Звездни компромати - 26 част

• 43 158
  • 514
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Разведрявам обстановката с част от българския елиТ... и други:

Махер Хасан със странно девойче

Леле колко некадърно направени нос и устни. Sick

Джуките и са все едно увеличени с фотошоп.... Не знам като се усмихне на какво прилича....  Rolling Eyes

# 272

Махер Хаса … 81;че

Джуките и са все едно увеличени с фотошоп.... Не знам като се усмихне на какво прилича....  Rolling Eyes
Сигурно още имат оток...

# 273
f1ST14ka понеже знам че е към мен поста да ти кажа.Отокът си личи,и миналият път като коментирахме едни устни,те бяха с оток.А при тази мацка,с рокля на "Долче и Габана" отокът е минал отдавна. Wink

# 274
Някой знае ли къде е снимана Алекс?Мисля че е на Алкохол Лозенец,но може и да бъркам.

# 275
На партито на Буржоа,снимано за Фешън Тв,мисля че беше на Вила Аква във Варна.Или другаде там,но във Варна.

# 276
А кой е Махер Хасан?

# 277

Ами собственика на енергийната напитка Тантра.

# 278
A-LOUNGE BEACH във Варна.

# 279

Но наистина прилича на Алкохол, всъщност в нощта преди да стане катастрофата със Стависки, парти имаше и там (в Лозенец), Алекс Раева е присъствала, както и самият Стависки. Мисля, че партито беше на Фешън ТВ. Инфото е от моя позната, която е присъствала.

Момичето с устните няма ли огледало...чак мъчно ми стана Confused

# 280
f1ST14ka понеже знам че е към мен поста да ти кажа.Отокът си личи,и миналият път като коментирахме едни устни,те бяха с оток.А при тази мацка,с рокля на "Долче и Габана" отокът е минал отдавна. Wink

E, тогава наистина е отвратително!  Sick

# 281
# 282
# 283
Абе това със силикона в устните ми се вижда много рисковано, аз досега не съм виждала добре направени устни със силикон......... Като се почне от фолк певицата Мария, мине се през Галя от Сатен и се свърши при кака Ивана, макар че за нея не съм много сигурна, щото сега слагали нещо друго, което след няколко месеца изчезва....и пак си стават нейните устни, но пак не съм сигурна.... С една дума НИКОГА не бих се подложила на това, щото резултата може да  е катастрофален.......... говоря само за силикона в устата, на други места може Mr. Green
Има ли някой от вас, някоя снимка, на мадама със добре направени силиконови устни, много ще се радвам да видя.......

# 284

Махер Хасан със странно девойче

Носът е ОК (стеснен и с пипано връхче, затова така), ама устните...1000000%тов силикон. Сигурно има поне 9 кубика в двете си устни...  Rolling Eyes

А как разбра, че роклята е на Д&Г?  newsm78

Чичата с обдъжданото момиче го виждам за пръв път. Не ме кефи нито той, нито силиконката с него.

Ами високите жени не винаги могат да си намерят мъж "по мярка" и се налага да се съобразяват с обувките  Wink И аз като се кача на ток съм по-висока от мъжа ми  Laughing Май е крайно време да го сменям  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт