали е пускано, но това е лудост. Просто нямам думи за това същество....
Подкрепям с 2 ръце- по-отвратително същество в общественото пространство сигурно няма. Тая трябва и нея като Бритни да я затворят някъде...

# 142

Бекъмови

[/quote]

Абе как така Викито не е на високи токове??  Crazy

# 143
Дала си е почивен ден на мозъчните клетки  Flutter

# 144

Абе как така Викито не е на високи токове??  Crazy
[/quote]

Ами гледам обула и дънките на мъжа си.  Laughing

# 145
...Подкрепям с 2 ръце- по-отвратително същество в общественото пространство сигурно няма. Тая трябва и нея като Бритни да я затворят някъде...
                         За мен има. А Ейми ми е уникална просто, харесвам и песните и... Радвам се, че е взела поръчката!

# 146

Памка навремето беше страшно парче. Аз все още си я харесвам, де...

За Бекъмовата- някой беше обърнал внимание, че не се усмихва и наистина ми направи впечатление, че я няма (или почти я няма) усмихната по снимките  Rolling Eyes Щеше да и е п-миловидно излъчването, ако се усмихваше по-често тази жена

Спомням си още като бяха Spice Girls,с момичетата обсъждахме че Виктория е винаги намусена.
И някой беше споменал,че не се усмихвала за да не и излязат бръчки Grinning Grinning което е много тъпо,другия слух беше,че не се усмихвала,понеже като малка имала проблем със зъбите,което и пречило да се усмихва и после така си свикнала.

# 147
другия слух беше,че не се усмихвала,понеже като малка имала проблем със зъбите,което и пречило да се усмихва и после така си свикнала.

Тия дни четох някъде, че не си била харесвала усмивката и дала $ 250 000 (ако не се лъжа за цифрата), за да й оправят зъбите...

# 148
Аз съм я гледала даже в интервюта,където казва,че е заради разстоянието между предните два зъба което е имала,и всички подигравки,които е търпяла като по-малка.

# 149

Но това си е мое мнение,просто не живо не ме кефи и никога не бих се обърнала на улицата след нея.Бубе,след теб обаче бих.

Славче, кое Бубе визираш, душко? Предполагам не мен или?

Тебе,тебе мила.Друго Бубе нямаме тука май. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт