Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 449
  • 990
  •   1
Отговори
# 810
Вещи и Не съм. мерси много.И аз така помня, ама бях забравила за грахта, та реших да питам за боба , че майка ми купила пресен и ми се дояде с пиленце. Hug

Flame jar   и на теб благодаря Hug

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 12:21 от veneras

# 811
Сетих се да питам нещо зелен боб нали може да е яде newsm78.
Ония ден се зачудих като ме подсетихте че грах не може.

Книгата ми е в ръцете - зеления фасул може през втората фаза - Дюки така казва   bouquet

Embarassed  Embarassed  Embarassed - пак съм разсеяна и не видях че са отговорили - сори  Embarassed

# 812
Мерси за бързия отговор Мишана-глезана  Hug Още днес ще проверя в Била само дано да намеря там.А за триците дано някоя съгражданка да помогне.......ама нали знаеш какво става, когато има голямо търсене на дадена стока веднага и " надуват" цената  smile3516.

# 813
  • България
Добър фатален 13-ти петък на всички Дюкеси   Kissing Heart
 smile3501 момичета!!!
Да Ви се похваля, че режима ми стабилизира и хипертонията. От години не съм била с перфектни показатели! smile3543
Желая Ви лек и Усмихнат ден! newsm51

# 814
здравейте, момичета  Simple Smile
аз съм си на същите килограми, май и на същите обиколки, но утре сутринта ще се разбере истината за ударния период  Mr. Green
да ви питам - обринала съм се жестоко по врата, мъжа ми казва, че приличат на спукани капиляри, а аз си мисля че е от многото яйца (последните дни се почупих от яйца!) - на някоя от вас случвало ли й се е такова нещо покрай режима?  Shocked не ме сърби, не ме боли, просто се видях в огледалото и не мога да си обясня от какво друго може да е..

или може би наистина са спукани капиляри от напъването в тоалетната smile3550  Twisted Evil

# 815
  • София

Ами вчера сутринта ядох кисело мляко с трици и степче, и кафе с прясно мляко, на обед риба на скара, вечерта телешко варено (без зеленчуци, само с подправки) и салата от едно яйце и извара. Междувременно съм хапвала по няколко лъжици кисело мляко.

В момента витаят разни летни ентеро-вирусчета и се надявах поне това да даде отражение в кантара, ама не.

И аз си помислих днес сутринта, че вероятно е някакво вирусче, защото ме наболва малко гърлото. Слава богу, днес нямам никакви проблеми с WC-то. Обаче при мен май е дало отражение... Не издържах и се измерих днес. Вече съм -3 кг. за 4 дни!  Mr. Green Все още не се чувствам отслабнала, но забелязах, че пръстените ми определено са се "поразширили".

# 816
  • Бургас

Към бургазлийката с въпроса за Ескуиза - има я в Европа /Възраждане/ и в Билла имаше миналата седмица - сега незнам.
И аз въпрос към бургазлийките - овесените трици зад църквата Св. Кирил и Методий ми се виждат скъпички - 3 и 75 за половин кило - това ли е цената или лелката в магазина спекулира заради интереса? Има ли по-евтини?
Сори, ама не се кефя на "предприемчиви" търговци с меко казано "недоброжелюбно" отношение към клиентите си. 

Аз Ескуиза успявам да намеря само в големите магазини-Била,Метро или Пикадили.А за триците последно си взех 750гр пакет,но не си спомням цената с точност или беше 3.75 или 4.20 лв ,от магазинчето до Славейковото пазарче,с/у кабинета на Саян/има го  в блогосайта/.Има и 200 гр пакети по 1.45 лв.Дамата в магазина е доста дружелюбна и разговорлива и като отида там да си пазаря не ми мърда половин часовата раздумка... Laughing
От Сарата съм си купувала трици също,но бяха на друга фирма вносител-200 гр. за 1.75 лв.

# 817
 bowuu
Фенси, Росчо, Сузи, Пи Hug Hug Hugстрахотно изглеждате браво момичета Heart Eyes
Марини,честито петмесечие с режима Party
Чатъркииии Hug Hug Hug

# 818
Помощ!!! Не бях видяла, че парафиновото олио не подлежи на термична обработка и изпекох една риба обилно залята с него Sad хапнах я и тогава чак се сетих да погледна дали може или не!!! Моля ви, кажете опасно ли е???

# 819
sunshinepln,какво значи "хапнах"-опитах или изядох?Мисля,че е по-добре да звъннеш на личния си лекар и да попиташ.

# 820
направо си я изядох ...

# 821
Парафиновото олио по принцип като е на висока температура гори. Не се препоръчва да се готви с него именно заради това, че може да пламне. Но не съм сигурна за консумацията.

Между другото аз рискувам и си намазвам тигана, когато правя омлет, но после го избърсвам леко със салфетка.

# 822
  • София
  bouquet  bouquet HugМерси на всички, които стискаха палци цяла сутрин. Срещата мина добре. Резултатите другата седмица.
sunshinepln  - след термична обработка течния парафин става токсичен. Аз бих метнала рибата в коша.
Ори - аз китаец. Да идвам ли? newsm78

Добре де.. аз утре преди обяд ще съм в парка Заимов с малката. Ако някой иска  да дойде - да пише.

# 823

Здравейте, слаабеещи сладурки , минавам набързо да ви кажа честит ви Петък 13, да е мн режимен и с много минусчета!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 824
здравейте момичета Hug
и аз искам да се присъединя към вас от утре
преди бях на друга диета и съм -5 гк, обаче искам още няколко да сваля
изчетох първата страничка, но като погледнах рецептите се обърках за първата фаза, нали не са позволени зеленчуци и плодове. Гледах рецепти за първа фаза с лук, кисели краставички, гъби и т.н. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт