Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 455
  • 990
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Ох, оспамвам вече, ама не моА се сдържа.  Joy

Ори, мерсим!  Hug Я, кажи, що така ти е неактивен скайпа, та разните неща дето ги писах преди два-три дни не достигат до теб?

ФолиRolling Eyes

Бях обещала целоседмична мръвка, ама ще видим.

# 796
О мерси на всички момичета за отговорите Hug
Прясното мляко си го правех на шейк с малко кисело, вода и степче ягода вкусно беше, ама после лошо стана.
Триците ми даде съвет Роки да ги ям на каша , или просто както до сега на кексче по добре.
И определено ще сменя малко схемата да се раздвижат нещата.
Още веднъж Heart Eyes Hug.

# 797
Здравейте Hugтрудно се заспива гладен Wink
сутринта си похапнах добре.две яйца,половин кисело млекце,една пилешка пържолка.сита съм.
половин литър вода и чаша кола лайт.споделям ,че уринирам често,което е добре за мен.имам хроничен цистит и оскъдно уриниране,дали няма да се справя и с него Praynig
хубав ден ви желая,напук на суеверието

# 798
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А здравейтиииии!

Честит ви петъкккккккк - факта че е 13-ти не е важен, освен в случаите описани от gns  Party

Не съм, Изида - страхотни сте, браво! Изида, като те гледам на снимката - верен си ти е май кантара!

Славееееееееееее   - утепа ги тия кила бре, не могат крак да подвият от тебе!  Hug.   202uu - ти си знаеш коя част!

Зеленко - браво бре! Най-после ей!   bouquet

Еми, миличка, така ми се иска да се запознаем......... Да взема да мина довечера след работа  Flutter Laughing

Майка Зайка   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ориии - и аз китайчеее  tooth  Аз работи без заплата .......... за Ори аз работи Heart Eyes

Вери, честита месечинка!

Дориииииии - въх малииииииииииии! Може да спамиииш, даже още по-честичко да спамиш ...........то е радост за очите то е чудооо!  Party Crazy

Старозагорки newsm09 пу, пу, пу   newsm51 - много сте красивиии!

Пали, не допускай глад - яж, яж ......... Ти като си тракийка откъде точно си?  Flutter  bouquet

Аз днес имам миниатюрноооо минусче, но впредвид МЦто - се надявам да се окаже деиствително по-голямо.

Ади цалувки и ......... ъъъъъъъ .............. Вещи, откога можи да пусками мъжети ...........  newsm78 Whistling

И за да тъ умилостивъ ..........

# 799
Добър ден и от мен,
минавам да ви поздравя .Моята трета фаза върви добре.Един килограм си върви постоянно нагоре надолу и просто не му обръщам внимание вече.
Честито на всички с повод за радост днес.
Лек ден от мен.  bouquet

# 800
Бейби Дол- честита петтичка, сладуранке! newsm51 Аз засега не си правя илюзия да седна на нея пейка, но знае ли човек newsm78 Дюкан прави чудеса! Hug

Mерси, Мими!   bouquet
И мен ме гони амнезията май - забравих я тази тема  Laughing
Добре, че поне се сетих кантара за какво служи и се претеглих тази сутрин.
Доволна съм - нов минус - килограмите вече са 58.

# 801
Здравейте момичета  Simple Smile Имам един въпрос към вас или по- скоро към Дюканките бургазлийки.Вчера реших да си взема от това сиренце...Екскуиза(дано да не бъркам правописа) , че нали от понеделник влизам в групата на отслабващите и реших да се запася по- отрано.Отивам аз до Сарата в Лазур,обикалях обикалях, ми няма такова " животно ".Същото се получи и в Болерото в Бр.Миладинови.......там даже питах една леля дали имат такова сирене ама уви само ме изгледа " умно".Та молбата ми е ако знаете някой магазин в центъра , където мога да го намеря, моля да го споделите с мен  newsm17 ,че не ми се яде тая пуста извара....... много ми е една такава...... Sick Лек и успешен ден на всички  Wink

# 802
Tatitt ,аз съм тракийка-пазарджиклийка Wink

# 803
Здравейте момичета,
ох имам проблем, вчера бях на всекичетвъртачното ми женско парти и там хапнах 2 порции пилешки филета на скара с дежонска горчица и 2 коли лайт и......... сутринта резултат 0.700 отгоре много е.Кажете какво да правя, ох таман се зарадвах, че си ям и си свалям ама явно 2 порции е в повече( то и тежко на корема ми беше, защото късно през ноща).
Весел, хубав и отслабващ ден на всички дюканеси Grinning Grinning Grinning

# 804

Майката на Хриси - задържала си вода, ще изчезне.

Марини, честит 5месеца  bouquet

На всички вас лек ден желая, на който не му е лек - да се оправя!

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 11:50 от svetlat

# 805
Здраствуйте и днес!
Докато небрежно си четях пропуснатото се усетих, че днес имам юбилей: 5 месеца с вас, страхотни дами!
Ето и малка почерпка:
Хиляди благодарности, че ми помогнахте да харесам образа в огледалото!
Любима банда,

# 806
Момичета, здравейте и от мен  bouquet Peace Simple Smile
Днес ми е първи ден от втора фаза, кантарчето в къщи се колебае дали от вчера до днес съм свалила...но аз си знам, че съм. Simple Smile
Сафридчето, дето вчера ви питах как да приготвя сега е във фурната - на тава, върху хартия да не залепва с малко подправчици и лимонче..към него ще има тараторче...леле, вкусотия ще да е.
Приятен и отслабващ петък 13-ти.  bouquet  bouquet  bouquet
Отивам да си спретна и кексчето  chef Joy

Към бургазлийката с въпроса за Ескуиза - има я в Европа /Възраждане/ и в Билла имаше миналата седмица - сега незнам.
И аз въпрос към бургазлийките - овесените трици зад църквата Св. Кирил и Методий ми се виждат скъпички - 3 и 75 за половин кило - това ли е цената или лелката в магазина спекулира заради интереса? Има ли по-евтини?
Сори, ама не се кефя на "предприемчиви" търговци с меко казано "недоброжелюбно" отношение към клиентите си. 

# 807
Сетих се да питам нещо зелен боб нали може да е яде newsm78.
Ония ден се зачудих като ме подсетихте че грах не може.

# 808
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Венерас, може, но последно се обсъждаше само този кръглия, плоския май не е мн режимен. В книгата Дюкан го позволява, даже препоръчва.

# 809
  • Пловдив
Зелен фасул може, бакла - не.

Общи условия

Активация на акаунт