Звездни компромати - 26 част

• 43 232
  • 514
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Какви странни крака има Тайра Банкс! От коляното надолу са тънки като клечки, а нагоре все едно са други крака.
Това да не е ФШ.Тя изглежда направо пълничка в горната част на краката.
Не, такива са й краката, когато беше по-слаботелесна се се забелязваше много, но след като се позакръгли си личи.

# 166
Понеже доста следях "Топ модели" доскоро, та ми направи впчечатление, че тя непрекъснато изтъкваше заоблените си форми, нетипичния си за манекенка бюст и много се гордееше с това. Мисля, че беше рекламо лице на кампания против анорексия. В интерес на истината сега повече ми харесва от преди... Simple Smile

Ето я...
И пак...

# 167
Аз също я харесвам и заради това, че не е скелет, но просто прасците и са ултра тънки в сравнение с бедрата. Това имах предвид като казах, че са странни.

# 168
# 169
# 170
Аз също я харесвам и заради това, че не е скелет, но просто прасците и са ултра тънки в сравнение с бедрата. Това имах предвид като казах, че са странни.

Оф, Балу знаеш ли колко трудно се правят прасци, ако не ти е заложено. И мойте са тънки в сравнение с бедрата. Е, вярно че не е толкова фрапиращо в сравнение с тези на Тайра, но пак са си тънки и ме дразнят.  ooooh!

# 171

Луси Лио от край време ми е била страшно антипатична, не знам заради ролите или просто излъчването и такова на тази жена.

Пинк, абе много ме кефи . Дивачката каквато никога няма да си позволя да бъда, освен на сън може би.  Laughing

# 172
  • Варна
На който му е заложено да има по-големи прасци се чуди как да се отърве от тях.  Mr. Green Пинк и мен ме кефи, особено коремчето й - мъжко оформено коремче, искам точно такова.  Hug

# 173
И моите са тънки и ми се ще да бяха малко по-добре оформени. Явно кой каквото си няма, това иска  Joy

Луси Лио от край време ми е била страшно антипатична, не знам заради ролите или просто излъчването и такова на тази жена.

От излъчването е според мен  Wink

# 174
  • София
На който му е заложено да има по-големи прасци се чуди как да се отърве от тях.  Mr. Green

абсолютно  Laughing но все пак предпочитам да са ми големи, отколкото да ги няма никакви.

# 175
На който му е заложено да има по-големи прасци се чуди как да се отърве от тях.  Mr. Green

абсолютно  Laughing но все пак предпочитам да са ми големи, отколкото да ги няма никакви.

Не мисля, че това е по-добрата алтернатива все пак  Wink Един по-голям прасец, прави крака да изглежда по-груб (А ако и глезена не е тънък, става още по-зле). Пък и бедрата(ако са ти по-масивни от долната част на крака), можеш да ги скриеш, докато прасците са повече на показ.

И все пак краката на Тайра наистина са един не добър вариант- масивни горе, много тънки долу...Най-добре си е да си съразмерен като цяло  Wink

# 176
  • София
Е, да, ако прасецът е съчетан с дебели глезени, комбинацията е много неприятна и тромава Stop

Но ако е развит в резултат на спорт и коляното и глезена са фини, лично за мен е предпочитан вариант Wink

# 177
Ех, Балу друга работа си нямаш, ами да ни караш сега да си мерим прасците и да философстваме.  Joy

Много ясно, че най добре е спортен оформен прасец с тънък глезен и коляно, пък ако и бедрата са наред......но когато това не ти е заложено генетично, просто наблягаш на други свои предимства.  Mr. Green

# 178
  • Berlin
да ви питам аз с голям прасец как ще си намерите ботуши Stuck Out Tongue много е кофти. ама това е друга тема Simple Smile коя е мадамата с джъстин? newsm78

# 179
да ви питам аз с голям прасец как ще си намерите ботуши Stuck Out Tongue много е кофти.

Като си с тънък пак е кофти, щото всички ботуши ти хлопат.Особено, ако не искаш да си тъпчеш крачолите на дънките в ботушите.  Laughing Такова обикаляне на магазини и мерене пада, че.........   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт