Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 433
  • 990
  •   1
Отговори
# 825
barabana зеленчуците са забранени през ударния период, но са позволени като подправка т.е в много малки количества. Wink

# 826
  • София
Ха здравейте.
Честито на Зеленкото за звездния момент Simple Smile
Аз наблягам на риба, дробчета и пилешко, но от утре съм на ПЗ. Ура-а-а-а-а-а-а-а  newsm44.
Прицелила съм се в това да се намъкна в един бивш панталон и да го закопчея. Пърмата цел е постигната, а втората е близо на 3-4 кила разстояние  Joy  hahaha .

# 827
Аз искам да попитам народна кайма може ли да се консумира през ударния етап?Защото никаде не мога да намеря,колко мазнини има..  Rolling Eyes

# 828
  • София
Не. Само мляна пред теб или от теб от телешко/пилешко месо. Или от риба.

# 829
cvete`, не може ни народна, ни международна - само кайма, от теле, смляна пред теб.

Майка Зайка, Татит, остава и коли да можете да ремонтирате и сте точно нужните ми китайци Mr. Green

# 830
а за обрива някой? нещо?

# 831
Добър ви ден  Hug дойде време за отчет  Mr. Green
Днес правя точно 3 месеца-резултата е -10 кила  Party

Черпя по кафе по тоз повод  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 832
  • София
Ами вчера сутринта ядох кисело мляко с трици и степче, и кафе с прясно мляко, на обед риба на скара, вечерта телешко варено (без зеленчуци, само с подправки) и салата от едно яйце и извара. Междувременно съм хапвала по няколко лъжици кисело мляко.
Струва ми се, че съчетаването на прясно и кисело мляко не е съвсем приемливо за стомаха /второто пресича първото, така да се каже/. Но може да е бил и вирус - на мен също не ми беше никак добре преди две вечери, без да стигам до ексцесии в WC-то, обаче другите признаци - гадене, тежест в стомаха и корема, болки в ставите... Sick

# 833
  • София
Майка Зайка, Татит, остава и коли да можете да ремонтирате и сте точно нужните ми китайци Mr. Green
Ех...сега пък коли.. не мога, ама мъжо с корейски авточасти се занимава.. да ти вкара един контерйер корейчета Mr. Green

# 834
chugra, най-добре на лекар, нито ние ти виждаме обрива нито нищо. Да може да е от яйцата, може да е от жегите, може да е кво ли не. Не сме лекари все пак, че и виртуални. Щом не ти се отговаря значи най-вероятно никой не може да каже нищо по твоя въпрос.

Лео - честити 3 месеца и честито намаление   bouquet

# 835
а за обрива някой? нещо?

Ако е от яйца ще са ситни пъпчици и ще е зачервено мястото - излизат локално - по чело, ръце, крака... но цялото ти вратле щом е и не са пъпчици...  newsm78...

# 836
Обещах на седмица отчет но днес се изкуших и не мога да поварявам на очите си.... За три дена - 5 кила явно съм била толкова подута от течности, че ще се пръсна....Леле девойки ако продължавам в същия дух направо ще ви позлатя......

# 837
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Миииии, може да пробваме!  newsm03

Ако пък не - поне ще те забавляваме!  smile3521

Светлат  Hug  bouquet

# 838
  • Варна
Лео, честита ти месечинка! Страхотен резултат и благодаря за кафето.
Аз усилено си подновявам гардероба, че всичко ми виси, а дъщеря ми вчера ме попита дали всеки ден ще си купувам нова дреха. Laughing

# 839
тук няма жеги, даже е хладно и ходим с дълъг ръкав.. отдалече приличат на пъпчици, червени са, но не са релефни и не сърбят. а колко време се чака за лекар......... ако не мине до понеделник може и да отида

Общи условия

Активация на акаунт