ТЕО, поклон пред теб малък Ангел! ФЕВРУАРИ

• 23 398
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
момичета ...благодаря ви за комплиментите за заглавието   newsm03 smile3525 newsm03
После ще пиша пак ,а тук може да видите с какво ще се занимавам през следващите 1-2 часа ...хехехеххе smile3503
http://images26.snimka.bg/006055573.jpg
http://images26.snimka.bg/006055569.jpg

# 31

За бащите които тооолкова добре гледат дъщерите си /или поне моя така/  Mr. Green
В събота много рязко паднаха температурите и целият ден беше валежно, изсипаха се доста порои, а бяхме канени на рожден ден на едно детенце след обяд. И понеже беше влажно, мокро решихме ние с Ева да си останем в къщи, а те да отидат сами двамата, бях дала инструкции какво да се облича и обува и влезнах да кърмя. Стана 9 часа тях обаче още ги няма, Ева заспа за нощен сън без да е изкъпана и преобута просто не се събужда и това си е. Става 9,30ч и ги чувам как се прибират и започват да се тръскат като мокри помиари в коридора, трябваха ми 5мин, за да излезна от спалнята и да отида при тях а през това време каката беше вече гола и влизаше в банята. Питам аз баща и защо и е мокра косата, ами защото казва забравихме чадъри да си вземем, поглеждам към пода и виждам някакви прогизнали обувки и питам какво е това, отговор: ми еспадрилите и, кой питам ходи с еспадрили в дъжд  Shocked Питам го защо не изчакахте да спре да вали и тогава да си тръгнете, ми ужким вика чакахме, но то се усили повече и ние тогава тръгнахме и защо го питам аз не си сложи якето над главата, кое вика яке. В този момент вече бях повече от сигурна че на рождения ден са ги черпили с марихуана. Детето на 13 градуса е ходило със секси потник с гол гръб и пъп, боси крака и еспадрили и това да не повярваш е било придружено от възрастен обут с чорапи и непромокаеми обувки.
Просто някой бащи са доста отнесени от вихъра, а според него иначе аз драматизирам и нещата не са такива каквито изглеждат.  Twisted Evil

Ето тук просто нямаше как да не падна от смях.  Joy Валерия, Валерия!

Hug

# 32
  • София
момичета ...благодаря ви за комплиментите за заглавието   newsm03 smile3525 newsm03
После ще пиша пак ,а тук може да видите с какво ще се занимавам през следващите 1-2 часа ...хехехеххе smile3503
http://images26.snimka.bg/006055573.jpg
http://images26.snimka.bg/006055569.jpg
Много е сладурско! Само да не се скарат двечките за него Wink

# 33
Бубето: много сладко бънджито, да казваш после отзиви за него.
Валерия - успя да ме разсмееш много! Това за татковците ми е до болка познато, за съжаление и нашия е от този отбор.  Wink
Алинка - дано никога не преживяваш повече такъв страх. Аз ако бях незнам дали нямаше да приквичкам в такава ситуация.
Готика - кремчето е в розова кутия, и се казва "Детски витаминен крем" или нещо подобно, на фирма Галафарм, Македония. Мажа от вчера следобед и днес на всяко преобуване (първо измивам в легена) и мисля че ефект има. Доста се е разсеяла червенината а грапавото е станало гладко. Дано да задържи и скоро да й мине съвсем на Александричка. Пиши твоето ако не е същото какво е.
А по повод на двуфазното олио на Бюбхен поръчах в единия от магазините където продават тази козметика да питат, и ако има ще ми кажат като мина оттам.
Като ви гледам мерките - ние сме най-хилави май засега...  Sad Не я лишавам моята кукла от ядене, яде когато иска и колкото иска, но ще видим колко е наддала другата седмица. Имам опасения обаче, че покрай боледуването сме останали слабички.
Целувки и гушки на всички от нас!  Hug
П.П. По темата за захранването още не съм твърдо решила как, само се надявам да започна от шестия или след шестия месец.  Simple Smile

# 34
Благодаря!
Вече го правя както трябва. Незнам защо не се получаваше?

# 35
Здравейте  Hug,
да се запиша и аз в новата темичка.
Не спирам да мисля за Тео, дано се оправи миличкия....., моля се за него baby_neutral.
При нас нищо ново, Роси по цял ден си пее и цика като мишленце.
Както бях писала ние също имахме падане от дивана, за щастие без последици.
Честити месечинки на всички.

# 36
  • София
Здравейте и от нас!

Гледам, че сте заговорили за захранването та като веща се включвам и аз! Ние си избрахме педиатър, който в последствие се оказа за по-ранното захранване и аз реших да се съглася, та така: започнахме със сок от ябълка и морков на 2 месеца, на 3.5 месеца въведох плодови пюрета - купувах на Ганчев (другите фирми нямат за след 3 месец), но сега давам Хип и са по-хубави, от три дни опитваме зеленчуково пюре - купих само картоф на Семпер, това няма ядене, то е като трици. И вода да слагаш и на челна стойка да застанеш просто не става за преглъщане от голям човек, да не говорим от бебе! Останалите, които съм взела са Хип и се харесват (пробвахме ранен морков и картофи), но за съжаление асортимента от еднокомпонентни зеленчуци е беден Sad. Моят мъник отказва да суче, защото долните венчета са силно набъбнали и се принудихме да захраним повечко, защото иначе е рев и глад, та опитваме вече и каши. Пробвахме оризова на Милупа и не му допадна, за разлика от банановата на Слънчо! Simple Smile

Сега режима ни на хранене е:
07:00 АМ + плодово пюре
10:00 АМ + плодово пюре
13:00 Зеленчуково пюре (все още +АМ, защото захранвам постепенно до достигане на количество)
16:00 Каша 150мл.
19:00 АМ + плодово пюре
22:00 АМ + плодово пюре

Спокойна нощ!!!
ТЕО  Praynig

# 37
Привет и от нас..
МНого ни е хубава новата темичка-дано ни донесе само приятни новини за Тео..
Ние не сме много добре. Киара продължава да има проблем с изхождането. След като сменихме сума ти АМ, изследвахме акото и нищо не се откри, минахме през разхлабително Дуфалак и сега Лактулоза резултат няма. Днес имаше разтройство и се пънеше, все едно незнам какво се очаква....Тревожа се много, а и варианта -всекидневно бърникане с термометри ме притеснява. Дали да не ида на детски гастроентеролог newsm78
По този повод реших да захранвам към края на месеца, не с морков, а с тиква-тя разхлабвала...Просто не ми се мисли какви ли проблеми ни чакат със започването на "твърда" храна Rolling Eyes

# 38
# 39
lidiq dimitrova,мога ли да те питам по колко плодово пюре даваш,защото ми се виждат много пъти.аз и давам само на обяд по 80мл и АМ ,после в 5 4аса пак смесено но пове4е е АМ.смисъл едно пюре ми е за един ден и половина ,така ми каза педито newsm78

# 40
Промених малко темичката!
izabela83 дано не се сърдиш!

Една снимка от нас, днес!

Спокойна вечер!

Hug

# 41
Писах един час и накрая загубих поста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Започвам отначало
За захранването: Мисля да започна от утре. Днес татито ни донесе една торба с пюрета и сокове. Нашата педиатърка е възприела виждането за захранване след четвъртия месец и аз смятам да я слушам. Така или иначе Деница е почти изцяло на АМ. Кърмя я само сутрин, а вечер кърменето й служи само за успиване. Схемата за захранване, която ми препоръчва е следната: Сутрин между две хранения плодово сокче (ябълка) . Първи ден 5 мл, втори -10 мл. и така до 40. Следобяд между две хранения плодово пюре също ябълка по една , две лъжички докато стигнем до половин бурканче. След две седмици започваме със зеленчуково пюре- захранване с по една , две лъжички, докато заместим изцяло едно хранене. Както разбирам всеки педиатър си има различна теория за захранването. Ще видим как ще й се отрази.
За водата: Добре, че се "заговорихме" Аз ползвам преварена чешмяна вода, но ми се случвало да вземам "изворна бебешка", точно такава,на каквато беше качена снимка и Торм спринг. Вече ще вземам само на Девин и ще обръщам повече внимание на етикетите.
Имам един въпрос (малко тъпичък може би) Вие рязали ли сте нокти на крачетата на бебовците? На Деница на ръцете й ги режа всяка седмица, но на крачетата имам чувството, че въобще не растат, изглеждат по същия начин, както при раждането.
Честита месечинка на всички!

# 42
  • Пловдив
Денил,включвам се ,за да ти отговоря-аз съм му рязала ноктите на краката няколко пъти вече,но това си е цяло предизвикателство.Голям зор видях.Общо  взето го чакам да заспи,защото иначе не ми дава и само се дърпа.И така- като го нахраня и се успи,действам.Нашите нокти също ги отрязах за първи път май към 3 мес,защото и аз си мислех,че не растат.
Аз с моето дете ще изчакам,защото според мен не е готов още.Доста попрочетох и съм направила своя избор.

# 43
 Денил, на крачетта на големия пръстрязах 2 пъти, а на другите миналата седмица за първи път (бяха някакви люспички и не се виждаха, но ги имаше).
 За захранването: искаше ми се да му давам сокчета за да привиква с различни вкусове и веднъж ме беше зяпнал като ядох ябълка и му давах 2 дни сокче от ябълка: хареса му но го боля корем; след 1-2 седмици опитах с круша - направи физиономия все едно оцет съм му дала; Скоро ще пробвам с морков, но не съм решила кога. И за пюрета не съм решила кога ще започна, но ще е зеленчук.

# 44
Денил - Ноктите на крачетата и аз съм ги рязала само 2 пъти,много ми е трудно.
За захранването - при нас плана е да започнем на 6 навършени месеца.Така препоръча педиатъра ни  Peace
За водата - някои ползва ли кана Брита ? Аз смятам след време (като пропие) да давам такава,филтрирана вода на детето.Предполагам ще е по-добре от неясния състав на бутилиранте води.
Алина  Hug Hug Hug нямам за какво да се сърдя.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 00:18 от izabela83

Общи условия

Активация на акаунт